Kanalı Adsense'e Bağlayamama %100 Çözüm

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Bazı arkadaşlar gibi ben de son zamanlarda adsense'e kanal bağlarken sorun yaşıyordum. Gerçi bu durum şu an düzelmiş görünüyor. Yine de hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için şans eseri bulduğum %100 çözümü yazmak istedim. Gerekli görülürse konu sabitlenebilir.

Malzemeler Listesi :

İki adet internet tarayıcı.

Çözüm :

1) Öncelikle her iki tarayıcıdan adsense'e bağlamak istediğimiz kanalımıza giriş yapıyoruz. Yani iki tarayıcıda da X kanalımız açık olacak.

2) A tarayıcısında "Para Kazanma" sekmesine gelip "Ödemem nasıl yapılacak?" kısmından klasik adsense'e bağlama adımlarını uyguluyoruz. "Adsense ile ilişkilendir" e basıp "Sonraki" diyoruz ve adsense giriş bilgilerimiz ile kanalımızı adsense'imiz ile ilişkilendiriyoruz.

3) "Kabul et" butonuna bastıktan sonra youtube'a geri yönlendirildiğinizde bu A tarayıcımızın adres satırında yazan tıngırtıları komple kopyalıyoruz.

4) B tarayıcımıza gelip bu kopyaladığımız tıngırtıyı adres satırına yapıştırıyoruz.

SONUÇ : "İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı."

TALEP : Teşekkür butonuna basmanız yeterli :)

21/10/2014 itibariyle gelen EDIT : Adsense iliskilendirmeyi kabul et dedikten sonra kirmizi ekran cikmadigi surece bu yontem %100 calisiyor. Cunku bazen kabul et dedikten sonra kirmizili uyari cikmasa da "sonraki" dediginizde de bu uyari cikabiliyor

Son düzenleme:
Harbi oluyor arkadaşlar 17,10,2014

bağlayamıyordum

hata veriyordu oldu sorun kalktı tşk. arkadaş

SONUÇ : "İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı." teşekkürler.

sanki sonradan anlamayacaklar :) :D arkadaşlar adsenseyi illegal yöntemlerle asla kandıramazsınız bu şekilde sadece kandırdığınızı sanırsınız :) yinede bağlayamamaktan iyidir ama uzun ömürlü olacağını hiç sanmıyorum< yinede paylaşım için teşekkürler ..

Tesekkürler hocam. Az önce bende bu yöntemi kullandım isime yaradı.

вєякαη;631463' Alıntı:
sanki sonradan anlamayacaklar :) :D arkadaşlar adsenseyi illegal yöntemlerle asla kandıramazsınız bu şekilde sadece kandırdığınızı sanırsınız :) yinede bağlayamamaktan iyidir ama uzun ömürlü olacağını hiç sanmıyorum< yinede paylaşım için teşekkürler ..

Adsense'i kandırmakla bir ilgisi yok ki hocam. Gerek tarayıcılardan gerekse youtube'tan google'dan kaynaklanan geçici adsense bağlayamama sorununu %100 ortadan kaldırıyor. Bitiş tarihi yok yani bu yöntemin :)

ne oldu arkadaslar onceden sorunsuz adsense ile hesapları ilişkilendiryorduk suan ben hata alıyordum arkadasın yontemi ile bagladım

yeni bir guncellememi geldi acaba

Merhaba arkadaşlar,

Bazı arkadaşlar gibi ben de son zamanlarda adsense'e kanal bağlarken sorun yaşıyordum. Gerçi bu durum şu an düzelmiş görünüyor. Yine de hala aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için şans eseri bulduğum %100 çözümü yazmak istedim. Gerekli görülürse konu sabitlenebilir.

Malzemeler Listesi :

Çözüm :

1) Öncelikle her iki tarayıcıdan adsense'e bağlamak istediğimiz kanalımıza giriş yapıyoruz. Yani iki tarayıcıda da X kanalımız açık olacak.

2) A tarayıcısında "Para Kazanma" sekmesine gelip "Ödemem nasıl yapılacak?" kısmından klasik adsense'e bağlama adımlarını uyguluyoruz. "Adsense ile ilişkilendir" e basıp "Sonraki" diyoruz ve adsense giriş bilgilerimiz ile kanalımızı adsense'imiz ile ilişkilendiriyoruz.

3) "Kabul et" butonuna bastıktan sonra youtube'a geri yönlendirildiğinizde bu A tarayıcımızın adres satırında yazan tıngırtıları komple kopyalıyoruz.

4) B tarayıcımıza gelip bu kopyaladığımız tıngırtıyı adres satırına yapıştırıyoruz.

Öncelikle emeğin için teşekkürler hocam :) Merak ettiğim şu, aynı anda iki tarayıcıdan da x kanalına giriş yapmak kanal kapanmasına sebebiyet verebilir mi acaba..

Dostum emeğine sağlıkta buda olmadı. Ya o kadar kanalı düzenledim adsense ile ilişkilendiremiyorum arkadaş. :) Bi iki tane maili ilişkiye sokamadık. Tercih meselesi herhalde.

bendede bu yontemle oldu arkadaslar suan boyle bır cozum var deneyın ıstersenız

Dostum emeğine sağlıkta buda olmadı. Ya o kadar kanalı düzenledim adsense ile ilişkilendiremiyorum arkadaş. :) Bi iki tane maili ilişkiye sokamadık. Tercih meselesi herhalde.

Eyvallah dostum. Seninkinde farkli bir sıkıntı var. Belki bu konuya ya da kendi acmis oldugun konuya daha detayli, yaptigin her adimi caps'lerle buraya yazarsan belki sorunu cozebiliriz.

Merhaba arkadaşlar,

Malzemeler Listesi :

Çözüm :

Teşekkür ederim. Adamsın!

Sana iyi enerji yolluyorum :rolleyes:

Bilgi için teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri