Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar benimde 3 kanalım spor kanalım yüzünden kapandı diger 2 kanalımda para kazanma suanda aktif . Spor kanalını komple sildim kanalımda para kazanma eskisi gibi olur mu arkadaşlar bi yardımcı olsanız
Bana söyle bir mesaj attılar hocam Ben kanallarımdan 1 tane bile telif yada dünya üzerinde engelleme almamama rağmen
Dear Spor Bülteni,
We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account Amatör Şarkıcılar. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.
You might be able to regain monetization after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.
Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Center for more information on commercial use rights.
Sincerely,
The YouTube Team
Zaten kanalalrinda tespit edilen eslesen vs bu tur video varmiski bu uyariyi atmislar,uyarmislar seni.Ama ya gormedin yada gizli eslesenlere vs deg geldin komple kapatmislar.Yapacak birsey yok kanalini temize cek baska bir kanalda devam et bunu sil.
hayır 3.taraftanda para kazanmalar kapanıyor iki kere oldu sebep gösterdikleri kanalımda uyarı vs. hiç bir şey yoktu üst üstte 2 3 eşleşen geldi ve sebep gösterilerek kapandı. 2.seferde yine aynı şekilde sebep gösterdikleri kanal temizdi uyarı falan yoktu sadece 1 adet 3.taraf vardı para kazanmalar kapatıldı.
3.taraf vardı ama ne kadar durdu kanalda?
1 gün bile durmadı zaten mail geliyor ve siliyorum hemen.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.