Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kardeş o acı geçerde, sen sigaran tiryakisi olmadan onu bırak bence.
çok uzun bir hikayedir, https://tr-tr.facebook.com/note.php?note_id=10150456063755990 ne olursa olsun oku.
bu iş olmadıysa demekki hayırlısı değilmiş. sen takma kafana artık. hikayeyi es geçme.
Arkadaşlar sıgara içme diyorsunuz ama, insan rahatlıyor içmessem ben etrafa saldırrım
insanı en çok kandıran kendsidir.herkes kendi acısını çekilen en büyük acı olarak görür.
halbuki ne acılar vardır.
bak kardeşim sana ben anlatsam yemin ederim roman olur ben kıza neler almadım neler sen skypetan ulaş bana bitiricem o acıyı söz Skype:Andream334Selamın aleyküm arkadaşlar,
http://www.ytpara.com/e-ticaret/44048-hediye-onerisi.html
aşık oldugum bir kız vardı, bana umit felan verdi bende hediye almaya hefeslendim, Ve aldımda bügün hediye geldi kıza verecektim hediyeyi fakat biriyle çıktıgını öğrendim. Kızı çok bekledim fakat gelmedi bügün, sevgilisi ile buluşmaya gitmiş. Ne güzel hefeslendim hediyeyi verecektim ama olmadı.
Bügün çok ağladım arkadaşlar, sıgara içmezdim bügün sıgaraya başladım. 1 paket murattı bitirdim.
Arkadaşlar aşk acısının dan nasıl kurtula bilirim.
Yemin ediyorum herşeyden soğudum. İnsanlardan, dostlardan, kızlardan.
Kafam çok karışık arkadaşlar lütfen yardım edin, nasıl kurtula bilirim
Hatta arkadaşlar hayla kızı özlüyorum, ona sarılmak istiyorum ama olmuyor işte.
Arkadaşlar lütfen kusura bakmayin sipariş verenler. Kafam çok karışık pazartesi teslimat yapacagım..
Selamın aleyküm arkadaşlar,
http://www.ytpara.com/e-ticaret/44048-hediye-onerisi.html
aşık oldugum bir kız vardı, bana umit felan verdi bende hediye almaya hefeslendim, Ve aldımda bügün hediye geldi kıza verecektim hediyeyi fakat biriyle çıktıgını öğrendim. Kızı çok bekledim fakat gelmedi bügün, sevgilisi ile buluşmaya gitmiş. Ne güzel hefeslendim hediyeyi verecektim ama olmadı.
Bügün çok ağladım arkadaşlar, sıgara içmezdim bügün sıgaraya başladım. 1 paket murattı bitirdim.
Arkadaşlar aşk acısının dan nasıl kurtula bilirim.
Yemin ediyorum herşeyden soğudum. İnsanlardan, dostlardan, kızlardan.
Kafam çok karışık arkadaşlar lütfen yardım edin, nasıl kurtula bilirim
Hatta arkadaşlar hayla kızı özlüyorum, ona sarılmak istiyorum ama olmuyor işte.
Arkadaşlar lütfen kusura bakmayin sipariş verenler. Kafam çok karışık pazartesi teslimat yapacagım..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.