Kanal Kapanmanın Önüne Geçemiyorum

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Arkadaslar bu kanallarımızı yakalama olayı vıdeoyapa verdıgımız yetkıden olabılırmı belkıde vıdeoyap mımlenmısdır o yetkı verılen kanallar ucuyordur:D buda bı ıhtımal :D

bugün çok fena kıyım oldu kanallarınızı kontrol edin. beklettiğim, operadan açtığım ve sadece videoyaptan 1 er tane özgün video yüklediğim kanallar uçmuş. 10 dan fazla kayıp var.

İsteyen arkadaşlara yolladım o elamanın skype adresi, translate ile çok güzel anlaşabiliyoruz zaten

Arkadaslar bu kanallarımızı yakalama olayı vıdeoyapa verdıgımız yetkıden olabılırmı belkıde vıdeoyap mımlenmısdır o yetkı verılen kanallar ucuyordur:D buda bı ıhtımal :D

Videoyap ile kapanma yaşamadan ilerleyenler de var işte o düşündürüyor.

ben öyle yok ıp değiş yok mac değiş bilmem ne değiş diye millletin klişeleşmiş laflarını hiç dikkate almıyorum. sorsan mac adresi ne olduğunu bilmeyenler çıkar zaten günde aktif olarak yüklediğim 2 3 kanal var onlara max 30 video atıyorum videoyapla bayadır kapanma yok.

hocam bot kullanıyorsun tabi kapanır eskisi gibi değil artık el ile yükle rahat et

Alex yabancı bir adam var pva satış yapan 50 adet gmail 6 dolar ben bi süre kullanmıştım arada sırada gene alırım ama genelde deneme kanalları yaparım onları ona rağmen sapa sağlam hiç kapanma yaşamadım istersen özelden linkini atıyım bi dene.

15 dk ları lazım olursa 3c ile açıyorum
skype atsana bana adamın

Ben bu yabancı kişiden 6 $ karşılığında 54 tane mail aldım Mailler harika duruyor bakalım :) Hepsi farklı farklı onaylama mailleri var çok iyi bu fiyata inşallah dediğin gibi sorun çıkmaz

bennde çerezlerimi sildim ip değiştirdim firefoxda gizli mod kullanarak kanalımı oluşturdum 1 hafta boyunca para kazanmayı açmadan videoyap ile günde 10-15 video yükledim şimdi girdim para kazanmayı açtım tüm emekler boşa gitti hepsi ünlem benimde bu sıkıntım var 120 videodan 8i kaldı sağlam para kazanan :( öyle günlük hesapta açamıyorum sağlam 2-3 kanal oluşturabilsem yeterli inşallah çözersin [MENTION=9020]Alex[/MENTION] bende takipteyim

Ben iş yerinde 10 farklı bilgisayardan her gün bir tane gmail açtım gerçek ad soyad ve telefon numaralarıyla . 50 den fazla da yükleme yapmadım kanallara. Ama onlar da kapandı . Bence gmail hesabını açtıktan sonra yaptığımız işlemler arka arkaya hızlıca yapılınca kapatılmayı tetikliyo olabilir. Açılan gmailleri bir süre bekletip sonra youtube kanalı oluşturup onuda bir süre bekletirsek kapanmaları azaltmış olabiliriz . Bu şekilde denemelerimin sonucunu paylaşıcam.

Ben iş yerinde 10 farklı bilgisayardan her gün bir tane gmail açtım gerçek ad soyad ve telefon numaralarıyla . 50 den fazla da yükleme yapmadım kanallara. Ama onlar da kapandı . Bence gmail hesabını açtıktan sonra yaptığımız işlemler arka arkaya hızlıca yapılınca kapatılmayı tetikliyo olabilir. Açılan gmailleri bir süre bekletip sonra youtube kanalı oluşturup onuda bir süre bekletirsek kapanmaları azaltmış olabiliriz . Bu şekilde denemelerimin sonucunu paylaşıcam.
Onaylamayi ne ile yaptin hocam
Yuklemeyi ne ile ve ne uzerinden yaptin

bazılar günde bir kanal aç önerisinde bulunuyor. günde bir kanal açıldığında kapanmadığını biliyorum. şuan sağlam kanallarım bu şekilde açıldı. ama günde bir kanal açarak nekadar kazanılabilir ki??

o değil bu Alex'in konuları hep tutuyor ya :D

kanalarını orj tel ile onayla bot kulanma sorunun neden kaynaklandığını kesinlikle bulacaksın

Hocam aynı dakikada mı kapandı bu kanallar peki?

Hocam aynı dakikada mı kapandı bu kanallar peki?
Evet hocam aynı anda kapandı hepsi toplu kıyım olduğu zaman. Yanlız bu kanalların tekrar açılmasını istiyorum diye geri bildirim yaptım google a kapanan kanallarımdan 3 tanesini özür dileyerek geri açtı. Ama forumdan aldığım ve kapanan kanallarım için yaptığım hiçbir itiraza geri dönüş yapmadı google :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri