suc bizde baska yerde aramaya gerek yok. ben sevindim acıkcası, prim alamıyacaklar daha fazla, g..leri kalkmıyacak, peskes cekenler giecek... falan filan liste uzar gider. insallah bundan sonra Milli formayı ve takımı hakedene verirler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kadro kalitesi ortada,oynanan futbol ortada şurda izlandadan irlandadan veya macaristandan kaç tane topçu sayabiliyoruz ezberden ama adamlar futbol oynuyor bir taktik var,mentalite var. Pirlo'nun yazdığı kitapta Fatih Terim'den bahsettiği kısımı gözümüzle görmüş olduk bu turnuvada. Hayırlısı olsun
Bu turnuvanin yıldızı şimdilik sensin [MENTION=54584]Payet[/MENTION]![]()
Okumuştum bunu
uefa Türkiye şansı yok demişti zaten sitesinde , bişeyler döndü bu maçta son dk larda hakem olsun italya olsun .. oynayarak nereye yeniyon puan alıyon sen o takımlardan hırvatları ispanyolları takip edin bakalım ne olacak bu takımların maçlarını![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.