İsrail Gazze ye Kara Harekatı Emrini Verdi. Allah Yadımcıları Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsrail gazzeye giremedi henüz arkadaşlar hamasla çatışma içerisindeler çok yaralı var israil tarafında tanklar ilerleyemiyor gazzeye doğru.

Umarım el kassam püskürtmeyi başarırda israil geri adım atar eğer israil girerse gazzede taş üstünde taş bırakmaz şerefsizler.

Son düzenleme:
İsrail gazzeye giremedi henüz arkadaşlar hamasla çatışma içerisindeler çok yaralı var israil tarafında tanklar ilerleyemiyor gazzeye doğru.

Umarım hamas püskürtmeyi başarırda israil geri adım atar eğer israil girerse gazzede taş üstünde taş bırakmaz şerefsizler.

hocam link atarmısınız diğer linklerde sizin dediğiniz olay yok

hocam link atarmısınız diğer linklerde sizin dediğiniz olay yok

Hocam link yok zaten yabancı haber ajansından muhabir canlı yayında söyledi. Atılan aydınlatma fişekleri araziyi aydınlatmak için atılıyor zaten. Dikkat ederseniz arka tarafta ki boş arazide atılıyor.

Kuzey Irakta zap vadisini aydınlatmak için bizde atardık geceleri operasyon yaparken.

Her Yerde Ambulans Sesi Allah Yardımcıları Olsun :( Çocuk Nasıl Ağlıyooooo Yaaaaa !!!!!!

Son düzenleme:
Cihat zamanı geldi de geçiyor.Böyle kınamak olmaz bu iş.Halen amerika ve birleşmiş milletlerden medet umuyoruz.

Beyler az önce 2 tane büyük kargo tipi uçak 2 tanede jet geçti evimin üzerinden acaba alakası varmı bu durumla merak ettim

Benim evim hava kuvvetlerinin yanında az önce 3-4 tane helikopter havalandı bi şey mi oldu diye korktum orada yaşayan canlarını kurtarmaya çalışan masum canlar neler yaşıyo kimbilir Allahım yardım etsin onlara bu işin sorumlularının da belasını versin izledikçe sinirleniyorum kahroluyorum biliyorum hiç bi halta yaramıcak ama şu dünya bi dur desin şu zulümlere ulan nerede bi insana zulmediliyosa bi dur denilsin şöyle bi dünyaya sahip olmak çok mu zor insan canının önemi kalmamış herkes kendini düşünüyo

Beyler az önce 2 tane büyük kargo tipi uçak 2 tanede jet geçti evimin üzerinden acaba alakası varmı bu durumla merak ettim

şimdi gördüm hocam yazdığını yaklaşık 15 dakika önce Ankara'dan da sayabildiğim 3-4 tane helikopter havalandı

Benim evim hava kuvvetlerinin yanında az önce 3-4 tane helikopter havalandı bi şey mi oldu diye korktum orada yaşayan canlarını kurtarmaya çalışan masum canlar neler yaşıyo kimbilir Allahım yardım etsin onlara bu işin sorumlularının da belasını versin izledikçe sinirleniyorum kahroluyorum biliyorum hiç bi halta yaramıcak ama şu dünya bi dur desin şu zulümlere ulan nerede bi insana zulmediliyosa bi dur denilsin şöyle bi dünyaya sahip olmak çok mu zor insan canının önemi kalmamış herkes kendini düşünüyo

Benim evinde üzerinden 2 kargo uçağı 2 jet geçti acaba ne oluyor

Erdoğan emir vermiştir israili vurmaya gidiorlardır rahat olun panik yok.2 dakikada vurup gelirler.

O en son ihtimal abi acaba yaralıları Türkiye'ye taşımak için mi kalktı bu helikopterler kobra tipi değil sıradan askeri helikopterler havalananlar

Erdoğan emir vermiştir israili vurmaya gidiorlardır rahat olun panik yok.2 dakikada vurup gelirler.

Ne istiyorsunuz Serkan Bey savaş mı ? Şuan duygusal davranıyor olabilirsiniz Gazze için ama o işler o kadar kolay değil. Hadi müslüman kardeşlerimizin yanında savaşa girelim demek o kadar kolay değil.
Herkes ister birileri destek olsun Gazze kurtulsun ama şehitlerimizi düşünün ? Ailelerin neden araplar için benim çocuğum şehit oluyor feryatlarını bir düşünün ?

Ne kadar güzel hadi İsrail'i vuralım. Olur tabi. Biz Dünya barış elçisiyiz ya tüm ezilenlerin yanında olaraktan haklı olan herkesin yanında savaşa girelim.

Yarın bir gün İstanbul'a bir nükleer bomba atılsa ne olacak her şey iyi mi olacak yani ?

Oturduğumuz yerden hadi savaşa gerekirse cihat edelim boş boş laflar. Neyse

Edit: Türkiye kimseyi koruma sorumluluğunda değil. Önce kendi devletimizin risklerini düşünmemiz gerekir.

Son düzenleme:
Göz boyamak için kalkmıştır 2 3 tur atıp geri döner.

Ne istiyorsunuz Serkan Bey savaş mı ? Şuan duygusal davranıyor olabilirsiniz Gazze için ama o işler o kadar kolay değil. Hadi müslüman kardeşlerimizin yanında savaşa girelim demek o kadar kolay değil.
Herkes ister birileri destek olsun Gazze kurtulsun ama şehitlerimizi düşünün ? Ailelerin neden araplar için benim çocuğum şehit oluyor feryatlarını bir düşünün ?

Ne kadar güzel hadi İsrail'i vuralım. Olur tabi. Biz Dünya barış elçisiyiz ya tüm ezilenlerin yanında olaraktan haklı olan herkesin yanında savaşa girelim.

Yarın bir gün İstanbul'a bir nükleer bomba atılsa ne olacak her şey iyi mi olacak yani ?

En azından safımız belli olur sence böylesi çok mu iyi abd uşaklığı yapmamız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri