Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
bir kanaldan dolayı diğer kanallarda para kazanma kapatıldı diye uyarı verdi o kanalı hemen sildim diğer kanallarda reklamlar çıkıyor acaba devam eder mi çıkmaya bi süre sonra gider mi

Birşey olmaz, Diğer kanallara.
Benim geçen ay teliften kanalım kapandı, diğer kanallar taş gibi.

Hocam bu yeni kurallarla birlikte teliften kapanan kanalın o zamana kadar kazandığı para ödeniyor mu eskiden ödeniyordu da değişti mi acaba bayadır uzak kaldım sınavlar nedeniyle

hiç bir kanalımda uyarı yok...hiç bir kanalımda telif hakkı yok ...anlayacagın bütün ışıklar YEŞİL sadece PARA KAZANMA kırmızı ...şu linkte devamı : http://www.ytpara.com/youtube-ban/1...ra-kazanma-devre-disi-birakildi-tek-konu.html

Durumumuz farklı hocam anladığım kadarıyla

Hocam bu yeni kurallarla birlikte teliften kapanan kanalın o zamana kadar kazandığı para ödeniyor mu eskiden ödeniyordu da değişti mi acaba bayadır uzak kaldım sınavlar nedeniyle

Telif-Topluluk-Spam nedeniyle kapanan kanalların ödemesi yapılmaya Devam ediliyor.
O konuda da bir sıkıntı yok.

Şimdi 70 üzeri kanalım tek kanal yüzünden para kazanmaya kapatılmış:D Bu para kazanma işi ugraştırıcak bizleri herhalde yeni çareler aramak lazım.gerçi çareler tükenmez bulucaz bi formul.allahtan biçok adsenseyle çalışıyoruz.Ben açıkcası şunu deniyorum geçen ayda denemiş kapanan kanalların parasını almıştım bu ay bakalım alacakmıyız,önce google + ya baglıyorum sonra alt kanal oluşturuyor onu siliyorum,ve temiz gmail karşıma çıkıyor google+ tekrar girip silinen kanalın sayfasınıda siliyorum geçen ay işe yaramıştı.

kapanınca gelen mailde hangi kanal yüzünden kapandığını yazmıyor mu ?

Anketi anlamadım ben, 2. sefer kapananlar içinmi açıldı yoksa en az bir kere kapananlar içinmi çünkü öyle olsa kapanmayan hemen hemen yoktur.

Şimdi 70 üzeri kanalım tek kanal yüzünden para kazanmaya kapatılmış:D Bu para kazanma işi ugraştırıcak bizleri herhalde yeni çareler aramak lazım.gerçi çareler tükenmez bulucaz bi formul.allahtan biçok adsenseyle çalışıyoruz.Ben açıkcası şunu deniyorum geçen ayda denemiş kapanan kanalların parasını almıştım bu ay bakalım alacakmıyız,önce google + ya baglıyorum sonra alt kanal oluşturuyor onu siliyorum,ve temiz gmail karşıma çıkıyor google+ tekrar girip silinen kanalın sayfasınıda siliyorum geçen ay işe yaramıştı.

Hocam 2. sefermi kapandı acaba, yani sıra bizede gelecekmi ne diyorsunuz ??
ilkin kapanmıştı o günden sıfırdan başlayarak yeni yeni adam akıllı kazamnmaya başladım acaba yinemi tüm çabalar boşa gidecek ??

Hocam 2. sefermi kapandı acaba, yani sıra bizede gelecekmi ne diyorsunuz ??
ilkin kapanmıştı o günden sıfırdan başlayarak yeni yeni adam akıllı kazamnmaya başladım acaba yinemi tüm çabalar boşa gidecek ??
Ayne öyle oldu kapanan yine en eski adsenseme baglı bir kanal ve onun parakazanmaya kapattıgı kanallar. ilk adsensemde vukuatım çoktu tabi ilk başladıgımız zamanlar dünya geneli, telifli videoları özenle bulup atıyorduk:)

evet geldi. sık sık 3.taraf gelen kanallarınızı silin bırakmayın.

3.taraf derken eşleşen 3.taraf içeriğinden bahsediyorsan,her kanalıma geliyor gelir gelmez müziği kaldırıyorum ben sorun olmadı şimdiye kadar.Bazı arkadaşlar kabul ettiklerini söylüyorlar,işeyiş bozulmasın diye onlarda da sorun yok.
Bence şuan mesele ünlem ve dünya geneli.

3.taraf derken eşleşen 3.taraf içeriğinden bahsediyorsan,her kanalıma geliyor gelir gelmez müziği kaldırıyorum ben sorun olmadı şimdiye kadar.Bazı arkadaşlar kabul ettiklerini söylüyorlar,işeyiş bozulmasın diye onlarda da sorun yok.
Bence şuan mesele ünlem ve dünya geneli.

hayır 3.taraftanda para kazanmalar kapanıyor iki kere oldu sebep gösterdikleri kanalımda uyarı vs. hiç bir şey yoktu üst üstte 2 3 eşleşen geldi ve sebep gösterilerek kapandı. 2.seferde yine aynı şekilde sebep gösterdikleri kanal temizdi uyarı falan yoktu sadece 1 adet 3.taraf vardı para kazanmalar kapatıldı.

O kanalı komple sil, Diğer kanalları G+ la açıp yoluna devam edebilirsin.
Arkadaşta bu ay yaptık oldu.
Şu ana kadar 1,5 haftadır felan açık kanalları.

bende para kazanmaya kapatıldı diyor ama reklamlar hala çıkıyor sorunlu kanalı sildim diğer kapattık dedikleri kanallarda reklamlar devam ediyor hala bu şekidle devam edermi yoksa reklamlar kendi kendine sonradan gider mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri