Kac Lira Dolandırıldiniz?

Dolandirilmadim da dolandirilmamak icin araci sirketlere cok komisyon paradi odedim :)

Tahmini 6-7.000 tl civarı vardır. İş verip ödemesini yapmayanlar ağırlıklı olarak, para gönderip ortadan kaybolanlarda çoğunluklu.

Nasıl yani :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sorumlulugu araci firma ustleniyor sanalpazar gibi sistemler mesela. Alisverisi genelde bu gibi aracilik yapan yerlerden ticaretimi yaparim onlarda karsiliginda komisyon alir

Knight Online'da giden gblerin haddi hesabı yoktu tabi o zamanlar baya küçüktük :) En son 3 yıl önce falandı İonia'nın en sağlam asası bendeydi millet çekemedi banlattı :) herkes koxp gelir bizi banlarlar :) Bide foruma ilk başladığımda kapatılan kanalı açma yöntemi satan biri vardı E-Book'ta onlarca defa sordum şöyle bişey yaşadım bunu çözer mi diye çözer dedi güvendim aldım sonra aylarca parayı göndericem dedi durdu sonra kayboldu :) Bizde 40 lira gider ama Allah ondan daha fazla çıkarır :)

2k dan fazla param gitmistir halada akıllanmadım, sanırım hala herkesi kendim gibi görüyorum insana insan gibi davrandıkcada kaybedicez

neyse eksilen cebimizden olsada kazanan biz oluyoz yine, bu taraf fani ;)

En büyük sorunda herkesi kendiin gibi sanmak hocam hepimizin sorunu aynı galiba

Kendim gibi gördüğümden 25 TL tutarında bir miktar dolandırıldım :)

Mod iken forumda biri pp bozmak istedi bende tamam dedim :)
Neyse yolladım parayı adama önceden oda dedi ki ya kusura bakma ben 45 lira mı ne biliyordum paypalda ama 20 lira varmış gidip atm den yatırayım eksiği dedi tamam dedim neyse adam aradı telden atm deyim atm bozuk dedi kış ayıydı hocam git eve yarın yatırırsın hasta olma dedim bu havada :) gidiş o gidiş

Kendim gibi gördüğümden 25 TL tutarında bir miktar dolandırıldım :)

Mod iken forumda biri pp bozmak istedi bende tamam dedim :)
Neyse yolladım parayı adama önceden oda dedi ki ya kusura bakma ben 45 lira mı ne biliyordum paypalda ama 20 lira varmış gidip atm den yatırayım eksiği dedi tamam dedim neyse adam aradı telden atm deyim atm bozuk dedi kış ayıydı hocam git eve yarın yatırırsın hasta olma dedim bu havada :) gidiş o gidiş

Kardes acil pp bozdurmam lazim.Nasil yapalim?

Ben agari.o oyununda dolandırıldım. Adam ''W At Ortak'' yazmış w attım komple beni yedi. :D

2012 Yılında sahtekar belediye başkanı ve yardımcına 200.000 tl ikiyüzbin tl dolandırıldım icra takibi devam ediyor alacağız inşALLAH.

Cointellect adlı siteye yaklaşık 400 euro civarı dolandırıldım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri