Kanal Kapanmaları Hakkında Anket (Tüm üyeler)

Tüm üyeler - Kanal Kapanmaları Hakkında

• Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanmıyorum)

Oy: 23 22,1%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanıyorum)

Oy: 15 14,4%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapandı (Videoyap kullanmıyorum)

Oy: 12 11,5%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapandı (Videoyap kullanıyorum)

Oy: 54 51,9%

• Kullanılan toplam oy
    104
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kendi sektörlerinde yeterli başarıya erişemeyen, kendilerini geliştireceklerine, iyi olanı aşağı çekmeye çalışarak, iyi olanın üstünden prim yapmaya çalışan ve hayatları boyunca iyilerin gölgesinde ezilecek olan kişileri muhattap bile alma hocam, bu sözlerim tüm başarısız ve sağa sola saldıran kişileredir. Cevap bile vermemeni beklerdim. Sen kalitenle konuşuyorsun onlar sözleriyle boşver :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam valla tebrik ederim ne kadar sabırlı insanmışsınız adam her lafında bi laf sokmalar iğneleyici laf söylemeler ben her gördüğümde deli oluıyordum canım sıkılıyordu siz iyi tuttunuz kendinizi bunca zaman. Bence suan en iyisini yaptınız.

Ne demişler nerde çokluk orda. .. .. . . videoyapın asla suçu yok yapabileceğinin en iyisini yaptı her zaman destekçisiyiz ytpara üyelerinin neredeyse tamamı videoyap botu kullanmakta o yüzden herkes videoyap diyor

Her mesajında bir ezicilik var. Sana gerçekleri göstereyim mi? Sen benim 10'da 1'im olamadın ve hiç bir zaman olamayacaksın. Sen yerinde sayan bir adamsın. Ben sana 1defa laf atmadım. Senin 10 tane mesajın bilgisayarımda loglu. Benim konumda senin yazmaya hakkın yok(geçen gün bir kişiye sen demiştin. Konuna yazdığı için). Senin anlayacağın tabirde öyle.

Al sana sonuç:

videoyap.com Site Overview (Türkiye 835. si)
ytkazan.com Site Overview (Türkiye 8.781 si)

Aramızda 10 katdan fazla fark var. Bende 125.000 kanal kayıtlıyken sende 280.000 kanal kayıtlı olması çok ilginç. Daha senin 10 kat yol alman lazım ki benimle piyasada rakiplik yap. Ben piyasayı yürütüyorum. Anket sonuçlarına bakarsan katılanlarda hep videoyap üyesi. Yani videoyap dışı video yükleme yapanda yok. o

(Videoyap kullanmıyorum) Yani senin botun dahil tüm türkiye : 14 + 7 = 21 kişi
(Videoyap kullanıyorum) Yani sadece benim botum : 55 kişi.

Bence sen hayaller aleminden çıkda bana laf yetiştirmeyi bırak. Konularındaki aşağılayıcı lafların için bu mesaj sana yeterli gelir.

bu cevap yılın headshot ödülünü alır:)))

Al sana sonuç:

videoyap.com Site Overview (Türkiye 835. si)
ytkazan.com Site Overview (Türkiye 8.781 si)

alexa neyi gösterir? ziyaretçilerin sitede ne kadar vakit geçirdiğini gösterir.sen anlamayan müşterilerine göster alexayı hocam.

senin müşterilerin senin sitende hapsoluyorsa alexa artar bu kadar basit. benim müşterimin video yüklemek için sitede beklemesinede gerek yok.

Anket neyi gösterir peki; videoyaptan kapatıldığını... aşağıdaki resim gibi sürüyle müşterim var benim.
alsanavideoyap.jpg

Kapananlar senden olduğu için o ankettekiler azdır. alexa malexa gösterme bnaa yutmam ;)

ondanmı Bazıları ytkazan almaya çalışıyorda yasin satmıyor :D satmayıncada böyle konuşuyor adam kaliteli insanlara satış yapıyor Parala işi olmadığı için [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] Kusura bakma ama ayın 12sinden beridir burada üyeyim ve sürekli aktifim.. Senin kapanmalarla ilgili nerdeyse her mesajında videoyapa göndermelerin var ..

Yani paylastıgın konusmada bile videoyapa göndermen var .. videoyapdan memnun onlarca kisi var .. Web Spriptcide onları paylaşsın :)

Bot atışmalarını daha fazla uzatmayın lütfen konu amacından çıkmasın.

Forum suan Videoyap - Ytkazan kapismasina dondu :)

LG-P705 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alexa neyi gösterir? ziyaretçilerin sitede ne kadar vakit geçirdiğini gösterir.sen anlamayan müşterilerine göster alexayı hocam.

senin müşterilerin senin sitende hapsoluyorsa alexa artar bu kadar basit. benim müşterimin video yüklemek için sitede beklemesinede gerek yok.

Anket neyi gösterir peki; videoyaptan kapatıldığını... aşağıdaki resim gibi sürüyle müşterim var benim.
alsanavideoyap.jpg

Kapananlar senden olduğu için o ankettekiler azdır. alexa malexa gösterme bnaa yutmam ;)

Sen söylediklerine inanıyorsan yapacak birşey yok. Hiç bir üyeme ait 71 kanal kapanmamış. Senide iyi kekliyorlar. Gaza gel belki 100 üyeimi alırsın. Ben bu sıkıntıları yaşıyorum sen primdesin. Sana cevabım yok.

alsanavideoyap.jpg

Sidik yarıştırmanın bi anlamı yok.Tartışmamız gelmiş geçmiş en büyük ve en gelişmiş bot videoyaptır.Bunu kimse inkar edemez.

Her mesajınızda da videoyap'a çamur atmaktanda vazgeçin.
Laf değil icraat gösterin.

Sidik yarıştırmanın bi anlamı yok.Tartışmamız gelmiş geçmiş en büyük ve en gelişmiş bot videoyaptır.Bunu kimse inkar edemez.

Her mesajınızda da videoyap'a çamur atmaktanda vazgeçin.
Laf değil icraat gösterin.
icratmıs sen videoyapla hak satın almadan video yükleyeblynmu toplu ben günde 10 k 15 k video yüklyrm bunu tüm arkadaşlarmda biliyor Yalansa yasinde sölesin hak satın almadan ama ben yüklyrm sen yükeleyemesn

Şu konuya bot sahipleri mesaj yazmazsa çok sevinirim. Yoksa bu gidişle hep atışıp duracaklar.

beyler spam devri bitti. yt to yt ise tarih oldu. suçlu aramayın boşuna. şimdi bunu söyledim diye hemen piyasayı ele geçirmeye çalışıyor:D demeyin. tek kanalım kalmadı gülüyorum sadece...

Kibir denen seyin kotu oldugunu hala anlayamadiysaniz, gece ruyaniza ak sacli dedenin girip kafaniza vurmasini mi bekliyorsunuz anlamadim?

Kanallar kapaniyor, milletin emekleri bosa gidiyor.. Siz hala birbirinizi ezme derdindesiniz..

Onemli olan kimin cok uyesi oldugu degil, kimin musterilerine durust oldugudur..

Ayrica sunu da unutmayin, fanatikligin her turlusu kotudur.. Insanlari veya kurumlari kiskirtmaktan baska bi ise yaramaz..

Bunu dusunerek hareket edin.. Benden size bir arkadas tavsiyesi..

Simdi bi iki akli evvel arkadas gelip bana da laf atmaya calisirsa diye en bastan uyarayim.. Inanilmaz derecede yogunum, o yuzden hakaret veya laf sokma cabalarinizi bana ozel mesaj ile gonderirseniz musait oldugumda cevap veririm..

icratmıs sen videoyapla hak satın almadan video yükleyeblynmu toplu ben günde 10 k 15 k video yüklyrm bunu tüm arkadaşlarmda biliyor Yalansa yasinde sölesin hak satın almadan ama ben yüklyrm sen yükeleyemesn

Aferin çok iyi yapıyorsun.Birde mağrifetmiş gibi yazıyorsun.Senin gibi bilinçsizce deli gibi spam yapanlar yüzünden youtube bu önlemleri yapıyor.

Söyleyecek çok şeyim var sanada banlanmak istemiyorum..

Aferin sana, gunde 10 15k video yukleyerek cok buyuk bi is yapiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri