Kaç videoya kaç geliriniz var?

B
  • Kullanıcı blsmfade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

blsmfade

Guest
Arkadaşlar önemli bir bilgi istiyorum.Tahmini video sayınız ve gelirinizi yazarsanız sevinirim?İstatiksel olarak bilgi lazım şu an bana?

beni sorarsanız 6 video ya su an 1,74 TL :D yani çok düşük.

Dun Kanal actım youtubeye dun tekrar basladım diyebiirim

suanda 10 video ve 1.75

26 videoya 235$ cık :D 1 ayda
ama bu işler öyle sadece video sayısına bakmıyor :( zor işler zor

25 BİN VİDEOYA sıfır tl kazancım var....rekor bende gibi....

kanal sayımı bilmiyorum, video sayımı nasıl bileyim.
:D

Dun Kanal actım youtubeye dun tekrar basladım diyebiirim

suanda 10 video ve 1.75

2bin video aylık 200tl kazanç 30 kanal

25 BİN VİDEOYA sıfır tl kazancım var....rekor bende gibi....

2000 video 0 (yazı ile sıfır) kazanç

Ne bu rakamlar ya :)
Üzüldüm ha .d

Ben 25 Video ile Günde 300 TL den fazla Kazanıyodum
3 -5 Gün falan sürdü tabi Sonra 2 Telif 1 Topluluktan Kanal Kapandı..

Şuanki istatistiklerimi sorarsanız

30 video ile günde 4 TL

Ne bu rakamlar ya :)
Üzüldüm ha .d

Ben 25 Video ile Günde 300 TL den fazla Kazanıyodum
3 -5 Gün falan sürdü tabi Sonra 2 Telif 1 Topluluktan Kanal Kapandı..

Şuanki istatistiklerimi sorarsanız

30 video ile günde 4 TL
valla kardeş o senin tembelliğinden :-)... biz accayip çalışkan çocuklarız... öyle 30 video falan bizim 15 dakkalık yüklememiz.....:-)

valla kardeş o senin tembelliğinden :-)... biz accayip çalışkan çocuklarız... öyle 30 video falan bizim 15 dakkalık yüklememiz.....:-)

1 Video için Yaklaşık 1 saat uğraşıyom desem :)
3. Tarafı çözmem ise bazen aynı videodan 15 kez render alarak 15 kez test kanala aynı videoyu atarak deniyom,
Edit yapmaktan çıldırcam o düzeye geldim :)
işin kötü yanı benim Editlediğim videoları başkası alıyor ve 2 Haftada 1.000.000 Milyon izleniyor bende öle bakıyorum sadece :)

1 Video için Yaklaşık 1 saat uğraşıyom desem :)
3. Tarafı çözmem ise bazen aynı videodan 15 kez render alarak 15 kez test kanala aynı videoyu atarak deniyom,
Edit yapmaktan çıldırcam o düzeye geldim :)
işin kötü yanı benim Editlediğim videoları başkası alıyor ve 2 Haftada 1.000.000 Milyon izleniyor bende öle bakıyorum sadece :)

hahh işte senin videolarıda ben ve benim gibi adamlar alıp alıp zahmetsizce yayınlıyor para kazanıyor...Ahirette işimiz zor...ama ağlayanın malı gülene yaramaz...25 bin videoda şu an 6 ay boyunca para kazanmaya kapandı....neyse uzun lafın kısası sen doğru yoldasın amma eksik yaptıgın bi şeyler var... 1 milyon izlenim yapan kişi gelip youtubede izlemiyor o videoyu ...haber sitesidir, face dir twitter dir benzeri sayfaları var oralarda yayınlıyor...sen onlarıda bu işe kat.. ayrıca videolarının içine bir loga yap... hani tv de bazı kanallar haberlerin arkasına bir logo koyupta adeta mühür gibi basarlar ya işte onu yap mesela...hem ben gibi başkaların videolarını alıp alıp yükleyen adamlar bu logolu videolara hiç yanaşmaz hiç sevmezler 1 milyon izlenimi de olsa başkasının REKLAMINI yapmak onların canını sıkar :-)

100 video falan 28 TL kazanç ama daha para falan almadım.Tam 1 ay oldu ilk başladığım 2 gün 12 TL kazanmıştım o hızla gidemedim malesef. :D

hahh işte senin videolarıda ben ve benim gibi adamlar alıp alıp zahmetsizce yayınlıyor para kazanıyor...Ahirette işimiz zor...ama ağlayanın malı gülene yaramaz...25 bin videoda şu an 6 ay boyunca para kazanmaya kapandı....neyse uzun lafın kısası sen doğru yoldasın amma eksik yaptıgın bi şeyler var... 1 milyon izlenim yapan kişi gelip youtubede izlemiyor o videoyu ...haber sitesidir, face dir twitter dir benzeri sayfaları var oralarda yayınlıyor...sen onlarıda bu işe kat.. ayrıca videolarının içine bir loga yap... hani tv de bazı kanallar haberlerin arkasına bir logo koyupta adeta mühür gibi basarlar ya işte onu yap mesela...hem ben gibi başkaların videolarını alıp alıp yükleyen adamlar bu logolu videolara hiç yanaşmaz hiç sevmezler 1 milyon izlenimi de olsa başkasının REKLAMINI yapmak onların canını sıkar :-)

Evet dediğin gibi yapıyorum Kendi İmzamı basıyorum her videoya, Son 1 aydır Bütün Videolarımda İmzalı Logo var.
Söylediklerine ise saygı duyuyorum,
Güzel şeyler yazmışsın

Hocam ben katılmıyorum kimse alıp zahmetsizce yayınlamıyor ben aldığımdan değil tek kanalım var mustafa biliyorda öyle logo basip kesp biçmekle videoda hak sahibi olunmuyor yada onun olmuyor şahsen ben mustafanın yeni kanalalrını şuan kopyalasam hiç ragatsız olmam içim rağatta uyurum :D
ama videonun sahibi değil yani o o yüzden oda herkez gibi kopyacı tek farkı editleyip düznlemesi oda videoyu onun özgün videosu yapmaz ahirette iş zor değil yani o açıdan bakarsak gine o taraflara kaydırırsak olayları bu işleride yapmayın :) benim sitemim aslında şuna video kopyalayıp editleyince kendinin olduğunu düşünen birde kendi kopyalayıp sahiplendiği yetmez gibi kendindende kopya edenlere bak benden çok izlenip kazandı diye telif sallayan yada çekemeyenlere ve hatta ben dedim kendi editlerini kopyalayan adamla telif dalaşına girme diye ama 300 tl günde bırakan kanalı zararlı çıktı bundan öle böle kazanırken birbirinizin ekmeğiyle uğraşanları anlamam zaten :)

Gelir herzaman yüklediğin video sayısı ile doğru orantılı olmaz.. İzleme Sayısı tık sayısı ve TBM önemli olan.
TBM ise videonun hangi ülkeden izlendiğine, o ülkedeki reklam verenlere, videonun içinde çıkan Reklam türüne ve Reklamın Adwords bütçesine bağlıdır ;) Adam bi kampanya oluşturur derki tıklama başına Google a atıyorum 10 tl ödiycem der Google da insafına kalmış sana ne kadar ödiycekse öder

söyle dyelim gidersin justin bieber kızla basıldı videosu atarsın tek videoyla 80 90 bin tl alırsın en az :D ya da gidersin 3 5k videon olur 2bin tl zor alırsın :D

sonuc video cözüm değildir

10.325 video tek kanal aylık 220 $ sımdılk :D

---------- Mesaj saat 19:07:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:06:51 civarında gönderildi. ----------

söyle dyelim gidersin justin bieber kızla basıldı videosu atarsın tek videoyla 80 90 bin tl alırsın en az :D ya da gidersin 3 5k videon olur 2bin tl zor alırsın :D

sonuc video cözüm değildir

onu il ben attım ya 2 mılyon temız ızlenme :D 30 mılyonda alan var :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri