Kafam çok karışık.

insanı en çok kandıran kendsidir.herkes kendi acısını çekilen en büyük acı olarak görür.
halbuki ne acılar vardır.

Arkadaşlar kolay kolay unutamam hayatımda 2 kere aşık oldum.
Ben çok zor aşık oluyorum, fakat unutması zor oluyor ilk aşık oldugumda 4 senede zor unuttum :(

Geçmiş olsun bu acı hiçbirşey değil yaşın ilerleyince hatırlayıp gülersin sadece.

Şunu söyleyeyim hayırsı değilmiş Allaha şükret her zaman hayırlısını iste kardeş.

bugün böyle bir konu açmayı düşünüyordum ben de. ama senin konuna yazmak kısmetmiş.

konuyu yorumlayan arkadaşlara baktım, garip geldi bana yorumlar. şunu söylemek isterim ki insan hayatında bir kere aşık olur. ondan öncesi yalan sonrası hayaldir.

unutur musun bilmem kardeşim. ama bi tanıdık bana dedi ki. kendisi 80'inde nerdeyse ölüm döşeğinde söylemişti bunu. "şu dünyadan geldim gidiyorum içimdeki yara geçmedi. kapıdaki köpekte olsa sevdiğini al oğlum" dedi.

ben de çok çektim. o kadar acı çektim ki ölüme adım adım yürüdüm. ama acısız bi ölüm istedim. öyle hap içiyim, kendimi asıyım, balkondan atlayım falan değil. tertemiz kesin acı çekmeden ölmek istedim. o kadar yorgundu bedenim.

3 yıl oldu ayrılalı. hala konuşuruz biz. belki 2 arkadaş belki 2 dost belki abi kardeş olarak konuşuruz ama konuşuyoruz. kimseye anlatmadığını derdini bana anlatır. ama yakın olalım alışsın bana diye düşünme sakın. ben ondan çok çektim.

aranızdaki boyut nedir tam bilmiyorum. bana onu detaylı pm atarsan bi ihtimal yardımcı olabilirim. ters psikoloji diye birşey var. belki o derdine o çare olur. yoksa ağla, iç dağıt hiç birinden fayda bulamayınca belki farklı düşünürsün.

Kardesim kız seni sevse zaten gidipde baskasıyla olmazdı.
Bence sen bu kız ile islerin daha ciddiye gitmedigine sükretmelisin.

Ya isler ciddiye bindiginde bu is basına gelseydi ne yapardın ?

Arkadaşlar sıgara içme diyorsunuz ama, insan rahatlıyor içmessem ben etrafa saldırrım

Spor yaparsan sigaradan daha zevkli ve stres atıcı olduğunu anlarsın sigarayı çözüm yolu olarak görme

Arkadaşlar sıgara içme diyorsunuz ama, insan rahatlıyor içmessem ben etrafa saldırrım

images

Selamın aleyküm arkadaşlar,

http://www.ytpara.com/e-ticaret/44048-hediye-onerisi.html

aşık oldugum bir kız vardı, bana umit felan verdi bende hediye almaya hefeslendim, Ve aldımda bügün hediye geldi kıza verecektim hediyeyi fakat biriyle çıktıgını öğrendim. Kızı çok bekledim fakat gelmedi bügün, sevgilisi ile buluşmaya gitmiş. Ne güzel hefeslendim hediyeyi verecektim ama olmadı.

Bügün çok ağladım arkadaşlar, sıgara içmezdim bügün sıgaraya başladım. 1 paket murattı bitirdim.

Arkadaşlar aşk acısının dan nasıl kurtula bilirim.

Yemin ediyorum herşeyden soğudum. İnsanlardan, dostlardan, kızlardan.
Kafam çok karışık arkadaşlar lütfen yardım edin, nasıl kurtula bilirim

Hatta arkadaşlar hayla kızı özlüyorum, ona sarılmak istiyorum ama olmuyor işte.

