Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yalan oldu galiba bu buluşma [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION]
son durum nedir ?
benide listeye ekliyebilirsiniz .
Hocam olmadi birlikte gidelim nerede okursa
Ama dedigim cafe cok guzel, ulasim da kolay zaten, eminonu herkez icin ideal sanirim, anadolu yakasindan vapurla rahatca gelinebilir...
bendensın
dudullu tepesı olmasınkötü bi anım var orda arkadslarla gıttık dayak yedık
![]()
avrupa yakasında metrobüs güzergahına yakın bir noktada buluşulursa sanırım diğer arkadaşlar içinde rahat olacaktır.
Hocam kaçırmadığıma sevindim, bende zamana bağlı olarak gelebilirim büyük ihtimalle, hafta sonu güzel olur.. Anadolu yakasında oturuyorum ama mekan farketmez gelirim diğer tarafa da..
Mekan önerileri olarak:Anadolu yakası; Dudullu tepesinde mangal
Eminönü'de sülaymaniye camii'nin hemen aşşağısında mükemmel manzaralı otantik bi nargile cafe var... Oraya gidersek pişman olmazsınız hocam ben şimdiye kadar bi kere gittim çok güzeldi manzarası olsun vs...
Çamlıca tepesi olabilir
Üsküdar'da kız kulesinin karşısında semaver yakıp oturabiliriz
Tabii benim yaş 18 ama her yere gidemiyoruz hala aile baskısı var üzerimizde
Zamanı kesinleştirelim de net gelicekler belli olsun...
buluşma yalan oldu herhalde
birde güney bölgesi için adana yada mersin buluşması ayarlasak arkadaşlar.
haber bekledik ama ses çıkmadı... evde oturuyoruz![]()
tarihe göre gelme ihtimalim var. bir 18 lik bebe de eklenebilir takipteyim![]()
şansa daha dün geldim bütler var ama zaman bulursam 1-2 gün önceden haber veririm
yollukları felan hazır edinde ordan denize geçeriz![]()
Yer ve kesin zaman söylenirse ayarlamaya çalışırım. Hele beylikdüzü felan olursa süper.
istanbul anadolu yakasında oturuyorum pendikde gelebilirim mekan ve zaman belirlenirse ona göre planlama yapabiliriz
Anadolu yakasındayım pazar günü olursa gelemem cumartesi olursa gelmeye çalışırım hafta içi olursa ordayım![]()
sanırım kaçırdım ben . İş sebebi ile mecbur yarın gece bursaya dönücem umarım bidahakine artık
vardiyalı çalışıyorum uyarsa gelirim inşallah Anadolu Yakasında oturuyorum![]()
benide eklermisin ! yüzde 90% gelirim AVRUPA
mekan olarak safirin terasını (240m) öneririm biraz ufkumuz acılır : )
giriş 15tl di galiba. onuda saate 100usd kazanan arkadaş öder)
bende gelirimde beylikdüzündeyim arupadayim
Belirtilen günlerde %90 üzerinde gelme ihtimalim var. Avrupa Yakası
Hocam günü belirlersek herkesin gelip gelmeyeceği daha da kesinleşir.
akşam olursa gelirim =) benide yaz hocam avrupa yakasında otoruyorum yer farketmez
ben vardiyalı çalışıyorum ne zaman tatil yapacağım belli olmuyor. Buluşma günü ne zaman olacak belli mi ? takım liderine söyler ona göre tatil yaparım. ayrıca 1 hafta önceden söylemem gerekiyor.
benide bilgilendirin anadolu yakasındayım gelebılırsem geleyım
%90 üzeri gelirim ama %10 u unutmamak lazım
cumartesi ve pazar öğleden sonra avrupa yakasına gelirim. tanışmış oluruz
Hangi gün olacağını belirtirseniz büyük ihtimal daha çok belirginleşir kişilerin katılıp katılmayacağı.
Katılmak isteyen ve %90 üstü gelme ihtimali olanları listeye ekleyeceğim veya bir yönetici ekleyebilir. Yoğunluktan dolayı bakamıyorum. Telefondan zor oluyor.
Temmuz 20 de memlekete gideceğim. Daha erken olursa bende gelirim kesin avrupa yakasında olursa.
anadolu yakasındakiler bizde planlama yapalım beraber gideriz
Anadolu yakasındayım tarihi netleştirin gelmeye çalışırım.
samsun, nevşehir, niğde olsa koşarak gelirdimama istanbul zor yinede davet için teşekkür ederim saygılar
Beni de yazın hafta içi müsaitim nere olursa olsun gelebilirim. Tabi yakın olursa daha iyi olurAnadolu yakasındayım, Ataşehir tarafında.
listeye giremeyen gelemiyor mu?![]()
ben avrupadayım yaşım 15eğer bana yakın olan bir yerlere gelebilirim isterseniz
![]()
Hocam ne tarafa geleceksiniz Anadolu yakası Avrupa yakası? Diğer katılımcı arkadaşlarda nerelerden gelecek onları da söylerse bir de hafta içi kimler müsait onu da bi öğrenelim ona göre bende katılmaya çalışayım
Usta normalde İstanbulda yaşıyorum şuan ankaradayım ancak 2 hafta sonra gelebilirim.Çok iyi olurdu aslında ytpara ailesiyle bir etkinlik yapmak.İnşallah başka zaman...
Buluşursanız üzüleceğim valla haftaya tatile gidiyorum.![]()
Bu arada nereden geliyorsun İstanbul'a?
işimin durumuna göre veya ramazandan önce son hafta sonu olması nedeniyle deniz kaçamağı olmaz ise kesinlikle gelirim.
edit: