Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birşey olmaz, Diğer kanallara.
Benim geçen ay teliften kanalım kapandı, diğer kanallar taş gibi.
hiç bir kanalımda uyarı yok...hiç bir kanalımda telif hakkı yok ...anlayacagın bütün ışıklar YEŞİL sadece PARA KAZANMA kırmızı ...şu linkte devamı : http://www.ytpara.com/youtube-ban/1...ra-kazanma-devre-disi-birakildi-tek-konu.html
Hocam bu yeni kurallarla birlikte teliften kapanan kanalın o zamana kadar kazandığı para ödeniyor mu eskiden ödeniyordu da değişti mi acaba bayadır uzak kaldım sınavlar nedeniyle
Telif-Topluluk-Spam nedeniyle kapanan kanalların ödemesi yapılmaya Devam ediliyor.
O konuda da bir sıkıntı yok.
yazıyor! planın nedir?kapanınca gelen mailde hangi kanal yüzünden kapandığını yazmıyor mu ?
kapanınca gelen mailde hangi kanal yüzünden kapandığını yazmıyor mu ?
aynen yazıyordu tüm para kazanmaya kapanan kanalların maillerinde
Sorun çıkaran kanalı sildiğinizde ilerleyen tarihlerde başka bir kanalı sebep göstererek kapatıyorlar.
Şimdi 70 üzeri kanalım tek kanal yüzünden para kazanmaya kapatılmışBu para kazanma işi ugraştırıcak bizleri herhalde yeni çareler aramak lazım.gerçi çareler tükenmez bulucaz bi formul.allahtan biçok adsenseyle çalışıyoruz.Ben açıkcası şunu deniyorum geçen ayda denemiş kapanan kanalların parasını almıştım bu ay bakalım alacakmıyız,önce google + ya baglıyorum sonra alt kanal oluşturuyor onu siliyorum,ve temiz gmail karşıma çıkıyor google+ tekrar girip silinen kanalın sayfasınıda siliyorum geçen ay işe yaramıştı.
bu başına geldi mi?
Ayne öyle oldu kapanan yine en eski adsenseme baglı bir kanal ve onun parakazanmaya kapattıgı kanallar. ilk adsensemde vukuatım çoktu tabi ilk başladıgımız zamanlar dünya geneli, telifli videoları özenle bulup atıyordukHocam 2. sefermi kapandı acaba, yani sıra bizede gelecekmi ne diyorsunuz ??
ilkin kapanmıştı o günden sıfırdan başlayarak yeni yeni adam akıllı kazamnmaya başladım acaba yinemi tüm çabalar boşa gidecek ??
evet geldi. sık sık 3.taraf gelen kanallarınızı silin bırakmayın.
3.taraf derken eşleşen 3.taraf içeriğinden bahsediyorsan,her kanalıma geliyor gelir gelmez müziği kaldırıyorum ben sorun olmadı şimdiye kadar.Bazı arkadaşlar kabul ettiklerini söylüyorlar,işeyiş bozulmasın diye onlarda da sorun yok.
Bence şuan mesele ünlem ve dünya geneli.
O kanalı komple sil, Diğer kanalları G+ la açıp yoluna devam edebilirsin.
Arkadaşta bu ay yaptık oldu.
Şu ana kadar 1,5 haftadır felan açık kanalları.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.