Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz :)

ulan adam son cıkan filmi atmış ama 4 kişi begenmemiş kesin bizim forumdann bu nankörler

İnsan ekmek yediği yeri pisler mi ayıp valla ya şu iyiliği başkasına yapılsa bilemiyorum ama genellemek istemiyorum genede bizim insanımız çok nankör arkadaş ayıp ayıp.

Serkan ÜStad. Video ortası reklamları açarsan. Kazancına daha erken ulaşıp kaçabilirsin.

Hocam ben yaptığınız şeyi videolarımda uyguluyorum tamamen farklı bir alanda bunu bulmak benim 5 ayımı aldı ve sizin gibi gol pası veren de yoktu.Azıcık kafayı çalıştırın beyler böyle nimeti size kimse vermez [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION]

Serkan abi bana bu şekilde hit run yapacağım mümkünse kendi kullandığın aweden başka network söyleyebilir misin?

2 saattir düsünüyorum ama bulamadim. Haydi dünya enegelini filtre ile her zaman asarim ama ne ayricalik var bu kanalda bir türlü jeton dusmedi. Ya sabirrr

Abi anlamamız gereken ne burada ya herkes gizemli cevaplar yazıyor o kadar merak ettim ki o kaar yani :( açıklanacak mı? ona göre bekleyelim :(

Abi anlamamız gereken ne burada ya herkes gizemli cevaplar yazıyor o kadar merak ettim ki o kaar yani :( açıklanacak mı? ona göre bekleyelim :(

Benim anladığım kadarı ile vur kaç taktiğini anlatıyor. Misal daha önce kanalda 4 video vardı şu an 3 video var ama 1 tanesi yeni video. Yani diğer 2 tanesi silinmiş. Amaç burada videonun belli hit aldığı zaman ve bir miktar kazanç elde ettikten sonra telif gelmeden videoyu silmek olarak özetleyebiliriz. Burada güncel ilk çıkan bir çok film oluyor bunlar doğal olarak aratılıyor da. Yanlış anlamadıysam benim anladığım bu.

Benim anladığım kadarı ile vur kaç taktiğini anlatıyor. Misal daha önce kanalda 4 video vardı şu an 3 video var ama 1 tanesi yeni video. Yani diğer 2 tanesi silinmiş. Amaç burada videonun belli hit aldığı zaman ve bir miktar kazanç elde ettikten sonra telif gelmeden videoyu silmek olarak özetleyebiliriz. Burada güncel ilk çıkan bir çok film oluyor bunlar doğal olarak aratılıyor da. Yanlış anlamadıysam benim anladığım bu.

Bende Bunu Anladım Walla Ama Benim Merak Ettiğim Dünya Engelini Nasıl Aştığı Ve Türkçe Dublaj Nette İlk Olan bu Filmi Nerden Bulduğu :) ha Bi İhtimal Dublajı Arkadaşlarla Yapmıştır.

Fazla Uzatmim :D ben 3-4 aylık youtuber'im O 3-4 Senelik Vardır Bi Bildiği...

Sabırsızlıkla Bekliyoruz Üstad.

Arkadaşlar genelde filmlerle alakalı, nasıl erken bulunduğu ile alakalı sorular gelmiş ancak belli başlı Vip sitelerinde zaten dün yayınlanan filmler bunlar. Hatta kaptan philips'i dün gece indirip izlemiştim tr dublaj.

Diğer konu ise zaten filmleri indirip partner kanalına yükleyenler olduysa hiçbir telif-uyarı vermeden yükleniyor.

İşin püf noktası;
kanal teliflerden kapanmadan önce bikaç saat pick yapıp daha sonra filmi kaldırmak.

Arkadaşlar genelde filmlerle alakalı, nasıl erken bulunduğu ile alakalı sorular gelmiş ancak belli başlı Vip sitelerinde zaten dün yayınlanan filmler bunlar. Hatta kaptan philips'i dün gece indirip izlemiştim tr dublaj.

Diğer konu ise zaten filmleri indirip partner kanalına yükleyenler olduysa hiçbir telif-uyarı vermeden yükleniyor.

İşin püf noktası;
kanal teliflerden kapanmadan önce bikaç saat pick yapıp daha sonra filmi kaldırmak.

Ben Bu Taktiği Zaten Dizi İşinde Yapıyorum Ama Hit-Run Yaptıgımı Bilmiyodum :D

Güzel Bişi Yapıyomuşum Demek Ayrıca Adsense ile yapıyordum bunu :) bugün serkan abi beni çok korkuttu videoyu kendi kanalıma attım sonra konuya baktım adsense bağlı kanalınıza atmayın anında hesabınız kapanır gibi bi mesaj gördüm :)

Alla alla Demek aylardır riskli bişey yapıyormuşumda haberim yokmuş ya :) böylece aklım başıma geldi artık partnerde hit-run for dizi :D

Beyler bu bir alt kanal kanalin Google+ sayfasina girin. Daha onceden paylasilip kullanici tarafindan kaldirilmis videolar var. 4399 takipcisi var.

Hocam ben yaptığınız şeyi videolarımda uyguluyorum tamamen farklı bir alanda bunu bulmak benim 5 ayımı aldı ve sizin gibi gol pası veren de yoktu.Azıcık kafayı çalıştırın beyler böyle nimeti size kimse vermez @Serk@nYT

Serkan abi bana bu şekilde hit run yapacağım mümkünse kendi kullandığın aweden başka network söyleyebilir misin?

Ustad awe'den neden bilmiyorum sogumadim.Yani bir cok sorunu olan bir network ama ben genede sogumadim.Ya alistigim icin oraya yada kazanclari diger networklere gore fazla oldugu icin bilmiyorum hep awe ile denedim.

1-2 kez Fullscreen,zoomin,forela denedim ama awe'deki verimi alamadim kazancda.

istedigin networkde dene bence farki gorursun zaten.

serkan abi filmi kaç hit alınca siliyosun yani kafanda bi kota mı koyuyosun gün veya izlenim olarak

serkan abi filmi kaç hit alınca siliyosun yani kafanda bi kota mı koyuyosun gün veya izlenim olarak

Filmden varsayarsak,filmin dunya genelindeki popularitesine,aldigi izlenim sayisina durumuna gore buna karar veriyorum.

Ornek Thor'da 50K yi gecmeden silerim,farkli bir kanala ayni filmi yukler eger halen hit aliyorsa film ordanda kazandirtirim.Yani tamamen filmin dunya geneli taninmisligina filan bagli.Belki 1 gunde silerim belki 1 ay kalir.

Filmden varsayarsak,filmin dunya genelindeki popularitesine,aldigi izlenim sayisina durumuna gore buna karar veriyorum.

Ornek Thor'da 50K yi gecmeden silerim,farkli bir kanala ayni filmi yukler eger halen hit aliyorsa film ordanda kazandirtirim.Yani tamamen filmin dunya geneli taninmisligina filan bagli.Belki 1 gunde silerim belki 1 ay kalir.

NAsıl Yani Hocam Dünya Geneli Gelmeden Ne Zaman Geleceğini Biliyormusun. Yoksa Dünya Geneli Gelir Gelmezmi Silerim Diyorsun :) Anlamadım Walla

Çözümlediklerimi yazayım bari :9
1-) Videolar 360p ( yani görüntü kalitesi bozuk youtube algoritması belki video dokularını incelerken zorluk çekiyor olabiir )
2-) Sinomoskop yapılmış( bir nevi çerçeveye almak gibi, görüntü eşleşeninde yararı olmuştur )
3-) Eminim daha önceden serkan abi bu videoları bir test kanalına attı ve orda eşleşen dünya geneli veren yerleri tespit edip oraları editleyerek çıkarttı
4-) Türkçe dublaj olması ses eşleşenini büyük ihtimal büyük ölçüde önüne geçmiştir
5-) Color correction da vargibi geldi hafif renkleri ile oynanmışmı ne
6-) Partner olmasıda tahmin edilebilir birşey para kaanmayı hemen açmak

Serkan abi yaklaştımmı acaba ?

Ustad awe'den neden bilmiyorum sogumadim.Yani bir cok sorunu olan bir network ama ben genede sogumadim.Ya alistigim icin oraya yada kazanclari diger networklere gore fazla oldugu icin bilmiyorum hep awe ile denedim.

1-2 kez Fullscreen,zoomin,forela denedim ama awe'deki verimi alamadim kazancda.

istedigin networkde dene bence farki gorursun zaten.

Bu konuda kesinlikle katılıyorum.. Aweden 2 katı kazanç elde ettiğim kanaldan Creative Nationdan yarısını zor kazandım.. Hatta kazandımda denemez.. Ciddi fark var Awe ile diğer networkler arasında..

Arkadaşlar Serkan abi aslında bize çok çok önemli kaynak veriyor.Vur kaçla dikkatli bir şekilde yapan yırtar.Şimdi bilmece hakkında düşüncelerim bende bilmiyorum ama inceliyorum ve sizinle paylaşmak istiyorum.Bir video neden dünya engeli verir ses ve görüntüden dimi

1-Filmler orjinal dili ingilizce ve dil türkçe olunca bence kesinlikle ses telif vermez buna eminim.Serkan abi ses aşamasını kolaylıkla geçiyor.
2-Önemli olan görüntü video bakıyorum kaliteli parlaklık v.s oynanmamış.Film kalitesi 360P bunlardan dolayı geçmemiştir.Serkan abi başka bir olay var.
3-Farkındaysanız Örneğin Geçit Yok Türkçe Dublaj Serkan abi başlık açıklama etikette ingilizce kelimeler kullanmıyor bunun nedeni ne olabilir.Film şirketi yakalıyabilir belki içeriğini böylece atlatabilir.
4-Daha önce Serkan abi böyle konular açtı film farkettiğim youtube olmayan filmleri seçiyor.Buda bir avantaj olabilir

Serkan abinin anlatmak istediği sadece film odaklanmayın maçlarda muyap vevo belgeselde falan aşabilirsiniz.Tabiki ilk önce bu tekniği çözmek lazım tamamiyle.Bu videolar aşırı zaman durmaz zaten durmasına gerek yok belli bir süre durup parasını alırsınız sonra silersin olabilir biter sen vurgunu yapmıssındır.

Benim fikirlerim bunlar arkadaşlar inş yararı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri