Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz :)

Abi senin o thor filmi telif yer söyleyim. ben kendime özel bazı taktikler kullanıyodum telif yememek için ve telif yemiyodum. sen o taktikleri kullanıyonmu bilmiyorum fakat kullanmıyorsan o kanal garanti telif yer. :)

not test amaçlı yapıyorum işi öğrenmek için yoksa zaten serkan abi vur kaç yapıcak onun ekmegıne mani olmak istemem

abi bizede o bilgilerden şey etsen yani :D :D
Ustad bu bilgiler yillarin birikimi ile gelmis bilgiler inan ha diye yazilacak sey degil.6-7 Yil film sektorunde calistim net'de bu yuzden kolay degil.Senkron'dan tut riplemeye kadar her turlu bilgim var.Gerisini dusun artik.

Şampiyonlar ligi maçları vs. önemli maçlara dünya engeli geliyor, Serkan hocanın bu taktiği orda da kullanılabilir. Ve yapılacak Vur Kaç Akla zarar olur.
Not: Haftaya şampiyonlar ligi maçları var $_$
Sen bu isi cozeceksin :)

Burdan daha net gorebilirsin :)

w1LgQp.jpg

abi dünya genelinden nasıl kurtuluyorsun biz öğrenene ömür gider.:)

Abi senin o thor filmi telif yer söyleyim. ben kendime özel bazı taktikler kullanıyodum telif yememek için ve telif yemiyodum. sen o taktikleri kullanıyonmu bilmiyorum fakat kullanmıyorsan o kanal garanti telif yer. :)
Bende telif yemesini istiyorum zaten :) Kanalin kapanmasini :)

Ustad bu bilgiler yillarin birikimi ile gelmis bilgiler inan ha diye yazilacak sey degil.6-7 Yil film sektorunde calistim net'de bu yuzden kolay degil.Senkron'dan tut riplemeye kadar her turlu bilgim var.Gerisini dusun artik.

Sen bu isi cozeceksin :)

haklısın hocam anlaşılan birşeyler aramak gerek :) Kanala girip geceye kadar birşeyler arayayım sen bi açık bırakmışsındır mutlaka bilgiyi almamız için :)

NE BU konu ya boş boş konu açmayın :D

Anladığım kadarı ile Youtube' de Offical kanalı olmayan filmleri Türkçe Dublaj olarak sunuluyor ilk olarak ve farklı bir boyutta sunuluyor. Farklı düşüncelerde olabilir tabi ama bu uygulamaların sonucu çok farklı güzellikte de olabilir, çok acıda olabilir, Umarım güzel sonuçlar çıkartılır :)

Arkadaşlar şimdi bazı arkadaşlar şunu anladım şunu fark ettim diyor ama eminim ki benim gibi anlamayanlar da vardır.. :o

Anlayanlar anlamayıp buraya yazanlara pm atsa iyi olmaz mı :D

Benimde fark ettiğim bir şey var. Buraya yazabiliyor isek yazacağım, belki işe yarar. :)

beyler yükledim hem normal kanal hemde aweye

Kaptan Phillips 2013 Türkçe Dublaj izle Engel yok geçtim galiba :D :D awe
Kaptan Phillips 2013 Türkçe Dublaj izle Video dünya genelinde engellendi

вєякαη;249360' Alıntı:
Anladığım kadarı ile Youtube' de Offical kanalı olmayan filmleri Türkçe Dublaj olarak sunuluyor ilk olarak ve farklı bir boyutta sunuluyor. Farklı düşüncelerde olabilir tabi ama bu uygulamaların sonucu çok farklı güzellikte de olabilir, çok acıda olabilir, AdSensesi fazla olan deneyebilir :) Ama ben şahsi fikrim 5 AdSensem var 10 tanede olsa 1 tanesini bile risk etmezdim. Umarım güzel sonuçlar çıkartılır :)

Konuyu bastan bir daha oku istersen ve dun geceki konuyu.Kimse adsensede bu isi deneyin de demedi,adsensede yapiyoruzda demedi.Herkes partner kanal ile ilgili yaziyor sen adsense yaziyorsun.Milleti yanlis yonlendirip elindeki adsenselerdende ettirmeyin.

Aralarda bi ses yükseliyo veya gerçektende filmde vardır :D

Arkadaşlar bu işlem adsense için değil zaten, partner kanallarınızda bir deneyin bakalım dünya engeli v.s yle ilgili bi sorun var mı burada serkan abinin anlatmak istediği hit-run meselesi nasıl yapılabileceği siz yaa çok başındasınız ya da farkında değilsiniz olayın.

Aralarda bi ses yükseliyo veya gerçektende filmde vardır :D

ses yükselse ne olur kardeşim sen videoyu zaten serkan abiden çekıyon madem o geçiyor sen niye geçemiyorsun ? :D ben yükledim hepsinide yazdım dün şimdide yazdım bak sayfada

---------- Mesaj saat 20:32:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:30:55 civarında gönderildi. ----------

THOR Karanlık Dünya 2013 Türkçe Dublaj izle bunuda geçtim

Bazı fark ettiğim şeyler;

1- Sesler bazen yükseliyor gibi.
2- Sesler bazen orantısı bozuluyor gibi. (1 değilde 0.95, 98ms şeklinde olabilir)
3- Bazı vidyolarda üstten alttan sinemaskop şeklinde kırpılmış.
4. Ve en çok dikkatimi çeken sanırım tüm vidyolar 360p.

(:

Bazı fark ettiğim şeyler;

1- Sesler bazen yükseliyor gibi.
2- Sesler bazen orantısı bozuluyor gibi. (1 değilde 0.95, 98ms şeklinde olabilir)
3- Bazı vidyolarda üstten alttan sinemaskop şeklinde kırpılmış.
4. Ve en çok dikkatimi çeken sanırım tüm vidyolar 360p.

(:

kardeşim kaç kere yazıcam serkan abi atınca bizzat kendım çektim direk dünya geneli yedi siz hala ses kırpma diyorsunuz hey allahım ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri