Jeito,Oppon,Multicolor Nasıl bilirsiniz?

• Kullanıcı Jeito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Kiyak insanlardandir, yuzu gozu nurlu mubarek :)

Birton kanal gonderdim (50adet vardir.) bir netice almadim tekrar basvuru yapicam.

Spam ise şartlar güzel gibi,kötü yorum yapan yok. Ancak yine de mevzu özgünse forumdaki networkler tercih edilmemeli. İş ve aşk gibi, spam ve özgün başkadır:)

Bu güne kadar hep skype de görüştüm ve bu gün yüz yüze görüşme fırsatımız oldu, temiz kalpli, dürüst, çalışkan bir arkadaştır :)

oppon hocamı tanımıyorum ama [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] hocam o kadar yoğunluğunun arasında 18 saattir işinin gücünün peşinde olmasına rağmen tek 1 mesajıma işimi 5 dakikaya halletti. halden fazlasıyla anlıyor. ondan önce de baya ilgilendi benimle. tekrardan teşekkür edeyim bu konu sayesinde.

Partnerden atılan 9 tane kanalım vardı , 1 ay sonra bu atılan 9 kanalımın ödemesini yaptı , ödeme yapmasa parayı cebe indirse ruhum bile duymazı ..

Kapanan kanalı öderlermi diye düşünen bir kişinin duvarında yazan yazı.
bir partner bayisi sizi gördüğü zaman yazmıyorsa
bilinki o bir çakaldır ödeme yapmaz.
eğer sizi gördüğü zaman partnerin yamuk yaptığını söylüyor hala kanal almaya devam ediyorsa
o bir para düşkünüdür.
kacin ve caninizi kurtarin.
eğer sizi gördüğü zaman kardeşim şu kadar ödeme yapacağız sana diyorsa
bilinki
o bir [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] dur.
ve
merak etmeyin o sizi mutlaka bulur ödemenizi yapar.

yorumlar gerçekten çok güzel :).
tekrar tekrar çok teşekkür ederiz. Güvenilirliğinizi kazanmak harika :)

O zaman Hizmet kalitesine devam edelim ! :)

abi ned stark var, clark kent var, sauron yazan var, dilberay var bunu görünce zaten gözlerimden kan geldi :D hepsi aynı arkadaş mı ben anlamadım ki :D

---------- Spam Engelliyici 22:30 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

Ayrıca herkese teşekkür ederim. Tek tek cevap veremiyorum şu an müsait değilim ama yarın uygun bir anda özel teşekkür ederim :)

yemek yiyodum sauronu gördüm bir an gülesim geldi az daha boğuluyodum :D o sauron yazan kim yavv bana msj atsın bende gandalf :D :D

not : Multicolor ile çalışmıyorum şuanlık ama ön izlenimim iyi.Yakın zamanda bir kaç kanal bağlamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri