- Web sitesi
- www.mehmetaliertunc.com
1 - 2 gündür bir çok arkadaşın kanallarının yine kapanmaya başladığını ve kıyım olduğunu gördük. Tekrar söylüyorum Allaha şükürler olsun 1.5 yıldır hiç kapanma yaşamadım.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalları sen mi açıyorsun ? diye sormuş.
Kanalların tamamını kanalalsat.com üzerinden alıyorum. En son 5 - 6 ay önce kanal aldım
Çalışma Şekli :
Dizi - film çalışan biri olarak hiç bir videomda çerçeve vs.. kullanmam. Yani izlediğiniz zaman sizi rahatsız edecek hiç bir şey olmaz.
Kanalların Nasıl Kapanmıyor ?
Sonuç olarak ;
Forumdaki arkadaşların yorumlarını gözlemlediğimde bunları Allaha şükür yaşamamanın sebepleri ;
1 - ) Kanallar devir dayım içerisinde böylece içerisinde 200 bölüm dizi olan kanalın içeriğini silip 100 tane birden atınca spam'a düşmüyor.
2 - ) Hiç bir videomda çerçeve vs.. kullanıcıyı rahatsız edecek veya bariz bir şekilde ben eşleşen geçmek için yayınladım izlenim için değil diyecek videolar yoktur.
Bu dediklerime uyduktan sonra mutlaka sizde bu sorunlardan büyük ölçüde kurtulacaksınızdır. İyi Çalışmalar
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalları sen mi açıyorsun ? diye sormuş.
Kanalların tamamını kanalalsat.com üzerinden alıyorum. En son 5 - 6 ay önce kanal aldım
Çalışma Şekli :
Dizi - film çalışan biri olarak hiç bir videomda çerçeve vs.. kullanmam. Yani izlediğiniz zaman sizi rahatsız edecek hiç bir şey olmaz.
- Eşleşen vs.. vermeyen dizi ve filmleri bulmak için önce 2 bölüm indirir deneme kanalıma atarım sonra sıkıntı yoksa Youtube'da o diziyi iyice arar aldığı hite bakarım. Daha sonra videoyap.com üzerinde toplu videoya ekler ve bunları pc'ye indir seçeneği ile ünlem geçme uygulanmış ( süre uzatma ile - %70 süre uzatma ) sunucu'ya indirir ve buradan tek seferde atarım. Ortalama 100 - 125 video arası atarım tek seferde. Bu sayede ünlem vs. .derdi yok ve hiç bir zaman şükürler olsun Adsense işleme girmeme vs.. olmadı.
- Etiket bölümünü kullanmam yine videoyap.com otomatik özgünleştirmenin verdikleri ve bir iki daha ekleyerek toplu açıklama girerim.
- 4 tane Quiz'de sağlam yüksek kazançlı kanallarımın hepsi render aldığım dünya engeli geçilmiş tv showlardır ama render aldığım videoyu izleyenlerin hiç biri bunun efekt uygulanmış bir video olduğunu emin olun anlamaz. Tabiri caiz ise kare kare işlerim. Bu sayede yüksek izlenim ve hit alırım.
Kanalların Nasıl Kapanmıyor ?
- Özel olarak yaptığım hiç bir şey yok. Tek olarak şu farkın etki ettiğini düşünüyorum. kanalalsat.com'dan aldığım eski kanallarımdaki diziler belli bir zamandan sonra kazancını düşürmeye başlıyor. ( yeni kanalların index'te ki sıralaması vs.. ) bende bu şekilde kazancı düşük olan kanalların tüm videolarını silip yeni dizilerle değiştiriyorum komple kanal ismi vs.. değiştiriyorum.
- Yani kanallar sürekli bir birili ile devirdayım içerisinde.
Boş olan kanallara mutlaka 20 kadar izlenim almayan video atarım ve içerisinde kalır kanal için güzel içerik ( dizi ) bulduğumda içini siler ve tek seferde 100 videoya kadar atarım.
Toplamda bu zamana kadar : 2 kanal teliften, 1 taneside dünya engelinden gitti.
Sonuç olarak ;
Forumdaki arkadaşların yorumlarını gözlemlediğimde bunları Allaha şükür yaşamamanın sebepleri ;
1 - ) Kanallar devir dayım içerisinde böylece içerisinde 200 bölüm dizi olan kanalın içeriğini silip 100 tane birden atınca spam'a düşmüyor.
2 - ) Hiç bir videomda çerçeve vs.. kullanıcıyı rahatsız edecek veya bariz bir şekilde ben eşleşen geçmek için yayınladım izlenim için değil diyecek videolar yoktur.
Bu dediklerime uyduktan sonra mutlaka sizde bu sorunlardan büyük ölçüde kurtulacaksınızdır. İyi Çalışmalar