Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar bu kanallarımızı yakalama olayı vıdeoyapa verdıgımız yetkıden olabılırmı belkıde vıdeoyap mımlenmısdır o yetkı verılen kanallar ucuyordurbuda bı ıhtımal
![]()
skype atsana bana adamınAlex yabancı bir adam var pva satış yapan 50 adet gmail 6 dolar ben bi süre kullanmıştım arada sırada gene alırım ama genelde deneme kanalları yaparım onları ona rağmen sapa sağlam hiç kapanma yaşamadım istersen özelden linkini atıyım bi dene.
15 dk ları lazım olursa 3c ile açıyorum
Onaylamayi ne ile yaptin hocamBen iş yerinde 10 farklı bilgisayardan her gün bir tane gmail açtım gerçek ad soyad ve telefon numaralarıyla . 50 den fazla da yükleme yapmadım kanallara. Ama onlar da kapandı . Bence gmail hesabını açtıktan sonra yaptığımız işlemler arka arkaya hızlıca yapılınca kapatılmayı tetikliyo olabilir. Açılan gmailleri bir süre bekletip sonra youtube kanalı oluşturup onuda bir süre bekletirsek kapanmaları azaltmış olabiliriz . Bu şekilde denemelerimin sonucunu paylaşıcam.
Onaylar gercek telefondan yapıldı yükleme ytkazan botu ile yapıldı hocamOnaylamayi ne ile yaptin hocam
Yuklemeyi ne ile ve ne uzerinden yaptin
Ben iş yerinde 10 farklı bilgisayardan her gün bir tane gmail açtım gerçek ad soyad ve telefon numaralarıyla . 50 den fazla da yükleme yapmadım kanallara. Ama onlar da kapandı . Bence gmail hesabını açtıktan sonra yaptığımız işlemler arka arkaya hızlıca yapılınca kapatılmayı tetikliyo olabilir. Açılan gmailleri bir süre bekletip sonra youtube kanalı oluşturup onuda bir süre bekletirsek kapanmaları azaltmış olabiliriz . Bu şekilde denemelerimin sonucunu paylaşıcam.
Evet hocam aynı anda kapandı hepsi toplu kıyım olduğu zaman. Yanlız bu kanalların tekrar açılmasını istiyorum diye geri bildirim yaptım google a kapanan kanallarımdan 3 tanesini özür dileyerek geri açtı. Ama forumdan aldığım ve kapanan kanallarım için yaptığım hiçbir itiraza geri dönüş yapmadı googleHocam aynı dakikada mı kapandı bu kanallar peki?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.