İsrail Gazze ye Kara Harekatı Emrini Verdi. Allah Yadımcıları Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
image.php

image.php

Diyarbakır için özgürlük mesajı - Milliyet Haber

Haniye: Diyarbakır'ın özgür olmasını görmek isteriz - Politika Haberleri - Radikal

Son düzenleme:
Sen burda insanların hassas olduğu değerlerle dalga geçmeye utanmıyormusun.

Orda ölen sivillerin Annelerin çocukların Bebeklerin hiç birisi umrunda değil mi ?

Nerden çıkardın bunları eski postlarıma bak bu konuda çok hassasım ama yaptığınız tek şey (forumda post atmanın) çok büyük birşey olduğunu sanıyosunuz farkında olun diye söyledim..

Allah sonumuzu hayir etsin. Bu mubarek gunleri iyi degerlendirelim, hic olmiyecek gbi yasamayalim, allah gunahlarimizi bagislasin

Bela okumak yerine bir kampanya organizasyonu yapsak aza çoğa bakmadan göndersek. Bu arada Yahudi düşmanlığı yapmayalım. Türkiye'de gayet doğru dürüst ülkenin ekonomisi ayakta tutan Yahudi İşadamları var. Belayı İsrail Hükümetine okuyun sivillere değil. Irkçılık yapmayın.

Son düzenleme:
Nerden çıkardın bunları eski postlarıma bak bu konuda çok hassasım ama yaptığınız tek şey (forumda post atmanın) çok büyük birşey olduğunu sanıyosunuz farkında olun diye söyledim..

Konuyu kitleyip susalım mı ?

Ayrıca ne bu post kasma muhabbeti ?

DHde 7bin küsür postum bunun yanında üye olduğum yaklaşıp 1000 tane forum var attığım post sayısının toplamı 1 milyonu geçmiştir ama bana kazandırdığı ya da beni yücelttiğini görmedim.

Ne oluyor çok post yaılınca forumun sahibi olma hakkını mı veriyorlar ?

benim çok içim yanıyor , ben para onlar can derdinde. yardım edememek burdan izlemek şimdi orda siviller ne telşadadır çoluk çocuk saklanıyorlardır , kuyularda saklananlar , kuyu kazanlar erzak saklayanlar tahmin edebiliyorum telaşlarını.

DHde 7bin küsür postum bunun yanında üye olduğum yaklaşıp 1000 tane forum var attığım post sayısının toplamı 1 milyonu geçmiştir ama bana kazandırdığı ya da beni yücelttiğini görmedim.

Forum kuralı...

Dostum niye yanlış anlıyosun post kasma mı dedim? Bura da post atarak sanki görevlerini yapmış havasında takılanlar var işte cola içmeyerek yardım ettiğini düşünenler var ayrıca bu konuda yahudilere çok ağır hakaretler edenler de var sen yahudi asıllı olsaydın ne düşünürdün bunları desteklemedğin halde??
Empati biraz..

TRT HABERi açın arkadaşlar füze düştü ekranın olduğu yere.

Ya arkadaş ne yardımı ya parayla pullamı ordaki insanlar kurtulacakkk ne biçim düşünceleriniz var. Kökünden çözülmesi lazım bu iişin kökünden. Yokmu bu başbakanlığın maili ne bilim iletiiişimle ilgili bişeyi mail telefon yağmuruna tutmak lazım yada daha etkili bişeyler para bul vs bunlar geçici şeyler artık köküne inmek lazım olayın. Şu ülkenin başındakiler korkak olmasa alsa ordusunu yermisin yemezmisin diye kafalarına binsee bi daha böyle yapacaklar mı. Ha niye yapıyolarr çünkü biliyolarr kılımızı kıpırtatmayızz çok severizz başkalarının uşaklığını yapmayı çok şey varda yazamıyorum

Bir uçak sesi ve Tam bomba sesleri geldi canlı yayın kesildi :( canlı yayına bile reklam koyuyorlar yahu vodafone reklamları çıkıyyor !

Dostum niye yanlış anlıyosun post kasma mı dedim? Bura da post atarak sanki görevlerini yapmış havasında takılanlar var işte cola içmeyerek yardım ettiğini düşünenler var ayrıca bu konuda yahudilere çok ağır hakaretler edenler de var sen yahudi asıllı olsaydın ne düşünürdün bunları desteklemedğin halde??
Empati biraz..

allah aşkına atışmayın allahın adını verdim. biri güzel bişe dicek diye bir haber alıcam diye yükleme ekranına bakmıyorum bile inanın.

allah aşkına atışmayın allahın adını verdim. biri güzel bişe dicek diye bir haber alıcam diye yükleme ekranına bakmıyorum bile inanın.

Yanlış anladın hocam biz atışmıyoruz sadece sordum bu post ne diye arkadaşta sağolsun kendine göre haklı cevap yazmış.

вєякαη;492874' Alıntı:
*** kadar yer dünyaya meydan okuyor !!!!!! Eğer böyle devam ederse Türkiye'nin Buna çok pis müdahale edeceğini düşünüyorum herşeye hazırlıklı olun bence her an herşey olabilir herşey!

Evet eğer hala İsrailin, Gazzeye operasyonları devam ederse Türkiye çok pis "KINAYACAK"...

İşkal altında olan ve eşleri evlatları tehdit altında zulüm görmeye mahkum olan toplum biz olsaydık.

Ve diğer müslümanlar da çektiğimiz bu zulüm karşısında deselerdi ki sizin için sadece dua edeceğiz

Ne düşünürdük!...

(Müslüman alemi = Dua etmekten başka elinden bir şey gelmeyen milyarlarca kişilik işe yaramaz bir topluluk)

Ve gayri müslimler bunu çok iyi biliyor..

Ve Allah ta bunu çok iyi biliyor ki... Biz artık, cihatın vacip olduğu o eşrefi mahluk değiliz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri