Allah rahmet eylesin. Rabbim seni ve aileni 2 cihanda da yüceltsin.
Ya bu kahramanlık değil Ömer Halis Demir, Fethi Sekin ve buna benzer asker ve polislerimiz için farklı bir söz bulunması lazım. Bu kahramanların yaptıkları kahramanlıktan daha da öte bir durum. Yer yüzünde ülkesi için vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan canlı bomba olma ihtimalinin yüksek olmasına rağmen mermilerin üzerine koşarak giden bana bir millet hadi onuda geç bir tane insan gösterin ya! Tüm Türk kardeşlerimden alevisinden, sünnisinden, çerkezinden, lazından, zazasından, kürdünden tüm Türk milletinden gurur duyuyorum. İyiki bu dünyaya Türk olarak gelmişim iyiki Türk milleti gibi bir milletin bir parçası olmuşum, iyiki Türkiye gibi bir vatan toprağında yaşıyorum. Allah hepinizden razı olsun. İyi varsınız.
Yok hocam bunlar tam bir kahramanlık örneği ve yaptıklarıda tek kelime ile KAHRAMANLIK.Biz her önümüze gelene kahraman demiyoruz. Ülkemizde vatan millet sevdasıyla inancıyla imanıyla gözünü kırpmadan ölüme koşan ve koşacak olan milyonlarca insan var. İşte biz bu mukaddes değerler uğruna toprağa düşen herkese kahraman diyoruz şehit diyoruz. Dön bir baksana dedene, atana İnancı için vatanı ve milleti için canını hiçe sayanlara, çanakkaledekilere, sakaryadakilere, yüzbinlere , milyonlara,
işte biz bunların hepsine KAHRAMAN diyoruz. Şehitlerimizin çokluğu kahraman kelimesinin değerini düşürmez bilakis manasıyla genlerimize işlenmiş olan kahramanlık bu milletin ne kadar özel ve dünyalara bedel olduğunu gösterir...
Şu bir gerçekki kıyamet kopana kadar bu ülkenin ne haini biter nede KAHRAMANI.