Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi anlamamız gereken ne burada ya herkes gizemli cevaplar yazıyor o kadar merak ettim ki o kaar yaniaçıklanacak mı? ona göre bekleyelim
![]()
Benim anladığım kadarı ile vur kaç taktiğini anlatıyor. Misal daha önce kanalda 4 video vardı şu an 3 video var ama 1 tanesi yeni video. Yani diğer 2 tanesi silinmiş. Amaç burada videonun belli hit aldığı zaman ve bir miktar kazanç elde ettikten sonra telif gelmeden videoyu silmek olarak özetleyebiliriz. Burada güncel ilk çıkan bir çok film oluyor bunlar doğal olarak aratılıyor da. Yanlış anlamadıysam benim anladığım bu.
Arkadaşlar genelde filmlerle alakalı, nasıl erken bulunduğu ile alakalı sorular gelmiş ancak belli başlı Vip sitelerinde zaten dün yayınlanan filmler bunlar. Hatta kaptan philips'i dün gece indirip izlemiştim tr dublaj.
Diğer konu ise zaten filmleri indirip partner kanalına yükleyenler olduysa hiçbir telif-uyarı vermeden yükleniyor.
İşin püf noktası;
kanal teliflerden kapanmadan önce bikaç saat pick yapıp daha sonra filmi kaldırmak.
Beyler bu bir alt kanal kanalin Google+ sayfasina girin. Daha onceden paylasilip kullanici tarafindan kaldirilmis videolar var. 4399 takipcisi var.
Hocam ben yaptığınız şeyi videolarımda uyguluyorum tamamen farklı bir alanda bunu bulmak benim 5 ayımı aldı ve sizin gibi gol pası veren de yoktu.Azıcık kafayı çalıştırın beyler böyle nimeti size kimse vermez @Serk@nYT
Serkan abi bana bu şekilde hit run yapacağım mümkünse kendi kullandığın aweden başka network söyleyebilir misin?
serkan abi filmi kaç hit alınca siliyosun yani kafanda bi kota mı koyuyosun gün veya izlenim olarak
Filmden varsayarsak,filmin dunya genelindeki popularitesine,aldigi izlenim sayisina durumuna gore buna karar veriyorum.
Ornek Thor'da 50K yi gecmeden silerim,farkli bir kanala ayni filmi yukler eger halen hit aliyorsa film ordanda kazandirtirim.Yani tamamen filmin dunya geneli taninmisligina filan bagli.Belki 1 gunde silerim belki 1 ay kalir.
Ustad awe'den neden bilmiyorum sogumadim.Yani bir cok sorunu olan bir network ama ben genede sogumadim.Ya alistigim icin oraya yada kazanclari diger networklere gore fazla oldugu icin bilmiyorum hep awe ile denedim.
1-2 kez Fullscreen,zoomin,forela denedim ama awe'deki verimi alamadim kazancda.
istedigin networkde dene bence farki gorursun zaten.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.