KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Lütfen dosyayı ekleyip yükleyiniz. Tekrar Yükle

İlk defa bu hata yı almaya başladım sorun nedir?
Dosyayı ekleyip kanalları satışa çıkarıyordum zaten.

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 14:54 ----------

Sorun ben de mi acep , Kanal ekleyebilen var mı?

Aynı hatayı alıyorum..

Merhaba Arkadaşlar,

sabaha karşı çinden ve sonra almanyanın bir bölgesinden yoğun saldırı aldık. Saldırıyı çinden ve almanyanın ip bloğunu engelleyerek çözdüm. Saldırı sonrasında farklı ülkelerden hack girişimi yapılmaya başlandı. excel ile kanal satışını geceye kadar durdurdum çünkü hack girişimi dosya yükleme tarafından geliyordu.

diğer etapda arkadaşlar 2-3 arkadaş tarafından zamanında music nation partner diye yazıldınama partner kanal olmadan satıldı. Şikayet üstüne bende satılan ve partner diye işaretlenmiş her kanalı zorunlu olarak 1 video yükletip o viddonun para kazanmasındaki şirket partner mı diye kontrol ettirmek zorunda kaldım. Bu nedenle kanalı satışa çıkarırken eğer partnersa bir video para kazanması açık halde zorunlu hale getirilmiştir. eğer o kontrolü yaptırmazsam büyük sıkıntılar başıma çıkarıyor.

Bol kazançlar

Hocam 28.12.15 tarihinde tokenle sisteme sattığım kanallarda 11 tanesi kapanmış ve benden şuan 6.60 TL kesinti oldu bu normal mi?

Birde tokenli kanal satışı ne zaman açılacak?

çekersin kahraman hocam, o parayı kanalalsat veya videoyap üyeliğinden hangisine aktarmak istiyorsan üyelik mailinle yaz aktarım. iade yok sadece diğer sistemlerime aktarım var.
Hocam nerdeyse tüm iletişim yollarından yazdım bir cevap alamadım. Benim SelimErk üyeliğinde 20 üzeri kanalım 2.5 tl üzeri satışta bunlar tokenlı kanallar ya yeni gelen özellik videoyap alımlarına koysak yada fiyatı düşürsek. Yada kanal girdikten sonra fiyat değiştirme koysanız. Bu kanalların şifresi ben exceli silmiştim bende yok tekrarda ekleyemiyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam exel ile kanal ekleyemiyoruz hala... Geçici süreliğine durdurdum demiştiniz ama açmayı unuttunuz sanırım :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Efendi :) unuttun buraları kanal ekleyemiyoruz satışa hala saldırımı alıyor site o yüzden mi kapalı bi ses ver durum nedir

Yok batuhan hocam unutmadım cok yogunum yazılımda. Kanalları excel ile eklemeyi 1 saat önce aktif ettim. Bol kazançlar

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:39 ----------

Hocam nerdeyse tüm iletişim yollarından yazdım bir cevap alamadım. Benim SelimErk üyeliğinde 20 üzeri kanalım 2.5 tl üzeri satışta bunlar tokenlı kanallar ya yeni gelen özellik videoyap alımlarına koysak yada fiyatı düşürsek. Yada kanal girdikten sonra fiyat değiştirme koysanız. Bu kanalların şifresi ben exceli silmiştim bende yok tekrarda ekleyemiyorum

Merhaba hocam,

tokenlı kanallarda tek satış fiyat algoritması yapıyorum. Ama tokensızlar için fiyat düzenleme yeri yapabilirim. Tokenlı kanallarda biliyorsunuz ki ben satmadan size parasını ödüyorum. Bende bütçemi koruyabilmem adına her zaman maksimum 500 kanal olabilir sınırı uyguluyorum. Bu kanallar hem buyfullchannel hemde videoyapa aktarma yapılabilen kanallar olarak ortak havuzda yer alıyor. Kişi aslında tokenlı kanal alıyorsa parasını bana ödüyor ama siz satarken tokenlı eklemişseniz aynı saniyede sistem bana satıyor hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün 19 adet kanal satın almıştım. 7kanalı kullandım hepsi kapanmış topluluktan. Giriş yapmadığım 12 kanalın hepsi kapanmış topluluktan bu nasıl oluyor :) kanalların şifresini dahi değiştirmemiştim.

Merhaba Arkadaşlar,

destekde bekleyen tüm mesajları cevapladım. konudakileride cevaplamayı çok isterdim fakat sabah 10'dan bu yana cuma namazı dışında 10dk durmadan çalıştım.

herkese bol kazançlar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam partner kanal ekleyeceğim sisteme ama ikidir kanallarda video olduğu halde video yükleyin uyarısı çıkıyor.. Bunun sebebi nedir

Bu kanalalsatta bir sıkıntı mı var yeni birşeyler çıkmış nedir anlamadım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam partner kanal eklenmiyor kanalda videoda var ama hala video istiyor bir sıkıntı var sanırım

web_scripti hocam hiç giriş yapmadıgım halde kapanan kanallar var. kanal kapandı linkine tıklayınca "Kanal kapanmış, fakat hangi türden kapandığını sistem tespit edemedi. 30dk sonra tekrar deneyiniz" yazıyor.

videoyap tokenli

videoyap tokenli kanal aldım kanalalsat.comdan ama videoyap a bağlı değil baglamamız mı gerek ??

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam partner kanal eklemek için o kadar zahmete girip video ekliyoruz önceleri sıkıntı yoktu videoları sistem görüyordu ama şimdi göremiyor sanırım.
Hepsinin içinde 10 ar saniyelik video olduğu halde böyle uyarı çıkıyor her gün sadece bir kanalı kabul ediyor nasıl işse :)

şuan tokenli kanal alamıyorum

Youtube Kanal Sorgu Uyarısı: yt:quotatoo_many_recent_callsYoutube Kanal Sorgu Uyarısı: yt:quotatoo_many_recent_calls

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sistemden aldıgım 3 adet kanal hiç giriş yapmadıgım halde kapandı, satıcı sistemden kaynaklandıgını belirtti ve telafi etmedi. sistemden de kanalları iade edemiyorum.

işin parasında değilim ama sistemde sorun var. sonucta hiç giriş yapmadıgım kanalalr kapandı, ortada magduriyetim var. bunu kim çözmeli?

3 kanal değilde 100 kanal da aynı durumda olabilirdi.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bu kanalalsat iyice ifşa olmuş sanırım eklediğimiz kanallar topluluktan gidiyor eklemediklerimiz sağlam..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri