Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş ne adamlar var ya..
geçersiz trafik işlemini (invalid traffic) işleme girdi diye bi heyecanla yazıyosun.
tamam bunu anlarım ama, hatalı olduğunu söyleyince de hâlâ efelenmeye devam edip hatasını kabul etmiyor..
bide koyduğu resmin mesajını editlemiş.. (edit : miktar gözükmüş .)
hangi miktar gözükmüş.. gözüken başka bişey ama onu söylemeye gerek yok
![]()
Google billing den mail geldiydi kart bilginizi guncelleyin ileride odemelerde sıkıntı yasamamak icin diye, kartin son kullanim tarihi yaklastigindan yazmslar, otomatik bir mail olabilir diye dusunuyorum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kartinizi (anladgim kadariyla banka hesabinizi) kullanmak istiyorsaniz guncelleyin demisler, bu seye benziyor domain alirsiniz suresi dolmak uzere iken bildirim gelir mailinize suresini uzatim diye, onun gibi bir mail olarak algiladim ben [emoji5]Nasıl yani hocam biraz açarsanız sevinirim hiç anlamadım![]()
Yabancı forumlarda işleme girmeye başladı mu acaba bilgisi olan var mi
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugüne kadar ya sabaha karsi isleme girdi 11 gibi yatti ya da sabah isleme girdi oglen 3gibi yatti ayin 22sinde. O yüzden daha telasa gerek yok
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] ortadan kaybolduğun da troller beliriyor adam resmen troll savar![]()
http://www.ytpara.com/adsense-aylik-odemeler/73461-2015-nisan-ayi-kazanclari-mayis-odemeleri-51.html bu konudaki gibi olursa yine 25 i gibi girebilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.