Kafayı yiycem yeter!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotoğrafı hangi kamera ile çektin hocam yada hangi telefon. Efekt felan verdin mi? Korktum fotoğraf renginden.

Kamera şart kardeş kamerayı koy bak bakalım durum nedir.Büyük ihtimal biri şaka yapıyor olabilir ailenden biri yada arkadaşlarında komşundan biri.Arkadaşın dediği gibi uyur gezer biri alıp çamaşırları oraya koyabilir mi bilemeyiz.

Çamaşırlar baktım fotoda biri bir antenin üzerinden diğeri bir antenin üzerinde.Ayrıca foto netlik yok.Kamera kaydında eğer çamaşırlar oraya uçarak v.s şekilde gidiyorsa.Hoca şart valla ben şahsen öle birşey olduğunu anlasam o evde kesinlikle durmam.

---------- Spam Engelliyici 10:34 ---------- Önceki Mesaj 10:28 ----------

bu foto nedir arkadaş insan cidden korkuyor (:

Batmande gelmiş mi? Geldiyse beni de çağır büyük hayranıyımdır.

Aynen hocam çok merak ettim.Büyük ihtimal sonuç somut bir olay çıkacak ama.Soyut çıkarsa valla çok çok ilginç olabilir bu olayı bizim arkadaşlarada anlatıcam.

Hocam bu olaylara meraklıysanız girin donanımhabere neler var bir bilseniz alıştım ben artık :D Uçan mı dersin super kahramanları gören mi dersin

Hocam bu olaylara meraklıysanız girin donanımhabere neler var bir bilseniz alıştım ben artık :D Uçan mı dersin super kahramanları gören mi dersin

Arkadaşlarla bizim bir derede bir tane dam var hocam.Gece gece oralar korku filmi v.s izliyorduk.Bugün de dereye gidicem.Gitmişken bu olayı anlatıcam.Donanımhaber fazla bakmıyorum ama bu gibi olaylar olabiliyor.Bende bizim köyde şöyle birşey olmuş anlatıyım.Bir tane yaşlı ama öle kimseye iyiliği fazla dokunmamış iyi anılacak biri değil ölmüş.O öldükten sonra arabasının garajında yangın mı ne çıkıyormuş bu olay bayağı tekrarlanmış ama her seferinde müdahele etmişler.Bazıları adamı görmüş o yakmış demişler.Gitmişler adamın mezarına ağaç dikmişler daha da adam kaçamamış.Köyde o adamın mezarının yanında ne zaman geçersem tırsıyorum.Hikaye saçma olabilir ama elimde bu hikaye var.:D

Kamera tek etkili çözüm yöntemi. Koy kaydını yap sabaha izle bakalım hatta burayada at

özel linki var mı hocam dediğin forumdaki konunun , incelerim gerekirse istanbul içi ve çevresini :D

image0011160.jpg

dalga geçmedeim üstadım zaten bana musallat oldular ki :D normal bişi :D
@bady
Haklı.Yakın çevremde görmesem inanmazdım.Şakası yoktur Bunun ha :).Çamaşırları yıkarken içine biraz sirke katın öyle yıkansın.Sirkeyle evi temizleyin mutlaka

sen bu gece yine aynı çamaşırları aynı şekil as, birde camın önüne kamera yerleştir bakalım nolacak..

Hocam Yaşın Kaç Bilmiyorum ama Burda Ciddi Bişi Konuşuluyor Senin Yaptıgın Gerçekten Ayıp . 2-3 begeni kapmak için yapmayın gözünüzü seveyim .

Yaşım 25 hocam bu tür konular beni baya güldürüyor, bende inanırım c.. lere doğa üstü şeylere ama onlarla aramızda bir perde var ve inancınız tam ise istese kadar çırpınsınlar size birşey yapmaları mümkün değil o yüzden her zaman dalga geçerim bu tür konularda Allaha(C.C) güvenimden.

hepsini yakın veya dereye atın.kotu nıyetlı kısıler olabılır

Aman çamaşırları alıp götürdüğü gibi bir de kamerayı götürmesin dikkat et.Kamerayı asmazda öyle çamaşırlar gibi direk alır gider :D

Kardeşini alıp bir hocaya götür bence kardeşim sıkıntılı işler bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri