Kanalım Çalındı Dikkat Edin Arkadaşlar ??

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar :

xyloves adlı kullanıcıdan 80 TL karşılığında

youtube kanalını satın aldım.

Konumda bana pm attığını yazdı bende altına alış veriş bittikten sonra ticaretin gerçekleştiğini yazdım…konum

: http://www.youtubepara.com/partner-kanaliniz-alinir-t817.html

Günde 5-6 adet kanal alıyorum ve 15-20 kanal hakkında detayları konuşuyorum-pazarlık kesiyorum vb ile uğraşıyorum onun için dalgınlığıma gelmiş telefon numarasını ve ikincil e-postayı değiştirmemişim.Kanalı alalı 4 gün oldu bugün saat 15:00 civarında kanalı açaçaktım şifre yanlış 1 saat önce değiştirildi dedi şok oldum hemen ben değiştirmedim dedim bi baktım tel ve ikincil posta başka kişiye ait…Yani eleman kurtarma yöntemi ile bana sattığı kanalı benden ÇALMIŞ…

Bugün saat 15 ten buyana 4 defa msj attım telefon ver bi görüşelim vb şeklinde online olmasına karşın hiç cvb vermedi.vesselam benim 80 tl güme gitti…Başka kimsenin parasını çalmasın böyle hırsızlar…..

YÖNETİM KURULUNDAN üyeliğinin silinmesini rica ediyorum…

arkadaşla son mesajımda artık kanalla ilgilib ir sıkıntı olmıcak dedi olursada adım belli-numaram belli şikayetçi olursun dedi....bende kanalımdan ve bendne uzak dur dedim .Allah yolunu açık etsin dedim ve gönderdim konu kapanabilir....

Geçmiş olsun arkadaşım inşallah paranı geri alabilirsin. Güvenmediğiniz tanımadığınız insanlardan alışveriş yapmayın

benimde başıma buna benzer bir olay gelmişti ben kanalı hiç alamamıştım,o başka,geçmiş olsun.

adamın şahsi bilgilerini konuda yazsan iyi olabilir

xyloves = abdulkadir cesur arkadaşlar.....arkadaşlar ben r10 da 4-5 yıldır ticaret-iş yapmaktayım...Muslere (serkan ) hocam youtubepara.com açınca burayada geldik ve şiftah başımıza bir bela aldık....

ben hesabınımı çaldım bilader şakamısın ?

ben hesabınımı çaldım bilader şakamısın ?

konuyu görünce geliyon msj atıyon sabahtan beri cvb bile yazmıyon...ne şans sa konuyu açınca tak diye geliyon...veridğin kanalı telefon ve ikincil e-posta ile aynen şak diye çaldın kolayda olmuştur 1 dk lık iş tebrikler

sana gerekli açıklamayı ö.m den attım tekrar tekrar özür diledim eger paranıda istiyorsan atayım çalışıyorum daha yeni geldim

Öncelikle geçmiş olsun,
Beyto33 ve xyloves Sorunu aranıza hallettikten sonra konu şu şekilde halledildi yada halledilmedi sonucu budur diye paylaşırsanız seviniriz.

sanırım halloldu cevabını bekliyorum

sana gerekli açıklamayı ö.m den attım tekrar tekrar özür diledim eger paranıda istiyorsan atayım çalışıyorum daha yeni geldim

şimdi benim haberim yok diyon arkadaşım bir yolunu bulmuş almış hesabı diyon ama resimlere bakınca senin telefonun girilmiş kurtama teli olarak Kİ hesabı kurtarmak için tele mesaj gelir onu girersin sonra hesabı alırısn ? nasıl oluyor bu iş senin haberin yoksa ?

Ben nerden bilecem bu senin arkadaşının hesabı gene bir yolunu bulup almıyacağını ?

DEĞERLİ YOUTUBEPARA.COM KULLANICILARI LÜTFEN RESİMLERİ İNCELEYİN.XYLOVES İN SUÇU VARMI YOKMU SİZ DEĞERLENDİRİN !!!

1-
2-
3-
4-

xyloves Bundan sonra kanalımın başına bişey gelirse senden bilirim...bunu kabul ediyorsan konuyu kapatayım...yok diyorsan paramı ver al kanalını

Burdan yaz en azından haklıysan kötü izlenimi kaldrırısın üzerinden bizde anlamış oluruz. Saygılar...

xyloves Bundan sonra kanalımın başına bişey gelirse senden bilirim...bunu kabul ediyorsan konuyu kapatayım...yok diyorsan paramı ver al kanalını

xyloves dahada seni bekleyemem sabah erkenciyim ben kalkınca bakarım konuya ozmana kadar karanırı ver

Öncelikle geçmiş olsun,
Beyto33 ve xyloves Sorunu aranıza hallettikten sonra konu şu şekilde halledildi yada halledilmedi sonucu budur diye paylaşırsanız seviniriz.

beyfendi cvb yazarsa sonuca varcazda şimdilik bekliyoruz hocam...bilgi ereceğim sonuca ulaşırsa

xyloves dahada seni bekleyemem sabah erkenciyim ben kalkınca bakarım konuya ozmana kadar karanırı ver

hocam sana bunu yapan adam o kanalı zaten uğraşarak yapmamıştır sağdan soldan izlenme arttırmıştır bence kanalı falan alma versin paranı

Tamam takip ediyorum ben konuyu Çözdüğünüzde yada çözemediğinizde yazın konuya konuyu kapatalım.

dikkat etmek lazım hocam böylelerine inşallah alabilrsin kanalını

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri