İstanbulda Deprem

Marmarayı da doğalgaz bulucaz diye oyuyorlar. Silivri de oturuyorum, sondaj platformu ile silivri açıklarını oyuyorlar. Bakalım onlar mi patlayacak, bizler mi binalarda ölüp gideceğiz. Evler çok sallandı, sabah ta çok az şiddet sallandı, 2 gün öncede salladı, uzmanların deyişi doğru çıkacak gibi. Marmarada 9 büyüklüğünde deprem kaçınılmaz sanirim

Marmarayı da doğalgaz bulucaz diye oyuyorlar. Silivri de oturuyorum, sondaj platformu ile silivri açıklarını oyuyorlar. Bakalım onlar mi patlayacak, bizler mi binalarda ölüp gideceğiz. Evler çok sallandı, sabah ta çok az şiddet sallandı, 2 gün öncede salladı, uzmanların deyişi doğru çıkacak gibi. Marmarada 9 büyüklüğünde deprem kaçınılmaz sanirim

9 büyüklüğünde deprem olursa Tsunami olur filmlere konu olur..

Kartal/cevizlideyim
Nedense hiç hissetmedim bina mı iyi bizde mi sıkıntı var bilemedim :)

5.9, tut ki 6.5 olmuş olsaydı. yahut 7. bugün belki gülüp geçti insanlar ama olayın ciddiyetinin kavranması ve tüm şehrin ona göre gerekiyosa baştan yapılanması gerek. ali ağaoğlu'nun 2009 senesinde verdiği röportajı inceleyin. adam açık açık " istanbul'da 70 lerden itibaren yapılmaya başlanan çoğu inşaat projesine malzemeyi ben sattım. kumu marmara denizinden çekiyorduk, betonu karıştıran doğulu işçiler 5 kez değil 1 kez karıştııp kullanıyordu ne kadar düzgün iş yapmalarını söylesek de söz geçiremiyorduk. depreme dayanmaz, ordu bile giremez istanbul'a büyük bi deprem sonrasında demişti.

burdan detaylı okuyabilirsiniz Ağaoğlu'ndan tüyler ürperten itiraflar - Sondakika Ekonomi Haberleri

bu binalar duruyor hala orada. gerekiyorsa tümünün yıkılıp depreme dayanıklı güçlü binalar dikilmesi gerek. elbette bu defa belli grupların rant elde edemeyeceği, halka açık ihalelerle gerçekleştirilecek çalışmalar sonrası oluşturulması gerek.

daha büyük bir deprem olacak tetikte olun

Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'tan İstanbul'da meydana gelen 5,8'lik deprem ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kınık, "Bu deprem Marmara'da beklediğimiz büyük deprem fayında oldu. Orta büyüklükte bir deprem ve bir iki hafta bu hatta artçılar (4 ve üzeri) sürebilir. Yer kabuğunu kırabilecek bir enerji oluşturabileceğinden hasarlı ve riskli binalardaki vatandaşlarımızın evlerini terk etmesi gerekiyor." dedi..
https://www.ahaber.com.tr/yasam/201...depremler-surecek-mi-kizilaydan-flas-aciklama

Geçmiş olsun arkadaşlar , Kayseri de şuan da mobil telefonlar çekmiyor

Son düzenleme:
Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'tan İstanbul'da meydana gelen 5,8'lik deprem ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kınık, "Bu deprem Marmara'da beklediğimiz büyük deprem fayında oldu. Orta büyüklükte bir deprem ve bir iki hafta bu hatta artçılar (4 ve üzeri) sürebilir. Yer kabuğunu kırabilecek bir enerji oluşturabileceğinden hasarlı ve riskli binalardaki vatandaşlarımızın evlerini terk etmesi gerekiyor." dedi..
https://www.ahaber.com.tr/yasam/201...depremler-surecek-mi-kizilaydan-flas-aciklama

istanbulda o meşhur korkuldan deprem olur ise bırak kızılayı t.c kalmaz ortada.

Yalova 4 büyüklüğünde olmuş İstanbul'da hissedilmiş 1 saniye sürdü sanırım ben hissetmedim

Yalovada yaşıyorum. 2 saniye felan sürdü ama böyle bi ses hayatımda ilkkez duydum. Fena sallandı

Fena salladı yakında olduğu için ardından 1 tanede artçı oldu 3 büyüklüğünde

hissettim ama deprem oldu olmadı anlamadım başım döndü sandım meğersem depremmiş 4.1

Hissetmedim bu sefer depremi. Evdeydim ama ayaktaydım ondandır sanırım.

4.2 şiddetinde oldu ve ben bilgisayar başındaydım monitör sallandı ordan anladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri