İstanbul Buluşması (Planlama)

Belirtilen günlerde %90 üzerinde gelme ihtimalim var. Avrupa Yakası

benide eklermisin ! yüzde 90% gelirim AVRUPA

mekan olarak safirin terasını (240m) öneririm biraz ufkumuz acılır : )

giriş 15tl di galiba. onuda saate 100usd kazanan arkadaş öder :))

İlerleyen aylarda olabilecek görüşmeye hele ki ankarada olacak bi görüşmeye kesinlikle katılabilirim ama bunda yer alamam bu ayki kazancın harcamalarından sonra kalacak yeri falan karşılayacak durum kalmadı, buluşacak abilere arkadaşlara şimdiden hayırlı güzel sohbeter dilerim, kendi aranızda paslaşıp bizleride unutmayın burada :D :D

vardiyalı çalışıyorum uyarsa gelirim inşallah Anadolu Yakasında oturuyorum :)

Anadolu yakasındayım pazar günü olursa gelemem cumartesi olursa gelmeye çalışırım hafta içi olursa ordayım :)

İstanbul'a geliyorum inşallah kısmet olursa salı veya çarşamba günü. Hafta sonuna doğru veya hafta sonu bir etkinlik düzenleyebiliriz isterseniz. Tarih, saat ve mekanı netleştirip görüşebiliriz.

Var mı gelmek isteyen veya %90 üzerinde gelme ihtimali olan?

Kesin Gelenler
De Te Fabula Narratur (Avrupa Yakası)
El Nino (Avrupa Yakası)
nicomedya (Anadolu Yakası)
OzanCan
(?)
quiT
(Avrupa Yakası)
xyloves
(?)
LoonyTuneS
(?)
spac (Avrupa Yakası)

4 Avrupa - 1 Anadolu

ben geliyorum desem bile sali yada carsamba yolaa cikacagim 3 - 4 gun surer yavas yavas geze geze gumrukteki kontroller falan zor yani :)hatta imkansiz

istanbul anadolu yakasında oturuyorum pendikde gelebilirim mekan ve zaman belirlenirse ona göre planlama yapabiliriz

cumartesi ve pazar öğleden sonra avrupa yakasına gelirim. tanışmış oluruz

benide bilgilendirin anadolu yakasındayım gelebılırsem geleyım
%90 üzeri gelirim ama %10 u unutmamak lazım

1 hafta önce istanbul'daydım kısmet değilmiş :S

ben vardiyalı çalışıyorum ne zaman tatil yapacağım belli olmuyor. Buluşma günü ne zaman olacak belli mi ? takım liderine söyler ona göre tatil yaparım. ayrıca 1 hafta önceden söylemem gerekiyor.

akşam olursa gelirim =) benide yaz hocam avrupa yakasında otoruyorum yer farketmez

Hocam günü belirlersek herkesin gelip gelmeyeceği daha da kesinleşir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri