Kanal Analytics Yorumları

• Kullanıcı dervegider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
günlük kazançlarım normalde 1000-1300 arasında seyrederken 31 aralık 2015 kazancı yarı yarıya düştü, 1 ocak 2016 kazancı 0!! bu normalmidir? sebebi ne olabilir?

2016 ilk gününden itibaren kazançlar yarıda günlük.Her yıl olduğu gibi hocam.Şubat'da toparlar.

Mobil olarak gönderildi.

ohooo şubata kadar kanallara birşey olmasın diye dua edip duralım ozaman :D

Şubatta da yükselmesini beklemeyin fazla. :)

kazançlar 3 de 2 düştü günlük 45 - 50 tl den 16 tl ile 20 tl arasına düştü şubatta 25 olsa bu marttada en fazla 30 35 olur sanırım daha fazlasını beklemek saçma olur gibi

kazançlar çok fena diplerde 1k ye 32 dolar bırakan kanal 1k ye 7 dolar bırakıyor ççok fena düşüş var ...

benim normal izlenim 2200 para kazanılan 344 kazancda 0,30$ 3 ocak icin ..
Ben bu verdiginiz seylerde tam olarak nereye baktiginizi anlamiyorumda Izlenime gore yaziosaniz kotu ama para kazanilan gosterime gore kotu degil sanki o kadar (turkce ozgun)
(Para mevzusuna takmiyorumda sizler boyle konusunca merak edip anlamaya calisiyorum :D )

kazançlar %50 ye yakın düşmüş aralığa göre yada aralık çok bereketliydi yıl sonu olduğu için :D

Esnaf ağlıyor bee . Her sene olduğu gibi 3 ay tam olarak normale dönmez .

Hey gözünü sevdiğim be ne güzel 500km hızla düşüyor yakında 100.000 izlenmeye 5 tl kazanacağız

12-13 ocak kazançları güncellendi mi? izlenim güncel bende fakat kazançlar yok 11 ocak kazancı var ne son bu gün 16 ocaktayız bende mi sorun var yoksa genel mi bu durum?

11 12 13 de anormallik mi var?

uzun atlanamayan reklamları kıstım kazanç öyle bi düştü ki izlenimde hiç fark etmedi. Uzun atlanamayan reklamlar da iyi bi ek gelirmiş salaklık yapmışım kapatarak. Hoş para alamıyoruz da neyse.

ocak ağlamaya devam ediyor.. geçen seneyi hatırlayanlar şubatta düzelme oluyor muydu ? :) ben unuttum da

ocak ağlamaya devam ediyor.. geçen seneyi hatırlayanlar şubatta düzelme oluyor muydu ? :) ben unuttum da

valla aynen bunu bende merak ediyorum 3 haneli kazandıran kanal 31 aralığa kadar ocakta 1 haneliye düşecek utanmasa .D tüm kanallar da partner/adsense'de durum böyle umarım şubatta düzelir. çok büyük zarar var.

Beklemeyen öyle güzel düzelişler, yılın sonuna kadar dalgalanmalar olacak ama istediğiniz düzeye ulaşması için aralık ayını beklemek lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri