İyi Fiyattan Para Kazanması Aktif Kanalları Alıyorum

• Kullanıcı Hemedo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
1 adet kanal satıldı kendisine tşk ederim.Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

1 adet kanal sattım kendisine, kolay ve güvenilir alışveriş oldu.

Edit: Kanal almaya ara veriyorum. Alım kapalı

Son düzenleme:
Spam ıcın acıl sadece 1 adet kanala ıhtıyacım var
eskı tarıhlı kanal olması lazım
goz atma ozellıklerı ve onerılen vıdeo hıtıne sahıp olması lazım

Spam ıcın acıl sadece 1 adet kanala ıhtıyacım var
eskı tarıhlı kanal olması lazım
goz atma ozellıklerı ve onerılen vıdeo hıtıne sahıp olması lazım
Peki hocam spamda yaptığın kanal 1 ay yasacakmi tekrarlanan dan giderse parayı alabilecekmisin ki

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 ay yasasa iyi 15 gun dayaniyor :)

pk kapanirsa cogunlukla odeme aliniyor
Daha önce aldın mı peki hiç hocam tekrardan kanipta diğer kesinleşen oldumu kanal tekrar pk açılmazsa bile

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Kanal varsa bizde alalim yüksek fiyata
Whatsapp 05439277685 UMUT KANAL ALIM SORUMLUSU
Eren Sunucum

Güzel bir adsense gününden sonra kanal alımına tekrardan başlıyorum. Yalnız eskisi gibi her kanalı almıyorum. Aktif olan, çok fazla videoları silinmemiş kanalları almayı tercih ediyorum.

GÜNCEL

Güzel bir adsense gününden sonra kanal alımına tekrardan başlıyorum. Yalnız eskisi gibi her kanalı almıyorum. Aktif olan, çok fazla videoları silinmemiş kanalları almayı tercih ediyorum.

GÜNCEL

hocam benim kanalımın pk kapalı 2 yıldır ve içinde 800 dolar civarı kesinleşmeyen bir gelir bulunmakta , doğru düzgün videoyla uğraşacak vaktim yok 3.200 abonesi var şu anda sıfır video var sildim + yanında pinli adsense hesabı da var 109 tl kesinleşen miktarıyla birlikte satın almayı düşünür müsün ? olmazsa da canın sağolsun :)

hocam benim kanalımın pk kapalı 2 yıldır ve içinde 800 dolar civarı kesinleşmeyen bir gelir bulunmakta , doğru düzgün videoyla uğraşacak vaktim yok 3.200 abonesi var şu anda sıfır video var sildim + yanında pinli adsense hesabı da var 109 tl kesinleşen miktarıyla birlikte satın almayı düşünür müsün ? olmazsa da canın sağolsun :)

Inan benimde hic vaktim yok hocam al bedava desen mail sifre atsan girmem bile ama illaki ugrasacak birileri vardir konu acmayi deneyin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri