İşleme girmeyenler İçin Sohbet Konusu Ana Konuyu Kirletmeyelim

İşleme Gİrmeyenlerin Adsense Yaşı

• Kullanılan toplam oy
    488
Ben heyecanla adsense hesabıma girdim daha banlanmamış buna da şükür :)

arkadaş ne adamlar var ya..
geçersiz trafik işlemini (invalid traffic) işleme girdi diye bi heyecanla yazıyosun.
tamam bunu anlarım ama, hatalı olduğunu söyleyince de hâlâ efelenmeye devam edip hatasını kabul etmiyor..

bide koyduğu resmin mesajını editlemiş.. (edit : miktar gözükmüş .)

hangi miktar gözükmüş.. gözüken başka bişey ama onu söylemeye gerek yok
DRkgD1.png

arkadaş ne adamlar var ya..
geçersiz trafik işlemini (invalid traffic) işleme girdi diye bi heyecanla yazıyosun.
tamam bunu anlarım ama, hatalı olduğunu söyleyince de hâlâ efelenmeye devam edip hatasını kabul etmiyor..

bide koyduğu resmin mesajını editlemiş.. (edit : miktar gözükmüş .)

hangi miktar gözükmüş.. gözüken başka bişey ama onu söylemeye gerek yok
DRkgD1.png

:D :D konuya yazınca bende içimden kızdım ama şimdi senin yazdığını okuyunca harbi güldüm şaka gibi adam işleme girdi diyor kesinti tutarını işlemde zannederek hadi onu geçtik kazanç gözüktü deyip kaldırmak nedir :D Ulan ya ne adamlar var

Google billing den mail geldiydi kart bilginizi guncelleyin ileride odemelerde sıkıntı yasamamak icin diye, kartin son kullanim tarihi yaklastigindan yazmslar, otomatik bir mail olabilir diye dusunuyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Google billing den mail geldiydi kart bilginizi guncelleyin ileride odemelerde sıkıntı yasamamak icin diye, kartin son kullanim tarihi yaklastigindan yazmslar, otomatik bir mail olabilir diye dusunuyorum

Nasıl yani hocam biraz açarsanız sevinirim hiç anlamadım :)

Nasıl yani hocam biraz açarsanız sevinirim hiç anlamadım :)
Kartinizi (anladgim kadariyla banka hesabinizi) kullanmak istiyorsaniz guncelleyin demisler, bu seye benziyor domain alirsiniz suresi dolmak uzere iken bildirim gelir mailinize suresini uzatim diye, onun gibi bir mail olarak algiladim ben [emoji5]

beyler uykusuz kalmayın bu gece epey bekleriz :) önceki olayları bir kenara bırakalım [MENTION=9274]Google[/MENTION] diye onaysız kullanıcımızda var

Yabancı forumlarda işleme girmeye başladı mu acaba bilgisi olan var mi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

felaket tellallığı yapmayın bu gece yada sabah işleme girer yarın yatar

Bugüne kadar ya sabaha karsi isleme girdi 11 gibi yatti ya da sabah isleme girdi oglen 3gibi yatti ayin 22sinde. O yüzden daha telasa gerek yok

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugüne kadar ya sabaha karsi isleme girdi 11 gibi yatti ya da sabah isleme girdi oglen 3gibi yatti ayin 22sinde. O yüzden daha telasa gerek yok

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam reis, öyle diyorsan öyledir :D
sabahlayacaklar nöbetine ekleyeyim mi seni de ?

sabaha karşı 4-6 arası işleme girdi hatırladığım son 2 ödemem... zaten para neye benziyordu onu bile unuttuk artık :D

selamun aleykum arkadaşlar kesinleşmiş bakıyenın işleme girip girmediğini nereden kontrol ediyoruz adsenseden ilk defa ödeme alacamda kısmet olursa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri