Itiraf!

İtiraf ediyorum 2. sınıfta bi kıza aşık olmuştuum kız bana bakmıyodu :D çocukluk işte tenefüslerde ceketini felan kokluyodum hatta bi kere gaza gelip su şişesini gizli gizli öpmüştüm :(

hocam benim 6. sınıfta sevgilim vardı sınıf maçında 4 gol attım diye 4 defa öperdi :D kız beni hiç sevmezdi başta sonra sevgilisiyle arasına girdim bunlar fail oldu kız yokluktan beni sevdiydi aradan 8 yıl geçti hala görüşüyorum kızla :D

Geri kafalılık düzeyinde kıskancım. Öyle böyle değil.

Bugün çok hoşlandığım bi kıza saçma sapan bi trip attım ve bi çuval inciri dötüme soktum.. Çok üzgünüm..

İlkokulda sahte takdir belgesi hazırlayarak bilgisayar aldırmıştım babama. Ama sağolsun geçen sene kendi paramla aldığım laptopumun üzerine çeşitli sıvılar(Çay, alkollü içecek, su) dökerek bozulmasını sağladı :D

hele bir dur 15 yaşındayken ben taso sayıyordum 3-4 kız sevmek nedir üstelik reddedilmeye üzülmüşsün

valla hocam lise 2 öğrencisiyim. kızlarla diyaloğum hiç yok neredeyse. dışarıdan özgüvenli, mutlu gibi görünüyorum. daha doğrusu kendimi öyle göstermeye çalışıyorum. ama işin özü öyle değil malesef. dünyanın en sosyal, girişken çocuğu gibi görünmeme rağmen iş kızlara gelince nutkum tutuluyor. dilim dönmüyor.

valla hocam lise 2 öğrencisiyim. kızlarla diyaloğum hiç yok neredeyse. dışarıdan özgüvenli, mutlu gibi görünüyorum. daha doğrusu kendimi öyle göstermeye çalışıyorum. ama işin özü öyle değil malesef. dünyanın en sosyal, girişken çocuğu gibi görünmeme rağmen iş kızlara gelince nutkum tutuluyor. dilim dönmüyor.

rahat ol kardeşim, zamanı gelince gelip o kız seni bulucak , istedigini ALLAH'a söyle(dua et ve onu iste) , o kişi eninde sonundada olsa gelip seni isticektir.

Boşver kardeşim valla hiç gerek yok böyle şeylere bu zamanın kızlarına kaldıysak yandık valla. Hepsi kendi menfaati peşinde düzgün kız bir elin parmağını geçmez. Hiç üzme kendini tam tersine mutlu ol çünkü beraber olursan daha çok üzülürsün emin ol, kendim bizzat yaşadım..

rahat ol kardeşim, zamanı gelince gelip o kız seni bulucak , istedigini ALLAH'a söyle(dua et ve onu iste) , o kişi eninde sonundada olsa gelip seni isticektir.

İnşAllah dediğiniz gibi olur hocam. uzaktan bakıyorum. bi gülüşü var akıllara zarar. ama işte o beni arkadaş olarak görüyormuş. açıldım. içimdeki her şeyi söyledim. seni seviyorum dedim. bana verdiği cevap: ben seni arkadaş olarak seviyorum... aslında kişisel düşüncem böyle bir şey mümkün değil. yani bi kıza açılınca reddedilirsem onun yüzüne bakamam. ama malesef belki bir gün olur diye ben de arkadaş gibi davranıyorum. hayırlısı...

Nasıl biri olmamı beklerdin? :p Sevmek kıskanmayı gerektirir... :p Kroluğa da bağladım buradan. :D

Yalnız olmadığımı bilmek güzel :) Hayvanlar bile eşini kıskanırken biz niye kıskanmayalım. Geri kafalılık ile de hiç alakası yok bence, namusunu böyle bir devirde kıskanmamak ayıp bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri