Konuya daha çok yazamayacağım arkadaşlar, sitemdeki destek çok yoğun.
Ne olursa olsun siz botsuz spam yapanlar ve biz botlu spam yapanlar birer türk kardeşidir. Birbirimizin kuyusunu flag ile kazmaya çalışmak benim gözümde en büyük hainliktir. Flag atan her kim olursa olsun ve hangi sebeple atarsa atsın o kişiye karşı tavrım hep sert olacaktır. Hiç birşeyin çözümü flag değildir. Karşı taraf size flag attığında gidin 10 tane kanalını kopyalatın. O zaman verdiğiniz ceza ona çok daha ağır olacaktır. Ve iyi bir kategori ise zaten 10 kanalda iş yapacaktır. Elbette karşı taraf 10 kanalıda kapatabilir, 10 kanalada flag atabilir. Ama daha 2-3 defa çok kanal yaptığımda karşı tarafın bu duruma dayanabildiğini hiç görmedim.
Madem botların benim render gücümün 10 katına sahip, kanalımı kopyalayan adam neden o içeriği indirip benden 10 kat hızlı render yapıp yüklemiyor da gelip iki tıkla benim kanalımı kopyalıyor? Neden emek verilen kanalı kopyalıyor kendi 10 kat daha az emek verip yüklemiyor? Madem botun benden daha hızlı daha akıllı, içeriği de o bulsun o zaman? Milletin tembelliğine bahane bulmayın artık.
Herkes aynı değildir;
+ 1 üyem gelir torrent videolarını renderlayıp youtube'a sistemimle yükletir.
+ 1 üyem gelir break.com gibi 120 ye yakın siteden renderlayıp youtube'a yükletir.
+ 1 üyem gelir renderlanmış youtube videolarını aynen kopyalatıp youtube'a yükler.
+ 1 üyem gelir renderlanmış videonun üstüne render atıp kopyalatıp yükletir youtube'a.
+ 1 üyemde gelir pcsinde render alır videoyap ile kanallarına pcsindeki videoları yükler.
+ Botsuz çalışan biri 200 video için günlerce vaktini ayırır bende 2 dk da yapar.
Ve bendeki oran %99 oranıyla başlık,etiket ve açıklama özgünleştirme ile yapar. Yani senin videonun başlığını aynen kopyalamaz hangi türde çalışıyorsa çalışsın.
Ben burada bot reklamı yapmaya gelmedim ve hiç bir konuya girip reklamda yapmam. Sadece bot çalışanlarında çok çeşidi var.
+ Zaten botum akıllı ve hızlı. Akıllı olduğu için senin kanalını kanal araştırma bölümüm buluyordur. Ama kanal araştırmanın güzel bir yönü daha var. Bir videoyap üyesine ait kanalı kanal araştırmada çıkarmıyor. Yani o kadar akıllıki şu kanalı kopyalabilirsin derken kendi üyelerimi göstermiyor üyem olmayanları gösteriyor. Bu senin gibi botum haricinde çalışanlar için dezavantaj fakat botum içinde kanalı ekli olanlar için bir ek avantaj olmuş oluyor.
Ben bunu bilirim ben sizinle 2 yıldır çalışıyorum çok memnunum ben çalışıyorum vaktim yok ama bot çok yardımcı oluyor hem iş yapıyorum hem youtube ile çalışıyorum evliyim sizin botunuzla hali hazır para kazandım halen kazanıyorum elh. sen her emeğin millete bir hizmet ve para kazandırdın sen kazandın bizde kazandık aldığın parayı da hak ediyorsun biz 1 2 saat bot kalıyoruz sen 15 ila 20 saat çalışıyorsun niye hizmet yapıyorsun .. kimse demesin ben spam yapıyorum burada herkes yapıyor .. ben forumu takip ederim yazmamam kolay kolay ama bakıyorum ki herkes bir birin kuyusunu açıyor neden anlamış değilim biri diyor benim kanalımı kopyalanıyor kanalını kapatıyorum ne anladın iyilik mi yaptın. ben ne flag yapmasını ne bilirim nede öyle şeylere uğraşırım benim kanallarım da çok kapandı gelip burd a bir tek sitem yapmadım . ama gine yoluma devam etim arkama bakmadım .. bırakın milletle uğraşmayı yollunuza devam edin . milletin kanallarını kapatmakla bu mesele düzelmez ..
Merhaba Yunus hocam,
Allah razı olsun. İnşallah cümlemiz daha çok kazanırız. Aynen zaten botcular genellikle flag işiyle uğraşmayanlardır. Çünkü botcu kolay kanal yapar. Flag gelirse daha cok o kategoriye kanal yükler. Fakat tek tek yavaş kanal kopyalayanlar ise bir kanalı gidince o kategorinin alayına flagı basıyor. Hayko kardeşimiz 2 ay önce botunu kapatınca ben forumda bir çok kişinin ne kadar çok üzüldüğünü ve sitem ettiğini görmüştüm. Forumun %90'nı zaten botlarla çalışıyor. Botlara bir şekilde gıcık olmuş veya tanışmamış arkadaşlar ise hep botlara karşı sitem dolular. İnşallah hepimiz kardeş kardeş kazanmaya her zaman devam edebiliriz.