Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ALLAH yolunu açık etsin abiCanın sağolsun kardeşim benim. Ama çalışmanı görmek isterim yinede
Cep gönderildi.Pm yolladım..
ALLAH razı olsun abi her zamanArkadaş gerçekten çok özverili ve çok çalışkan yaptığı işi güven ve iş disiplini ile yapıp teslim ediyor yaptığı işten ben gerçekten memnun kaldım arkadaşla sürekli çalışmayı düşünüyorum![]()
Ses eşleşenini sesi bozmadan ve videoyu hızlandırmadan geçebiliyor musunuz ?
[MENTION=8453]serricatil1[/MENTION] hocam bi adet örnek p.mleyebilirmisiniz kaliteye göre iş yaptırabilirim.
pm gönderildi hocam.
pm gönderildi.bi tane örnek te bana gönderebilir misin?
attım abi , siz bana torent veya yt linki veya indirebileceğim bi link veriyosunuz ben indirip renderliyorum abi yani videoyu siz veriyorsunuzBende bir örnek istiyorum, eğer anlaşırsak çalışabiliriz.Videoları siz mi veriyorsunuz, yoksa biz videoları size veriyoruz öylemi geçiyorsun ?
ALLAH gönlünüze göre versin hocam inşAllah projenizde başarılı olursunuzBende Yaptığın işi Görmek İstiyorum. Bir Sakıncası Yoksa Ne Kadar Kaliteli Olduğunu Anlamam İçin Banada Pm Atar mısın? Kafamda Bir Proje Var Ona Uygunsa Çalışabiliriz...
pm gönderildibende bir örnek pm istiyorum
ALLAH razı olsun abi senin yerin bende ayrıÖrnekler harika tavsiye ederim, ışıksız çerçevesiz .... Kardeşim hemen çalışmaya başlayalım, pm atıyorum arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim arkadaşı...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.