Kac Lira Dolandırıldiniz?

hiç dolandırılmadım ama sanırım forum tarihinin en büyük dolandırıcılığı ile karşı karşıya GOOGLE paramızı vermiyo dolandırılıyoz :(

en çok okuyan değil en çok gezen de değil en çok kazık yiyen bilir :)

8 bin tl dolandırıldım mega holdings muhabbeti :)

Bari siz yapmayin

Ben hep insanlara guvendim ne kazik yediydem ondan yedim artik param olsads yok cekiyorum hayat beni koreltti biraz

Benim insanlarla bir işim olmadığından bu tarz problemlerim pek olmuyor ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmez elbette ki..

Hepimiz insanız, zaaflarımız olabilir, tanımadığınız kişilerle veya geçmişiniz olmayan kişilerle iş yapmadan önce sorgulamalarınızı eksiksiz yapın ve son ana kadar dikkati elden bırakmayın.
Para elimizin kiri, elbet bir gün bizden gidecek ama zamansız olması çok fena bir şey;
zira buradan kazandığı parayla hasta bakan insanlar var veya ev geçindiren..

Allah kimsenin başına vermesin.

Benim insanlarla bir işim olmadığından bu tarz problemlerim pek olmuyor ama bu hiç olmayacağı anlamına gelmez elbette ki..

Hepimiz insanız, zaaflarımız olabilir, tanımadığınız kişilerle veya geçmişiniz olmayan kişilerle iş yapmadan önce sorgulamalarınızı eksiksiz yapın ve son ana kadar dikkati elden bırakmayın.
Para elimizin kiri, elbet bir gün bizden gidecek ama zamansız olması çok fena bir şey;
keske dolandırıcı onun bunun cocuklarida bilincinde olsa
zira buradan kazandığı parayla hasta bakan insanlar var veya ev geçindiren..

Allah kimsenin başına vermesin.

Keşke dolandiricilarda bunun bilincinde olsa

[MENTION=7818]beyto33[/MENTION] beni dolandıracak yakında :D bakalım ne kadar dollandıracak

Dolandırılma sayılmaz da birinde 100 TL param kaldı.Sorun değil ama abi dediğim kişilerdendi kendisi de bu forumdandır zaten.Böyle pardon ama döneklik yapıp kıvırtması yakışmadı.

bende oh forumlarından birinde bi ***** 400 tl ödemiştim knightonline cash'i için kefil olan eleman da işi yapan elemanda arazi olmuşlardı.
Tüm kanıtları halen saklıyorum 2 senedir gün gelecek devran dönecek elbet :))

bende oh forumlarından birinde bi ***** 400 tl ödemiştim knightonline cash'i için kefil olan eleman da işi yapan elemanda arazi olmuşlardı.
Tüm kanıtları halen saklıyorum 2 senedir gün gelecek devran dönecek elbet :))

Yigit ölmüş meydan kalmis abi 2 sene gectiyse giden gelmez geçmiş olsun :(

güvendiğim arkadaşım 2 tane 100k'lik facebook sayfasını başka birine kaptırmıştı r10'dan

50 tl kanal almıştım, adam sonradan kanalın doğrulama maili ile geri aldı (3-5 saat içinde) tabi forumdan başkasını da dolandırmış banlandı.

Alıcı:
Hamit Can (Ödemenin alıcısı: ABD dışı - Teyitli)
E-posta:
[email protected]
Toplam tutar:
-50,00 TL (eşittir -$20,33 USD)
Ücret Tutarı:
0,00 TL
Net tutar:
-50,00 TL
Satış Konusu da burda: http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/15190-partnerli-kazancli-kanal-cok-ucuz.html

Şu an r10 vs bikaçyerde mail satıyor olabilir dikkatli olun.

Son düzenleme:
2k dan fazla param gitmistir halada akıllanmadım, sanırım hala herkesi kendim gibi görüyorum insana insan gibi davrandıkcada kaybedicez

neyse eksilen cebimizden olsada kazanan biz oluyoz yine, bu taraf fani ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri