İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Kanallarını farklı bir asense'e taşıyan var mı beyler?

Hocam benimde girmedi işleme ve bende de gözüküyor, ancak 1 temmuz itibari ile adsensenin yeni panele geçip eski ödemelerin (haziran öncesi) gözükmemesi gerekiyordu eğer işleme girenlerde gözükmüyorsa adsense güncellemesi ile ilgili sıkıntı var demektir.

aynen,buda hayırlı bır haber oluyor kanımca

Benim Hesaplarımın Hepsi İşleme Girdi ve Ödemelerini Aldım ama Bahsettiğiniz Gibi Bu Zamana Kadar Olan Ödemeleri Görebiliyorum. Yeni Tasarımda Olduğumu da Belirteyim. Hesapların İşleme Girdiğini Belirtmemdeki Niyetimin Sizlere Yardımcı Olmak Adına Olduğunu Bilin Arkadaşlar...

Benim Hesaplarımın Hepsi İşleme Girdi ve Ödemelerini Aldım ama Bahsettiğiniz Gibi Bu Zamana Kadar Olan Ödemeleri Görebiliyorum. Yeni Tasarımda Olduğumu da Belirteyim. Hesapların İşleme Girdiğini Belirtmemdeki Niyetimin Sizlere Yardımcı Olmak Adına Olduğunu Bilin Arkadaşlar...

nezaman işleme girdi

Madem öyle o zaman resim atta görelim.

Beyler adsense kayitli soyadinizin ilk harfini yazar misiniz? =)

beyler gecen ay bı adsensse açmıştım pın geldı gırsem para yatarmı eger yatarsa yenı kanallar bağlayıp paranın artmansı bekleyıp oylemı girsem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri