Piyasadaki her botun senin render gücünün 10 katından fazlasına sahip. Sen nereden çekiyorsan botların 10 kat daha çok arşiv ihtimali var. Torrent diyorsan var, başka site diyorsan hepsi var. Sen ne render yapabiliyorsan botlarda yapabiliyor. Botların güzel yanı sen çok uğraşırken onlar az uğraşıyor senden daha çok kazanıyor. Zaten çok kazanan biri böyle sitem dolu bir konu asla açmazdı. Ben çok sistem gördüm üyelerimden ama hiç çok iyi kazanan sitem eden üyem olmadı.
Ben onlarca milyon hitli kanalımın flagdan kapandığını gördüm. Hiç birine karışmadım. Çünkü çok kanal çalışıyorum binlerce kanal kopyalıyorum elbette bazısı flagdan gidicek, kimisi onlarca defa kopyalanacak. Buna çözüm benim ve diğer botların kapanmasımı hayır. Biz kapansakda bu spam oranının yine %20 si kadar spam olur. Benim botum tarafından türk kardeşlerimize her ay milyonlarca tl youtube para ödüyor. bu rakam 7 haneli ve 8 hanede olucaktır. Birisi gelip villa aldım youtubedan parayla diyince üzülüyormuyum aksine yemin ederim çok seviniyorum. Benim kanalımı veya arkadaşların kanalını muhakak kopyalamıştır. Nasıl yaptıysa yaptı. Sen haklısın fakat kopyalama durduğunda kimse kazanamaz. Sen render alırken binlerce üyemde render alıp çalışıyor. Onlarında kanalı kopyalanıyor. geçen hafta baktım videomun biri youtube anasayfasında kopyaladığım video ise daha 100 bin hit altında. Zaten tüm botlarda özgünleştirme var virgülüne kadar kopyalanıyorsa bu bir bot değildir. Ne yapsın aynı başlıkla hit yapılmaz durumu bot akıllıca düşünür hit yaptırcak şekli girer. Bu forumda botumu en çok kötülemiş kişi sen olarak botlara ne kadar karçı çıktığını biliyorum. Ama inan senin nasıl olursa olsun şuanki kazancından cok daha fazla kazanmanı istiyorum. Biz spamin kralı olabiliriz. Yüzlerce kanalda kopyalıyor olabiliriz ama biz türk kardeşiyiz. Ettiğin sitem başkası benim videomu kopyalamasın sitemidir. Özgüncüde benimkini sen ve botcular kopyalamasın diye spam ediyor. Film yapımcılarıda özgüne çevirenler, sen ve botcular kopyalamasın diyor. Youtube ise ben herkese kazandırıcam çok video olsun diyor. Youtubeda olmayan videolar dünya üstünden en çok benim botumla youtube a yükleniyor. Senden çok benim botumu seviyordur, birşeyleri kırpıp yükleyenden çok youtube dışından kopyalanmış videoların youtube getirmemden dolayı sistemlere karışmıyor. Herkes şansını yer.
Değerli Kardeşim Seni Çok iyi Anlıyorum Sonuçta Sen Bot Satan Adamsın ve Müşterilerini Savunacaksın... Yalnız Müşterilerin Kadar Kategori Bulan, O Kategoride Emek verip Ekmek Yemeye Çalışan, O Kategori için Gecesini Gündüzüne Katan, O Kategori için Server Firmalarına Hatırı Sayılır Paralar Veren İnsanlarıda Düşünüp Savunsan??
Siz ve Sizin Gibi Bot Satan Arkadaşlar Müşterilerinizin İşlerini Kolaylaştıracağız Diye Diğer Tarafta Bu İşlere Gerçek Anlamda Emek Veren İnsanların Bir Nevi Ekmeği ile Oynuyorsunuz. Nasıl ki Forumda Bir Üye Kategori İstediğinde Herkes Karşı Çıkıyor "Hayır Kardeşim Çalış Bul" Deniyorsa Buda Böyle Bir şey Olmalı. Herşey Hazır Olmamalı. Kanal Kopyalanacak ama En Azından Render Alan Arkadaşın Emeğine Saygı Duyulacak Şekilde Video Küçük Resim, Başlık, Açıklamaları Değiştirecek Şekilde Olmalı. Sizlerde Bu Konuda Duyarlı Olup Botlarınızdaki Bu Özelliği Kaldırmalısınız... Herkes Kısmetini Yer Evet ama Sen Bir Kanalın Hiç Bir Değişiklik Yapmadan 4-5 Kopyasını Oluşturursan Bu Bencillik Olup Benim Kazancımı Sabote Etmek Gİbi Bişeydir... Bu Şekilde 6-7 Kategoriyi Heba Etmiş Durumdayım.