ahahah baya, komikmiş gerçekten. Acemilik işte, sonra insan öğreniyor herşeyi.
aynen balık gibi çırpınıyodum kanalımı biyerlere duyurmak için... şimdi yolu yordamı öğrendik kalfa olduk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ahahah baya, komikmiş gerçekten. Acemilik işte, sonra insan öğreniyor herşeyi.
İtiraf ediyorum 2. sınıfta bi kıza aşık olmuştuum kız bana bakmıyoduçocukluk işte tenefüslerde ceketini felan kokluyodum hatta bi kere gaza gelip su şişesini gizli gizli öpmüştüm
![]()
Cocukken İDO'nun sahibini İbrahim Tatlıses zannederdim![]()
kızlar bana bakmıyor... 3-4 kızı sevdim şuana kadar. alayı tarafından reddedildim...
Geri kafalılık düzeyinde kıskancım. Öyle böyle değil.
hele bir dur 15 yaşındayken ben taso sayıyordum 3-4 kız sevmek nedir üstelik reddedilmeye üzülmüşsün
valla hocam lise 2 öğrencisiyim. kızlarla diyaloğum hiç yok neredeyse. dışarıdan özgüvenli, mutlu gibi görünüyorum. daha doğrusu kendimi öyle göstermeye çalışıyorum. ama işin özü öyle değil malesef. dünyanın en sosyal, girişken çocuğu gibi görünmeme rağmen iş kızlara gelince nutkum tutuluyor. dilim dönmüyor.
senden hiç beklemezdim :d
valla hocam lise 2 öğrencisiyim. kızlarla diyaloğum hiç yok neredeyse. dışarıdan özgüvenli, mutlu gibi görünüyorum. daha doğrusu kendimi öyle göstermeye çalışıyorum. ama işin özü öyle değil malesef. dünyanın en sosyal, girişken çocuğu gibi görünmeme rağmen iş kızlara gelince nutkum tutuluyor. dilim dönmüyor.
rahat ol kardeşim, zamanı gelince gelip o kız seni bulucak , istedigini ALLAH'a söyle(dua et ve onu iste) , o kişi eninde sonundada olsa gelip seni isticektir.
Nasıl biri olmamı beklerdin?Sevmek kıskanmayı gerektirir...
Kroluğa da bağladım buradan.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.