Az önce 2 füze daha attı israil.. Belki de yine çocuklar öldü.. Canlı yayından ezan sesi geliyo.. Çok üzücü..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Limse sabrımızı zorlamasın...
Kimse bizi sınamasın....
Ulan ne zorlanacak sabır kaldı bu milletde nede sınanacak bi ülke kaldı.
Büyük ülkelikden lider ülkelikden konuşur dururuz.Nereye büyüksün...Sen kimsin....Kime sözün geçiyor....
Güçlü olmak lider olmak,Ortadoğuda lider ülke olmak buysa alın bi tarafınıza sokun o ülkeyi.
Adamlar 1 vatandaşı için savaç çıkarıyor,1 vatandaşının canı için bütün imkanlarını seferber ediyor.Sen daha 1 aydır ırakdaki vatandaşlarını alamadın.Bumu senin Büyüklüğün.Büyük olan birşey var evet yok değil.O da TÜRK MİLLETİ.Şu anki devleti değil.
Suriyeye kafa tutamazsın,Sabrımızı sınama,bizi test etmeyin dersin.Ulan ne sabır kaldı nede Si..medik yerimiz kaldı.Irak'da işid çıktı,suriyede esad,kerkük de Barzani,israilde bilmem kim,Doğuda PKK..Bu ne ya...Azdan az çokdan çok de gir alayına çıkma birdaha.Akacaksa 1Milyon Türkün kanı daha aksın ama aksında bitsin bu sabır denemeler ,test etmeyin bizi demeler.
Çatlasın şu sabrımız artık..
Büyük Türk devletiymiş...Külahıma anlatsınlar onu bana siyasetciler.Görünen köy kılavuz istemez.
Sadece bizde değil,dünya kadar zenginlikleri ile her boku yiyen bütün arap devletlerinede aynı şeyler geçerli.Anca birbirinizi si...ersiniz işte.
Allah topunun belasını versin....
Allahım sanada yalvarıyorum ölmeden canımı almadan şu ülkenin şu milletin şu devletin "DURUN LAN" deyince her devletin durduğu günü göstermeyi nasip et bana.Adam gibi herşeyi ile 4x4 lük bir lider görmeyi nasip et....
Ağzımı öyle bozacamki yani anlatamam kendimi zor tutuyorum....
вєякαη;493054' Alıntı:Bombardıman kesildi gibi
Yok hocam hala atıyor vicdan yoksunları..
Türkiyede biraz büyüklük olsa BM ye saga sola yazıp duracağına konuşacağına basınkarşısına geçip savaş dursun olmasın diyeceğine İsraildeki konsolosunu çekip burdaki israil konsolosluklarınıda terkedin ülkeyi diyeydi ya...![]()
Gülüyorum ya vallahi gülüyorum ne yavşak bir siyaset bu nereye gö.ümüzü döndüğümüz belli değil..
''içeri diyorum sana, ben idarenin aslanını vurdum işte... daha önce neredeydiniz? tutun bacaklarından k*nıza sokun şimdi. içeri diyorum sana, baş mısın k*ç mısın ne b*ksun. nasıl da insan oldunuz bıçak meydana çıkınca... çavuş haraç alır, kumar oynatır, zavallı bir ihtiyarı tokatlar siz meydanda yoksunuz. öyle ya çavuş burdayken size ne lüzüm var? o dirayetli adam olmasa bu cahil milleti kim idare edecek? rezil... pezev*kler... Biraz da sizin için arkadaşlar bu yapılanlar, biz çavuşun kirli işlerine göz yummuş olsaydık ne lüzüm vardı kan dökmeye, gül gibi geçinir giderdik. o zaman sizin ensenizdeki yumruk katmerli olurdu.''
100 Sene onceki teknoloji ile asker bazli karasal faaliyetler etkili yontemlerdi. Orneklersem; Canakkale zaferinde MUSTAFA KEMAL ATATURK 'un savundugu bolge simdiki cagimizin silah teknolojisi ile milyon tane asker yigsan 2 bombayla temizlenir. (Bizim elimiz armutmu toplayacak o zaman bizde de savunma sistemleri olurdu demeyin , Tr nin yine orneklersek sahip oldugu batarya ve ucak savar sayisi bugun avrupada nufusu 10 milyonu gecmeyen ulkelerin sahip oldugu UCAK sayisinin yarisi kadar ve kisa ,orta menzilli savunma sistemleri)
Damarlarimizdaki kan bizi bombalara karsi koruyamaz. Gecti o 100 sene onceki Gayr-i nizami savas donemleri.
Gecenlerde okudugum bir yazida Suriye'den gelecek Bir Scud fuzene karsi bile savunma sistemimizin olmadigi , buna karsin Nato uyesi oldugumuz icin kurulacak Patriotlar ile ancak kendimizi uzak menzilli bombalara karsi savunabilecegimiz yaziyordu. Siz bunlari biliyor muydunuz ?
Adamlar 5000 km uzaktan tek bomba ile milyonlarca kisiyi oldurecek potansiyele sahip silahlara sahip . Bizim uzak menzili en yuksek olan silahimizin kapasitesi 250km![]()
Gayr-i nizami bir savas senaryosunda ulkemizi guzelce savunuruz. Ordumuz ve soylemis oldugunuz gibi damarlarimizdaki kanda bu savasa uygun. Fakat yukarida soyledigim gibi gecti O DONEMLER.
Vs vs vs vs diye gider bu ornekler.
Baskalarina laf soylemeden once sizlerde ne arastirdiginiza bakin ve baskalarina ona gore laf soyleyin .
Evet adamlar bizi ve dunyayi surekli takip ediyor (hepimiz tahmin ediyoruz kimlerin oldugunu) ve biz sadece hava durumu izler gibi sadece kendi sinirlarimizin icini kontrol edebilecek guce sahibiz.
TURKIYE'NIN UZUN MENZILLI NE SALDIRI NE SAVUNMA SISTEMI VAR.
Adamlar yerin bile yuzlerce mt altindaki sicakliga odakli radarlara sahipken , biz uzaya bir tane uydu atacagiz diye 10 tane ulkeden izin istiyoruz. Adamlarin uzayda tum dunyayi izlemek icin askeri uydulari karsilikli futbol maci yaparken , bizde ancak oyle bakariz savaslara uzaktan. Kinariz , one minute deriz ,mahalle delikanliligi ile gunu kurtarmaya calisiriz.
Orta doğuda her yere saldıran amerika israil neden Türkiyeyi güçlü devlet olarak görüp saldırmıyor. ? Demissiniz. Sebebi cok belli Turkiye Jeopolitik yonden cok sansli bir ulke. Haritayi acin bakin beni daha fazla aciklama yapmaktan kurtarin bu konuda veya yukaridaki kisiye dediginiz oneri gibi biraz daha fazla arastirma yapin.
Senin küçük gördüğün kadar bir devlet olsak NATO gibi bir askeri birlik neden bizi bünyesine alsınlar hadi yürü git demek varken. Demissiniz.... Turkiyenin jeopolitik onemi disinda (siyasi , ticari) dunyaca vay be adamlarda ne yapmis dedigi neye sahibiz ? Nato bizi keyfinden almadi.
Sizin bu mantiginiz ile 600bin nufuslu Luksemburg , 10 milyonluk Macaristan,7 milyonluk Bulgaristan,1,5milyonluk Estonya ,2milyonluk Letonya,3 milyonluk Litvanya,6 milyonluk Slovakya , 2 milyonluk slovenya, 3 milyonluk Arnavutluk ,5 milyonluk Hirvatistan askeri olarak dunyanin NATONUN gozunde en iyi askeri birliklerine mi sahip ?
Asil bombayi soyleyeyim mi ? Turkiyeyi cok guclu oldugu icin uyelige kabul ettigini dusundugunuz NATO ile ilgili !!!!!
Izlanda denen bir ULKECIK var .Hani Nato kurucularindan olan.... Bu 400bin nufusu olan ULKECIGIN bir ORDUSU BILE yok.Neyse siz bu rakamlarla NATO yu tekrar dusunun Tr yi neden uyelige aldigi ile ilgili...
Uzun lafin kisasi sudur ki , Turkiye harika bir ulke. Harika insanlarimiz var(Yuzde olarak iyi insanlar daha fazla sanirim -Cevrem en azindan oyle, bu yuzden genelleme yapiyorum) Harika bir dogamiz , guzelliklerimiz ,kizlarimiz , erkeklerimiz, gul yuzlu ninelerimiz dedelerimiz daha sayamadigim tasina topragina , havasina kurban oldugum bircok degeri var.
Fakat birakin artik OSMANLICILIK hayallerini . Turkiyenin gecmis ve su anki durumlari goz onune alinirsa siyasi , ticari , ordu, teknoloji alaninda hayallerimiz hep hayal olarak kalacak.
Sizlerde gozlerinizi acin kandirmayin kendinizi .
Gazze icin denecek cok sey yok. Tum dunya susacak ve birsey diyemeyecek. Bu kadar basit.
Limse sabrımızı zorlamasın...
Kimse bizi sınamasın....
Ulan ne zorlanacak sabır kaldı bu milletde nede sınanacak bi ülke kaldı.
Büyük ülkelikden lider ülkelikden konuşur dururuz.Nereye büyüksün...Sen kimsin....Kime sözün geçiyor....
Güçlü olmak lider olmak,Ortadoğuda lider ülke olmak buysa alın bi tarafınıza sokun o ülkeyi.
Adamlar 1 vatandaşı için savaç çıkarıyor,1 vatandaşının canı için bütün imkanlarını seferber ediyor.Sen daha 1 aydır ırakdaki vatandaşlarını alamadın.Bumu senin Büyüklüğün.Büyük olan birşey var evet yok değil.O da TÜRK MİLLETİ.Şu anki devleti değil.
Suriyeye kafa tutamazsın,Sabrımızı sınama,bizi test etmeyin dersin.Ulan ne sabır kaldı nede Si..medik yerimiz kaldı.Irak'da işid çıktı,suriyede esad,kerkük de Barzani,israilde bilmem kim,Doğuda PKK..Bu ne ya...Azdan az çokdan çok de gir alayına çıkma birdaha.Akacaksa 1Milyon Türkün kanı daha aksın ama aksında bitsin bu sabır denemeler ,test etmeyin bizi demeler.
Çatlasın şu sabrımız artık..
Büyük Türk devletiymiş...Külahıma anlatsınlar onu bana siyasetciler.Görünen köy kılavuz istemez.
Sadece bizde değil,dünya kadar zenginlikleri ile her boku yiyen bütün arap devletlerinede aynı şeyler geçerli.Anca birbirinizi si...ersiniz işte.
Allah topunun belasını versin....
Allahım sanada yalvarıyorum ölmeden canımı almadan şu ülkenin şu milletin şu devletin "DURUN LAN" deyince her devletin durduğu günü göstermeyi nasip et bana.Adam gibi herşeyi ile 4x4 lük bir lider görmeyi nasip et....
Ağzımı öyle bozacamki yani anlatamam kendimi zor tutuyorum....
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.