Kaldığımız Yerden Devam Ediyoruz :)

Konuyu bastan bir daha oku istersen ve dun geceki konuyu.Kimse adsensede bu isi deneyin de demedi,adsensede yapiyoruzda demedi.Herkes partner kanal ile ilgili yaziyor sen adsense yaziyorsun.Milleti yanlis yonlendirip elindeki adsenselerdende ettirmeyin.

ha tamam o mesele şimdi gördüm pardon Partnerli kanallar için geçerliymiş.

kardeşim kaç kere yazıcam serkan abi atınca bizzat kendım çektim direk dünya geneli yedi siz hala ses kırpma diyorsunuz hey allahım ya

3 5 kez daha söyle eksilmessin :D

Şaka bir yana bende geçemedim, bakalım Serkan hocam 10 güne kadar çözersiniz dedi umarım öyle olur kaldı 8 gün. :) :o

Bende telif yemesini istiyorum zaten :) Kanalin kapanmasini :)

abi bu arada partner firmaları 2014 yılında her önüne gelene ödeme yapmıyor diye bi sıkıntı vardı.partner ödemelerinin tarihini bilmiyorum, siz hiç 2014 yılına ait kazançlarınızla ödeme aldınızmı. yada kesin alacağınıza dair bilgilermi var aklınızda bu kadar partnerli kanal topluyorsunuz :)

arkadaşlar ben biraz bildiğim kadarıyla bişeyler aktarayım.
Örnek veriyorum film dünya geneli yedi veya bi yerde eşleşen çıktı ses de şimdi siz onu youtube da ki video düzenleyicisi ile düzenleyip tekrar işletiyosunuz misal ses de eşleşen verdi düzenlediniz. Yüklediniz yt ye, ben sizin videonuzu bulup yüklediğim zaman o ses bende eşleşen verir. Ama sizde vermez.
Birde yüklediğiniz filmleri partner kanalında deneyin.

Örnek veriyorum film dünya geneli yedi veya bi yerde eşleşen çıktı ses de şimdi siz onu youtube da ki video düzenleyicisi ile düzenleyip tekrar işletiyosunuz misal ses de eşleşen verdi düzenlediniz. Yüklediniz yt ye, ben sizin videonuzu bulup yüklediğim zaman o ses bende eşleşen verir. Ama sizde vermez.

bak burda sana katılıyorum bende başkasından çekerken bunları fark etmiştim

İşi çözdü deneyeceğim.

Eşleşen veriyorsa arkadaş haklı; ancak dünya geneli engel veriyorsa alakalı olduğunu düşünmüyorum :)

dunya engelı veren videolar youtube düzenleyıcıde gozukmuyor

arkadaşlar sarı olanlar gözükür kırmızı olanlar gözükme. Bazı ses dosyaları gözükür bazıları gözükmez bunu deneyerek bulacaksınız. kırmızı olan dünya engellerini bilmem ama sarı olanlar partnerde kanalda sorunsuz geçer.

hocam samet genç diyor ama tıklayınca yeni filimler diye bir kanala yonlendiriyor bunu nasıl yapıyoruz acaba

Kim beni ifşa etti :D
Kanalı dün ben sattım serkan abiye galiba g++ kafasına göre takılıyo olay benim ismimde bitiyor yani :D

serkan abi sayesinde thoru izlemiste olduk :D

301+ e dayandı thor :D

ben iki ay deneme-yanılm yoluyla film sektörüe girdim siz de deneme yanılma yoluyla bulacaksınız. 3 kurusa 5 köfte yok suanda 20 film kanalımda 100den fazla film var.. vesselam :)

O değil de zaten Serkan abiden aynen çekip partner kanala atınca geçiyor Dünya engelini bu videolar :D ? Adsense atınca engel veriyor ama partnerde geçiyor direk, kim dedi geçmiyor diye :D

kırpma,hızlandırma vs ile görüntü ses telifi aşılıyo zaten de aynı videoyu indirip yüklediğinde sende dünya geneli vermesi cidden çözemediğim bi olay..aynısı pokemoda başıma geldi adam takır takır yüklemiş pokemonun tüm bölümlerini çatır çatır yiyo parasını ama ondan çekip atınca dünya geneli veriyor..

İşin sırrı partner + Bişey o bişeyi bulamıyorum :)

O değil de zaten Serkan abiden aynen çekip partner kanala atınca geçiyor Dünya engelini bu videolar :D ? Adsense atınca engel veriyor ama partnerde geçiyor direk, kim dedi geçmiyor diye :D

eğer öyleyse yukarda yazdığım "bişey" yalan oldu sadece partnerli kanala sahip olmak yetiyo bu tarz videoları youtube to youtube yapmak için :)[tabi video içeriğinde nasıl değişiklik yapıldığı konusunda bi fikrim yok o ikinci mevzu] güncel tek videoyla vuruş yapmak için ideal olur cidden

dün attım hepsini abi geçmedi bugun attıklarım geçti ama şuan 3 tane bırakmış diyerlerini silmiş zaten

Burdan daha net gorebilirsin :)

w1LgQp.jpg

abi geçirdim videoları şimdi tek sorun videoları nerden çektin bunları sadece bu kaldı galiba ? ne diyorsun gine mi küçük düşünüyorum :D

üstün başarı belgesi istiyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri