Kanal kopyalayanlardan nefret ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piyasadaki her botun senin render gücünün 10 katından fazlasına sahip. Sen nereden çekiyorsan botların 10 kat daha çok arşiv ihtimali var. Torrent diyorsan var, başka site diyorsan hepsi var. Sen ne render yapabiliyorsan botlarda yapabiliyor. Botların güzel yanı sen çok uğraşırken onlar az uğraşıyor senden daha çok kazanıyor. Zaten çok kazanan biri böyle sitem dolu bir konu asla açmazdı. Ben çok sistem gördüm üyelerimden ama hiç çok iyi kazanan sitem eden üyem olmadı.

Ben onlarca milyon hitli kanalımın flagdan kapandığını gördüm. Hiç birine karışmadım. Çünkü çok kanal çalışıyorum binlerce kanal kopyalıyorum elbette bazısı flagdan gidicek, kimisi onlarca defa kopyalanacak. Buna çözüm benim ve diğer botların kapanmasımı hayır. Biz kapansakda bu spam oranının yine %20 si kadar spam olur. Benim botum tarafından türk kardeşlerimize her ay milyonlarca tl youtube para ödüyor. bu rakam 7 haneli ve 8 hanede olucaktır. Birisi gelip villa aldım youtubedan parayla diyince üzülüyormuyum aksine yemin ederim çok seviniyorum. Benim kanalımı veya arkadaşların kanalını muhakak kopyalamıştır. Nasıl yaptıysa yaptı. Sen haklısın fakat kopyalama durduğunda kimse kazanamaz. Sen render alırken binlerce üyemde render alıp çalışıyor. Onlarında kanalı kopyalanıyor. geçen hafta baktım videomun biri youtube anasayfasında kopyaladığım video ise daha 100 bin hit altında. Zaten tüm botlarda özgünleştirme var virgülüne kadar kopyalanıyorsa bu bir bot değildir. Ne yapsın aynı başlıkla hit yapılmaz durumu bot akıllıca düşünür hit yaptırcak şekli girer. Bu forumda botumu en çok kötülemiş kişi sen olarak botlara ne kadar karçı çıktığını biliyorum. Ama inan senin nasıl olursa olsun şuanki kazancından cok daha fazla kazanmanı istiyorum. Biz spamin kralı olabiliriz. Yüzlerce kanalda kopyalıyor olabiliriz ama biz türk kardeşiyiz. Ettiğin sitem başkası benim videomu kopyalamasın sitemidir. Özgüncüde benimkini sen ve botcular kopyalamasın diye spam ediyor. Film yapımcılarıda özgüne çevirenler, sen ve botcular kopyalamasın diyor. Youtube ise ben herkese kazandırıcam çok video olsun diyor. Youtubeda olmayan videolar dünya üstünden en çok benim botumla youtube a yükleniyor. Senden çok benim botumu seviyordur, birşeyleri kırpıp yükleyenden çok youtube dışından kopyalanmış videoların youtube getirmemden dolayı sistemlere karışmıyor. Herkes şansını yer.

Değerli Kardeşim Seni Çok iyi Anlıyorum Sonuçta Sen Bot Satan Adamsın ve Müşterilerini Savunacaksın... Yalnız Müşterilerin Kadar Kategori Bulan, O Kategoride Emek verip Ekmek Yemeye Çalışan, O Kategori için Gecesini Gündüzüne Katan, O Kategori için Server Firmalarına Hatırı Sayılır Paralar Veren İnsanlarıda Düşünüp Savunsan??

Siz ve Sizin Gibi Bot Satan Arkadaşlar Müşterilerinizin İşlerini Kolaylaştıracağız Diye Diğer Tarafta Bu İşlere Gerçek Anlamda Emek Veren İnsanların Bir Nevi Ekmeği ile Oynuyorsunuz. Nasıl ki Forumda Bir Üye Kategori İstediğinde Herkes Karşı Çıkıyor "Hayır Kardeşim Çalış Bul" Deniyorsa Buda Böyle Bir şey Olmalı. Herşey Hazır Olmamalı. Kanal Kopyalanacak ama En Azından Render Alan Arkadaşın Emeğine Saygı Duyulacak Şekilde Video Küçük Resim, Başlık, Açıklamaları Değiştirecek Şekilde Olmalı. Sizlerde Bu Konuda Duyarlı Olup Botlarınızdaki Bu Özelliği Kaldırmalısınız... Herkes Kısmetini Yer Evet ama Sen Bir Kanalın Hiç Bir Değişiklik Yapmadan 4-5 Kopyasını Oluşturursan Bu Bencillik Olup Benim Kazancımı Sabote Etmek Gİbi Bişeydir... Bu Şekilde 6-7 Kategoriyi Heba Etmiş Durumdayım.

*Server Bedeli 130€
*Torrentden videoları indirip 10 kanallık video render süresi 1 gün (Yaklaşık 700-900 arası video)
*Onların seslerinin düzenlenmesi, hızlandırılması vs Extra 1 gün (ETTİ 2 GÜN)
Bunların yüklenmesi, yüklemelerde İP satın almayı saymıyorum zaten, etiket, açıklama, fotograflarının düzenlenmesi yarım gün.
Maliyet : 2,5Günlük zaman dilimi..
Sonra botla birinin gelip çekmesi 5 dakika :)
Kimse yanlış anlamasın bu benim görüşüm herkes kendi görüşünü beyan edebilir ama bu olay hiç adaletli değil...
Tıpkı knight online'da bot kullanıp 80'e kastıktan sonra botla aynı şekilde PK atıp NP kasanlar kadar "BASİTLİK" bana göre. En masum örneği bu sanırım :)
Bu yorum bot sahipleri tarafından kesinlikle yanlış anlaşılmasın, onların da emeği var ve bu işten ekmek yemekteler, sadece bir görüş belirttim ki umarım yanlış anlamamışlardır. Kimseye kullanın yada kullanmayın diye bir şey kesinlikle diyemem, herkes özgürdür ve yaptıklarından sorumludur. Sadece olayın detayını anlattım. Yanlış bir cümle kurduysam peşin peşin özür dilerim bot sahiplerinden. Emeklerine sonsuz saygım vardır her zaman

Son düzenleme:
[MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] yanlış anlamayın ama Hocam kanalınızın adı 'benrenderaldim' mı millet ne bilsin sizin ne yaptığınızı ayrıca belki adam vds ye indirip ordan tekrar render alıp yüklüyor bilemezsiniz.. Kimseyi de böyle suclayamazsınız render almak bir şey farketmez içerik size ait değil en başında. Bunun için de kimseye şunu yaptın diyemeyiz

Son düzenleme:
*Server Bedeli 130€
*Torrentden videoları indirip 10 kanallık video render süresi 1 gün (Yaklaşık 700-900 arası video)
Bunların yüklenmesi, yüklemelerde İP satın almayı saymıyorum zaten, etiket, açıklama, fotograflarının düzenlenmesi yarım gün.
Kimse yanlış anlamasın bu benim görüşüm herkes kendi görüşünü beyan edebilir ama bu olay hiç adaletli değil...
Tıpkı knight online'da bot kullanıp 80'e kastıktan sonra botla aynı şekilde PK atıp NP kasanlar kadar "BASİTLİK" bana göre. En masum örneği bu sanırım :)

700-900 arası videolarının render süresi iyimiş ha. Ben camtasia ile 1 günde en fazla 30-40 film render edebiliyorum. Hemi de Online netdeki o 130€ değerindeki sunucuyla.

Nerde hata yapıyorum acep :(

*Server Bedeli 130€

Sayın başkanım siz de çok haklısnız . bir emek sarf ediyorsunuz . knight online demişken benm warrior var 6 7 ayda 80 yaptık adam geldi 5 günde warrior birde manyak set :D gel de çıldırma ah eski günler :D

Sayın başkanım siz de çok haklısnız . bir emek sarf ediyorsunuz . knight online demişken benm warrior var 6 7 ayda 80 yaptık adam geldi 5 günde warrior birde manyak set :D gel de çıldırma ah eski günler :D

yunus senin de bakış açın güzel kardeşim sıkıntı yok :D

bırakın bence bu tavırları içerik sahibi şirketler bile sizin kadar takmıyodur kopyalanmasını
özgün çalışsanız anlarım da spam yapıldığı için bişey söylemeniz doğru değil render yapınca içerik sahibi olmuyorsunuz ,

@xxTuRKuaZxx @bemonth yanlış anlamayın ama Hocam kanalınızın adı 'benrenderaldim' mı millet ne bilsin sizin ne yaptığınızı ayrıca belki adam vds ye indirip ordan tekrar render alıp yüklüyor bilemezsiniz.. Kimseyi de böyle suclayamazsınız render almak bir şey farketmez içerik size ait değil en başında. Bunun için de kimseye şunu yaptın diyemeyiz

Bana Kanal Fotoğrafını, Kanal Logosunu, Video Küçük Resimlerini, Başlıkları, Açıklamaları, Etiketleri Bire Bir Aynı Kopyalayabilen Bir Sistem Gösterir misin? Buradaki Sorun Yine Söylüyorum Kanalı Kopyalaması Değil. Küfür Eder Gibi Herşeyi Aynı Birebir Kopyalaması. Benim Ne Şekilde Render Aldığımı Tabiki Bilemez ama Bu Biraz Saygı Çerçevesinde ve O Bilinçte Olması Gerektiğini Tartışıyoruz.

Beni Daha iyi Anlayabilmen için Keşke Örneklerle Sunabilsem. Kategoriyi Açık ve Net Söyleyemiyorum ama Kevin_Kroll 'dan Telif Yiyenler Dediğimde Ne Demek İstediğimi Çok iyi Anlayacaklar...

zamanında botla kazanıp sistemini sunucuya çevirmiş arkadaşların botlara laf etmesi :D

Bana Kanal Fotoğrafını, Kanal Logosunu, Video Küçük Resimlerini, Başlıkları, Açıklamaları, Etiketleri Bire Bir Aynı Kopyalayabilen Bir Sistem Gösterir misin? Buradaki Sorun Yine Söylüyorum Kanalı Kopyalaması Değil. Küfür Eder Gibi Herşeyi Aynı Birebir Kopyalaması. Benim Ne Şekilde Render Aldığımı Tabiki Bilemez ama Bu Biraz Saygı Çerçevesinde ve O Bilinçte Olması Gerektiğini Tartışıyoruz.

Beni Daha iyi Anlayabilmen için Keşke Örneklerle Sunabilsem. Kategoriyi Açık ve Net Söyleyemiyorum ama Kevin_Kroll 'dan Telif Yiyenler Dediğimde Ne Demek İstediğimi Çok iyi Anlayacaklar...

Hocam boşver botçuları onlar birşey anlamazlar hemen atağa geçerler içerik senin değil aynısı kendilerinin başlarına gelse görürüz.

Kanalı bende birebir kopyalıyorum ama içeriği sadece kapak fotoğrafı profil fotoğrafı kanal etiketi ve bağlantıları tek tek ayarlıyorum ama günde 100 kanal yapıp bırakıyorum bu şekilde hem render yapan biriyim hemde bot kullanan :)zaten botta böyle bir sistem varsa biri bana göstersin :D

Kanalı bende birebir kopyalıyorum ama içeriği sadece kapak fotoğrafı profil fotoğrafı kanal etiketi ve bağlantıları tek tek ayarlıyorum ama günde 100 kanal yapıp bırakıyorum bu şekilde hem render yapan biriyim hemde bot kullanan :)zaten botta böyle bir sistem varsa biri bana göstersin :D

günde 100 kanal mı? vışş

*Server Bedeli 130€

Benim botum hocam işte bu render çalışan gibi çalışabiliyor.

Torrent linklerini girersin istediğin renderları seçersin sonrada otomatik başlık etiket açıklamayıda özgünleştirir. Bot bir rendercının yapabileceği herşeyi yapıyor.

Diğer yandan bunu botumda yapan varken yapmayan çok. 2dk da kopyalıyor geçip gidiyor. Hemde özgünleştirme ile kopyalayan kişi kopyaladığından 10 kat daha çok kazanıyor.

Botların hepsi birer özgüncü,rendercı, spamcı gibi çalışabiliyorlar. Ama çoğu spamcı nedeni ise daha çok kazandırmasıdır.

Aslında bu olay şundan ibadettir.

1'si baklavanın kilosuna prestij bir yerde 200 TL ödüyor.
diğeri baklavanın 3 kilosuna 100 TL ödüyor.

3 kilo baklava alan hem daha çok yemiş oluyor hemde daha çok cebinde parası kalıyor.

Rendercı ve server ile çalışanlarında en büyük devantajı burada işte.

Hem çok para ödüyor hemde daha az kazanıyor. Amacım reklam yapmak olmadığını tekrar dile getiriyorum. Kaç tane botsuz çalışıp ayda 20k üstü para kazanan var? Kaç tane botlu çalışıpda ayda 20k üstü kazanan var? Neden forumun çoğu bot kullanıyor. Çünkü daha çok kazandıkları için.

Aslında sonuç kolay ve basit rendercı az ve öz çalışıyor. Botcu çok ve önemsemeden çalışıyor. Rendercının bir kanalı kopyalansa giden emeklerden dolayı flaglıyor, botcunun kanalı kopyalansa oda kazansın kardeşiz diyor.

[MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] Hocam kanalınızın adı 'benrenderaldim' mı millet ne bilsin sizin ne yaptığınızı ayrıca belki adam vds ye indirip ordan tekrar render alıp yüklüyor bilemezsiniz.. Kimseyi de böyle suclayamazsınız render almak bir şey farketmez içerik size ait değil en başında

Aynen dediğin gibi rendercıyla botcular arasındaki tek fark. Rendercılar çok emek veriyor botcular az emek verdikleri için çok daha fazla kanal yapıyor.

Youtubeda spamın kuralı bunlar :) kafanıza takmayın

++

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Aslında sonuç kolay ve basit rendercı az ve öz çalışıyor. Botcu çok ve önemsemeden çalışıyor. Rendercının bir kanalı kopyalansa giden emeklerden dolayı flaglıyor, botcunun kanalı kopyalansa oda kazansın kardeşiz diyor.
Bu tarz bir cümleyi sizin gibi birinin söylemesi çok kötü bir durum. Biz flaglıyoruz evet bütün emekçiler flag atıyor, kopyalayanların hepsi de kardeşçe yaşıyor. Bu mu yani?

Kaç tane botsuz çalışıp ayda 20k üstü para kazanan var? Kaç tane botlu çalışıpda ayda 20k üstü kazanan var? Neden forumun çoğu bot kullanıyor. Çünkü daha çok kazandıkları için.

Buna yazacak bir şey bulamadım zaten. Neyse ben sadece nacizane bir görüş belirttim ancak siz render yapanları yerlere çalmışsınız resmen, hiç de reklam yapmamışsınız. Ben konudan çekliyorum, teşekkürler görüşleriniz için.
İyi Forumlar

Konu çok uzadı kilit olsun bence çok kalp kırıcı kelimeler olacak kimse kimse bir youtube içi kırmasın ..

Hem çok para ödüyor hemde daha az kazanıyor. Amacım reklam yapmak olmadığını tekrar dile getiriyorum. Kaç tane botsuz çalışıp ayda 20k üstü para kazanan var? Kaç tane botlu çalışıpda ayda 20k üstü kazanan var? Neden forumun çoğu bot kullanıyor. Çünkü daha çok kazandıkları için.

++

Hocam inanın yanlış anlamanızı istemem fakat 15 mayısta da sizin botunuz yüzünden çok çok kişinin canı yandı bende dahil.O zamanda diğer botlarda %10-%15 iken sizde çok çok yüksekti o gündür bot kullanmadım.

Saygılar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bu tarz bir cümleyi sizin gibi birinin söylemesi çok kötü bir durum. Biz flaglıyoruz evet bütün emekçiler flag atıyor, kopyalayanların hepsi de kardeşçe yaşıyor. Bu mu yani?

Buna yazacak bir şey bulamadım zaten. Neyse ben sadece nacizane bir görüş belirttim ancak siz render yapanları yerlere çalmışsınız resmen, hiç de reklam yapmamışsınız. Ben konudan çekliyorum, teşekkürler görüşleriniz için.
İyi Forumlar

Merhaba hocam,

yanlış anlaşıldıysa affola hocam. Benim önceki yazılarımla bütünleşen bir yazı yazdım. Orada anlatmak istediğim olay şuydu.

Bir rendercı çok emek veriyor bir kanal yapıyor. Sonra başkası kanalını kopyalayınca sitem ediyor ve flag basma ihtimali olabiliyor. Çünkü bu kadar sitem ediliyorsa ve sinirleniyorsa ihtimali yükseltir.

Bir botcu ise az emek veriyor kanal yapıyor. Sonra başkası kanalı kopyalayınca umursamıyor devam ediyor. Botcuda flaglayabilir ama ihtimali daha düşüktür.

Aslında yazım konudaki önceki mesajlarımı okumayınca tek o okununca yanlış anlaşılıyor.

Ben şunu demek istemiştim. Birşeye çok emek verince ve bencillikde varsa rendercıların botculara göre flaglaması daha yüksek ihtimallidir. Mantık açısından bakıldığında da daha yüksektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri