iTrader Gönderme (Resimli anlatım)

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında

Anıl

Yasaklanmış
vbulletin3_logo_white.gif

AZonyv.png

WWlgGm.png

Konu bilmeyen arkadaşlar için açılmıştır.​

İ-trader kullanmaya özen göstersin herkes arkadaslar.
Bir kaç aya i-trader r10 da oldugu gibi ytparada da önemli bir hale gelecek.

[MENTION=11620]era[/MENTION] benim 15e yakın tradem vardı.sonra silindi hepsi.sizde geri getirmeye çalışıyoruz demiştiniz.ne oldu o iş

[MENTION=11620]era[/MENTION] benim 15e yakın tradem vardı.sonra silindi hepsi.sizde geri getirmeye çalışıyoruz demiştiniz.ne oldu o iş

Benimde 1-2 tane gitmişti sağlık olsun. Sanırım geri döndürme şansımız yok. Yedeği yoksa tabi.

ne ise yariyo ve nicin arkadaslar ?

Benimde 1-2 tane gitmişti sağlık olsun. Sanırım geri döndürme şansımız yok. Yedeği yoksa tabi.

Sağlık olsun da çoğu kişi eskiler silindi diye pek önem vermiyo eskiden önemliydi bildiğim kadarıyla o silinme mevzusu olunca önemini biraz yitirdi bi daha aynı şey olabilir diyodur çoğu kişi.

Şu an itrade aktif değil.
Yönetici arkadaşlar ilgilenebilir mi lütfen.

Son düzenleme:
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam saygılar...:)

ticaret puanının yeni yeri nerde şuan arkadaşlar bulamadım da yoksa kalktı mı ?? :D

ticaret forumunda tirede sistemi olmaması ayrı bir olay zaten ticaret yapanlar neye güvenerek iş yapacakki

ticaret forumunda tirede sistemi olmaması ayrı bir olay zaten ticaret yapanlar neye güvenerek iş yapacakki

forumda ticaret farklı çalışıyor :D önce bir kaç için arkadaşa paylaşım (hayır-dua ) sonuç olumlu ise sonra satış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri