Kanal Analytics Güncellendi

Arkadaşlar an itibariyle 1 aralık güncellendi %20 lik bir artış var

1.günümüzün kazancı yansıdı her günümüz böyle bereketli olsun 2015 ocağında sağlam paralar alalım haydi hayırlısı

Ben yine her ay olduğu gibi düşüşle başladım. Hayırlısıyla ay sonuna doğru çoğalır yine inşallah..

abi siz paranoyak olmuşsunuz ya :D bende haftada bir bakarım belki

Madem konu güncelenmiş bende, benim gibi aşırı meraklılara birşey yazayım bari. 8 saat önceden ne kadar izlenim aldığınıza bakabilirsiniz. Kanalım bölümüne tıklayarak yukarida ki toplam izlenimi kontrol edin. mesela bugun 5542 ise yarın bu saate tekrar bakin kaç izlenim gelmişse ona göre tahmini kazancınızı anlayabilirsiniz

arkadaşlar ney yükseliyor ne düşüyor adsensemi kanal analizleri mi yoksa ney :) bende de 1 adsense 400 lira brakırken 160 düşmüş kanalar aynı videolar aynı izlenimler ve tıklamalar düşmüş bumudur konumuz. konu çok uzun anlayamadım Help !!

arkadaşlar ney yükseliyor ne düşüyor adsensemi kanal analizleri mi yoksa ney :) bende de 1 adsense 400 lira brakırken 160 düşmüş kanalar aynı videolar aynı izlenimler ve tıklamalar düşmüş bumudur konumuz. konu çok uzun anlayamadım Help !!

Kazancını söylemek gibi bir merakın mı var senin? onun yerine yüzde 30-35 lik bir düşüş var demek daha güzel olmaz mı? kazanamayan insanlarda var braz empati kur lütfen

Kazancını söylemek gibi bir merakın mı var senin? onun yerine yüzde 30-35 lik bir düşüş var demek daha güzel olmaz mı? kazanamayan insanlarda var braz empati kur lütfen
bunu seninle ne alakası var kazancımızda belli yardımlarımızda belli insanlıgımızda. sıkıntın nedir?

Kazanç paylaşımı forumda neden yasak?
bence sen büyük sıkıntılar içindesin dostum , kazanç paylaşan yada bir resim atan yok bunu bir varsayım olarak algıla. forumda evler arabalar aldım diyipde partner kanal vs satışlarda kazanılan paraların örnekleri atılırken bu cümleleri kullanırsan sana ozaman hak verebilirim. ayrıca forum kurallarını çok çok iyi bilirim.

Kazanç paylaşımı forumda neden yasak? bide benimle alakası yok ama kazanamayan insanların yerine koy kendini

Bu forumda kazanç paylaşımının yasak olduğunumu sanıyosun yoksa ? :D

5 haneli kazanıyorum demek kazanç paylaşımından ne farkıvar

10.000 kazanıyorum / 5 haneli kazanıyorum, 5 haneli ödeme aldım

arada bi fark varmı ? :)

bence sen büyük sıkıntılar içindesin dostum , kazanç paylaşan yada bir resim atan yok bunu bir varsayım olarak algıla. forumda evler arabalar aldım diyipde partner kanal vs satışlarda kazanılan paraların örnekleri atılırken bu cümleleri kullanırsan sana ozaman hak verebilirim. ayrıca forum kurallarını çok çok iyi bilirim.

günlük 400 tl bırakan adsensede düşüş var demek kazanç paylaşımı olmuyor mu? bide şu araba aldım ev aldım diyenlerden biride sensin :) insanlar eylül ayının ödemesni beklerken bunu sen yazmışsın ..

Bak abicim bana iyiliğin dokundu belki unutmuşsundur. sayende belki ilerlemede kayıt etmişimdir o kadarını hatırlamıyorum ama şöyle düşün borc batağında olupda YT de çabalayan ve bir türlü kazanamayan insanlar var .. o insanlar bu gunluk 400-500 tllik gelirleri görünce içleri kalıyor oflanıp üfleniyorlar azıcık şöyle düşünsen bana hak vereceksin

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:38 ----------

Bu forumda kazanç paylaşımının yasak olduğunumu sanıyosun yoksa ? :D

5 haneli kazanıyorum demek kazanç paylaşımından ne farkıvar

10.000 kazanıyorum / 5 haneli kazanıyorum, 5 haneli ödeme aldım

arada bi fark varmı ? :)

o zaman neden ödeme gününde 5 hane kazandım demek yerine 15.000 kazandım demiyor kimse? yada 9500 aldım diyen yok? bugün 4 haneli ödemem hesapda dediğinde akla hepsi gelir 9999 tl de gelir 1000 tl de .. 5 haneliyi de zaten nadir gören insanlar var .. az denk geliyoruz :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri