- Web sitesi
- www.derinajans.com
Hayret Jessie niye ban yedi anlam veremedim. cidden merak ettim bi sorim dedim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
post kastığını düşünüyordum aylardır
Toplam ceza puanı 10 a ulaştığı için sistem banlamış. Ceza süresi dolunca kalkar.
Toplam ceza puanı 10 a ulaştığı için sistem banlamış. Ceza süresi dolunca kalkar.
Yunus aydin degil miydi o ? Meshur dolandırıcı
mnote adamın süresiz banlanmasını rica ediyorum ben foruma soktum pişman oldum hiç ilgim olmayan kişilerle muhatap oluyorum dahada başım ağrsın istmeem 2. de benide kandırdı mağdur etti adam benim mağduriyetimi kim karşılıcak ?
---------- Spam Engelliyici 23:10 ---------- Önceki Mesaj 23:08 ----------
beni görmeyen bilmeyen kişiler benim referanslık durumuma bakıp mı alışveriş yapıyor yapmayın allah aşkına kocaman insanlarsınız.
Özelden mesaj attım Maho17'ye, kendini mağdur gösterip beni aşağılıyordu dolandırıldığım için... Tam belgeleri ve skype görüşmelerini hazırlayıp konu açacaktım şikayetimi iletmek için bu şahısa çünkü büyük ihtimal bu banlanan Jessie ile ortak iş yürütüyorlardı. 200 liranın peşinde değilim ama cezasız kalması canımı çok sıktı, Jessie denilen kişi de kaç gündür oyalıyordu beni şikayet etmemem için.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.