Arkadaşlar lütfen kusura bakmayin sipariş verenler. Kafam çok karışık pazartesi teslimat yapacagım..
bak kardeşim sana ben anlatsam yemin ederim roman olur ben kıza neler almadım neler sen skypetan ulaş bana bitiricem o acıyı söz Skype:Andream334

Selamın aleyküm arkadaşlar,

http://www.ytpara.com/e-ticaret/44048-hediye-onerisi.html

aşık oldugum bir kız vardı, bana umit felan verdi bende hediye almaya hefeslendim, Ve aldımda bügün hediye geldi kıza verecektim hediyeyi fakat biriyle çıktıgını öğrendim. Kızı çok bekledim fakat gelmedi bügün, sevgilisi ile buluşmaya gitmiş. Ne güzel hefeslendim hediyeyi verecektim ama olmadı.

Bügün çok ağladım arkadaşlar, sıgara içmezdim bügün sıgaraya başladım. 1 paket murattı bitirdim.

Arkadaşlar aşk acısının dan nasıl kurtula bilirim.

Yemin ediyorum herşeyden soğudum. İnsanlardan, dostlardan, kızlardan.
Kafam çok karışık arkadaşlar lütfen yardım edin, nasıl kurtula bilirim

Hatta arkadaşlar hayla kızı özlüyorum, ona sarılmak istiyorum ama olmuyor işte.

Arkadaşlar lütfen kusura bakmayin sipariş verenler. Kafam çok karışık pazartesi teslimat yapacagım..

Kızı sürekli görüyorsan işin zor, görmüyorsan işin kolay. Aşk acısını zamanında çok çektim. Şimdi evlimi değil mi diye hiçbirini araştırmıyorum bile. Zaman herşeyi çözecektir bu süreçte ne kadar yazsakda bol bol üzüleceksin. 10-15 gün sonra bir kızla çıkabilirsen herşeyi çok rahat atlatırsın. Bu dönemde yapman gereken tek şey başarılı olduğun şeyi yaparak zaman geçirmektir.

Benim de 3.5 yıllık bitti, sakın onu unutma eğer Aşık olduysan.
Sakın unutma eğer onu Sevdiysen.
Sakın başkasıyla da olma, karşındakine yazık etme.
Burdaki arkadaslar bir sürü şey yazmış ama onların hiç birini dinleme bence. Sen sen ol, kafanda ki gibi davran.
Allah yardımcın olsun..

En kısa sürede başkasını bul hepsini unutursun ben çok çektim şuan hiç biri umrumda değil valla :D günü birlik ilişkilerim var hiç bir şeyi takmıyorum gerçi biz ne desekte yapamazsın bunu kabullen önce unutamazsın en az 1 ayını alır bu senin 1 ay sonra birini bulursan kurtulursun bulamazsan 1 yıl boyunca unutamazsın.

Behzat Ç de bir alıntı;

unutmak kelimesi "un" dan çıkmış; bildiğimiz un, hamurişi.. unutmak için un ufak etmek gerekiyormuş. Birini bütün olarak unutamazmışın zaten öyle pat diye unutamazmışın. Yavaş yavaş gidermiş.. yavaş yavaş unuturmuşsun. gözleri, kaşı, burnu, kulağı, sesini yavaş yavaş.. unuttuğun zaman da o kişi olmazmış, hatırlamazmışın.. sonra unuttuğunu unuturmuşun. her gün ne zaman unutucam diye soruyom ben kendime, her sorduğum zaman da herşeyi yeniden hatırlıyorum ben..daha net. unutamıyom ben."

http://www.youtube.com/watch?v=a2WxHkfBEvk

Son düzenleme:
Ah bu aşk acısı yok mu bitiriyor hocam. Benim de aşık olduğum bi kız vardı çocukluğumdan beri sevdim. 3 ay boyunca sadece türkiye'ye geliyordu yoksa "netherlands" 'da yaşıyordu. Kız tamamen çok değişti hisleri değişti. Onun acısını çektim 1 hafta hatta hala çekiyorum farkında değil. Bu sene teklif edecektim her şeyi açıklayacaktım ama olmadı işte. Her şey değişti. Kızdan soğudum hareketlerinden dolayı falan.

nefes alıp vermek zor geliyor.iştah olmuyor.deliriyorum.burada anlatmak dahi istemiyorum.
başkasını dahi istemiyorum.aşıkmıyım acaba.neyse gidip yazayım ben ona iyi geceler allah kolaylık versin hepimize.

Sigaraya başlamayaydın iyiydi.Ama içki tavsiye ederim.Sağlık açısından da faydaları saymakla bitmiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri