Kiyoshi
Yasaklanmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen burda insanların hassas olduğu değerlerle dalga geçmeye utanmıyormusun.
Orda ölen sivillerin Annelerin çocukların Bebeklerin hiç birisi umrunda değil mi ?
Nerden çıkardın bunları eski postlarıma bak bu konuda çok hassasım ama yaptığınız tek şey (forumda post atmanın) çok büyük birşey olduğunu sanıyosunuz farkında olun diye söyledim..
Konuyu kitleyip susalım mı ?
Ayrıca ne bu post kasma muhabbeti ?
DHde 7bin küsür postum bunun yanında üye olduğum yaklaşıp 1000 tane forum var attığım post sayısının toplamı 1 milyonu geçmiştir ama bana kazandırdığı ya da beni yücelttiğini görmedim.
Ne oluyor çok post yaılınca forumun sahibi olma hakkını mı veriyorlar ?
Konuyu kitleyip susalım mı ?
DHde 7bin küsür postum bunun yanında üye olduğum yaklaşıp 1000 tane forum var attığım post sayısının toplamı 1 milyonu geçmiştir ama bana kazandırdığı ya da beni yücelttiğini görmedim.
Forum kuralı...
Dostum niye yanlış anlıyosun post kasma mı dedim? Bura da post atarak sanki görevlerini yapmış havasında takılanlar var işte cola içmeyerek yardım ettiğini düşünenler var ayrıca bu konuda yahudilere çok ağır hakaretler edenler de var sen yahudi asıllı olsaydın ne düşünürdün bunları desteklemedğin halde??
Empati biraz..
allah aşkına atışmayın allahın adını verdim. biri güzel bişe dicek diye bir haber alıcam diye yükleme ekranına bakmıyorum bile inanın.Konuyu kitleyip susalım mı ?
allah aşkına atışmayın allahın adını verdim. biri güzel bişe dicek diye bir haber alıcam diye yükleme ekranına bakmıyorum bile inanın.
вєякαη;492874' Alıntı:*** kadar yer dünyaya meydan okuyor !!!!!! Eğer böyle devam ederse Türkiye'nin Buna çok pis müdahale edeceğini düşünüyorum herşeye hazırlıklı olun bence her an herşey olabilir herşey!
Yanlış anladın hocam biz atışmıyoruz sadece sordum bu post ne diye arkadaşta sağolsun kendine göre haklı cevap yazmış.
Kendime göre? 1 milyon post pek bir şey katmamış anlaşılan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.