İstanbul Buluşması (Planlama)

Herkese Merhabalar,

Anadolu Yakasında oturan kardeşlerim, buluşmaya katılacaklar (%100) bana mesaj atsın.

Anadolu yakasında (Kadıköy olur muhtemelen) buluşup, Avrupa yakasında (Beşiktaşta) Buluşalım diyorum.

Bu durumda, buluşma düzenlemek istiyorum ve bu buluşma muhtemelen cumartesi olacak ! Katılacakların Dikkatine !

BULUŞMA PLANI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.
  • Anadolu yakasındakiler Kadıköy iskelesi, Avrupa yakasındakiler Beşiktaş iskelesine geliyor.
  • Anadolu Yakasında => Kadıköyde buluşuyor,
  • Avrupa yakasına vapurla => Beşiktaş'a geçiyoruz.
  • Beşiktaş iskelesinde toplanıyoruz.
  • Ardından bir cafe veya bir mekan bulup sohbet ediyoruz.

PLAN BU ŞEKİLDEDİR. Kafa dengi olacak birçok kardeş/abi/abla/bacı bekliyorum. (Yaş 18 benim) gelecekler Bana Mesaj atabilir.

Katılım 5'in üstünde olduğu sürece, etkinliği gerçekleştiririz. Maksat bir arada bulunmak zaten.

yalan oldu galiba bu buluşma [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION]

son durum nedir ?

benide listeye ekliyebilirsiniz .

:) Hocam olmadi birlikte gidelim nerede okursa :) Ama dedigim cafe cok guzel, ulasim da kolay zaten, eminonu herkez icin ideal sanirim, anadolu yakasindan vapurla rahatca gelinebilir...

bendensın
dudullu tepesı olmasın :D kötü bi anım var orda arkadslarla gıttık dayak yedık :D

avrupa yakasında metrobüs güzergahına yakın bir noktada buluşulursa sanırım diğer arkadaşlar içinde rahat olacaktır.

Hocam kaçırmadığıma sevindim, bende zamana bağlı olarak gelebilirim büyük ihtimalle, hafta sonu güzel olur.. Anadolu yakasında oturuyorum ama mekan farketmez gelirim diğer tarafa da..
Mekan önerileri olarak:Anadolu yakası; Dudullu tepesinde mangal :)
Eminönü'de sülaymaniye camii'nin hemen aşşağısında mükemmel manzaralı otantik bi nargile cafe var... Oraya gidersek pişman olmazsınız hocam ben şimdiye kadar bi kere gittim çok güzeldi manzarası olsun vs...
Çamlıca tepesi olabilir
Üsküdar'da kız kulesinin karşısında semaver yakıp oturabiliriz :)

Tabii benim yaş 18 ama her yere gidemiyoruz hala aile baskısı var üzerimizde :D

Zamanı kesinleştirelim de net gelicekler belli olsun...

buluşma yalan oldu herhalde

birde güney bölgesi için adana yada mersin buluşması ayarlasak arkadaşlar.

haber bekledik ama ses çıkmadı... evde oturuyoruz :)

tarihe göre gelme ihtimalim var. bir 18 lik bebe de eklenebilir takipteyim :D

şansa daha dün geldim bütler var ama zaman bulursam 1-2 gün önceden haber veririm

yollukları felan hazır edinde ordan denize geçeriz :D

Yer ve kesin zaman söylenirse ayarlamaya çalışırım. Hele beylikdüzü felan olursa süper.

istanbul anadolu yakasında oturuyorum pendikde gelebilirim mekan ve zaman belirlenirse ona göre planlama yapabiliriz

Anadolu yakasındayım pazar günü olursa gelemem cumartesi olursa gelmeye çalışırım hafta içi olursa ordayım :)

sanırım kaçırdım ben . İş sebebi ile mecbur yarın gece bursaya dönücem umarım bidahakine artık

vardiyalı çalışıyorum uyarsa gelirim inşallah Anadolu Yakasında oturuyorum :)

benide eklermisin ! yüzde 90% gelirim AVRUPA

mekan olarak safirin terasını (240m) öneririm biraz ufkumuz acılır : )

giriş 15tl di galiba. onuda saate 100usd kazanan arkadaş öder :))

bende gelirimde beylikdüzündeyim arupadayim

Belirtilen günlerde %90 üzerinde gelme ihtimalim var. Avrupa Yakası

Hocam günü belirlersek herkesin gelip gelmeyeceği daha da kesinleşir.

akşam olursa gelirim =) benide yaz hocam avrupa yakasında otoruyorum yer farketmez

ben vardiyalı çalışıyorum ne zaman tatil yapacağım belli olmuyor. Buluşma günü ne zaman olacak belli mi ? takım liderine söyler ona göre tatil yaparım. ayrıca 1 hafta önceden söylemem gerekiyor.

benide bilgilendirin anadolu yakasındayım gelebılırsem geleyım
%90 üzeri gelirim ama %10 u unutmamak lazım

cumartesi ve pazar öğleden sonra avrupa yakasına gelirim. tanışmış oluruz

Hangi gün olacağını belirtirseniz büyük ihtimal daha çok belirginleşir kişilerin katılıp katılmayacağı.

Katılmak isteyen ve %90 üstü gelme ihtimali olanları listeye ekleyeceğim veya bir yönetici ekleyebilir. Yoğunluktan dolayı bakamıyorum. Telefondan zor oluyor.

Temmuz 20 de memlekete gideceğim. Daha erken olursa bende gelirim kesin avrupa yakasında olursa.

anadolu yakasındakiler bizde planlama yapalım beraber gideriz

Anadolu yakasındayım tarihi netleştirin gelmeye çalışırım.

samsun, nevşehir, niğde olsa koşarak gelirdim :) ama istanbul zor yinede davet için teşekkür ederim saygılar

Beni de yazın hafta içi müsaitim nere olursa olsun gelebilirim. Tabi yakın olursa daha iyi olur :) Anadolu yakasındayım, Ataşehir tarafında.
listeye giremeyen gelemiyor mu? :)

ben avrupadayım yaşım 15 :D eğer bana yakın olan bir yerlere gelebilirim isterseniz :D

Hocam ne tarafa geleceksiniz Anadolu yakası Avrupa yakası? Diğer katılımcı arkadaşlarda nerelerden gelecek onları da söylerse bir de hafta içi kimler müsait onu da bi öğrenelim ona göre bende katılmaya çalışayım

Usta normalde İstanbulda yaşıyorum şuan ankaradayım ancak 2 hafta sonra gelebilirim.Çok iyi olurdu aslında ytpara ailesiyle bir etkinlik yapmak.İnşallah başka zaman...

Buluşursanız üzüleceğim valla haftaya tatile gidiyorum. :)

Bu arada nereden geliyorsun İstanbul'a?

işimin durumuna göre veya ramazandan önce son hafta sonu olması nedeniyle deniz kaçamağı olmaz ise kesinlikle gelirim.

edit: :D