Kanalım kapandı, para kazanma devre dışı bırakıldı TEK KONU

Tüm kanallarınızın para kazanması kapatıldımı ?

• Evet

Oy: 3 60,0%
  • Hayır

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
En azından bi uyarı v.s ver hemen kapatıldı kanalım :( sadece 2 kanalda açık bırakı kazanmayı :(

Bugün YouTube de toplu katliam var galiba baya bi vukaat var benim iki arkadaşta da aynı durum var

Arkadaşlar benimde 3 kanalım spor kanalım yüzünden kapandı diger 2 kanalımda para kazanma suanda aktif . Spor kanalını komple sildim kanalımda para kazanma eskisi gibi olur mu arkadaşlar bi yardımcı olsanız

Benim de spor kanalı diğer kanalları yedi.

Bana söyle bir mesaj attılar hocam Ben kanallarımdan 1 tane bile telif yada dünya üzerinde engelleme almamama rağmen

Dear Spor Bülteni,

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account Amatör Şarkıcılar. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

You might be able to regain monetization after six months provided that all YouTube channels linked to this AdSense account are in good standing.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub to learn how to manage your content on YouTube. You can also visit Features and Copyright Notices sections of your YouTube account for more information regarding your account status and visit the Help Center for more information on commercial use rights.

Sincerely,

The YouTube Team

Zaten kanalalrinda tespit edilen eslesen vs bu tur video varmiski bu uyariyi atmislar,uyarmislar seni.Ama ya gormedin yada gizli eslesenlere vs deg geldin komple kapatmislar.Yapacak birsey yok kanalini temize cek baska bir kanalda devam et bunu sil.

Zaten kanalalrinda tespit edilen eslesen vs bu tur video varmiski bu uyariyi atmislar,uyarmislar seni.Ama ya gormedin yada gizli eslesenlere vs deg geldin komple kapatmislar.Yapacak birsey yok kanalini temize cek baska bir kanalda devam et bunu sil.

Hepsini sildim hocam bi para kazanmaya açık olan ve bir de ana kanal kaldı , Ana kanalda 35 tane video var o sporda da 5 tane video vardı görmemem imkansız yani hocam videolarımın hepsini kontrol ettim hepsi temiz ki zaten ben youtube yayınlanıpta para kazanması açık olmayan videoları paylaşmıyorum

ben g mail hesabını da sildim. bir sorun teşkil eder m? Nasıl olsa kanalın parasını alamiycam.

hayır 3.taraftanda para kazanmalar kapanıyor iki kere oldu sebep gösterdikleri kanalımda uyarı vs. hiç bir şey yoktu üst üstte 2 3 eşleşen geldi ve sebep gösterilerek kapandı. 2.seferde yine aynı şekilde sebep gösterdikleri kanal temizdi uyarı falan yoktu sadece 1 adet 3.taraf vardı para kazanmalar kapatıldı.

3.taraf vardı ama ne kadar durdu kanalda?

topu topu 2 kanal vardı ikiside patladı.sıfırdan başlamak istiyorum ki zaten yeniyim ama kaç farklı gmail hesabı açtım youtuba giriyorum ancak işlemler kapalı.video yöneticisi, ayarlar vs. sorun nedir arkadaşlar ne yapmam gerekiyor yeniden başlamak için.

Arkadaşlar 5 tane kanalım vardı aynı adsense ye bağlı , demin hepsinin para kazanması kapandı , ne yapmam gerek şuan , ilk kez başıma geliyor böyle birşey :confused:
edit : 1 kanal yüzünden gitmiş gelen mailler öyle söylüyor , fakat o kanalda hiçbir telif yok ?
edit 2 : sorunlu olan 1 kanalı sildim , hatta komple gmail hesabınla sildim , şimdi para kazanması kapanan kanalları açmak için ne yapmak gerek , google+ ile ilişiğini kesip tekrar bağlayın diyorlar da google+ ile bağlantısını kesmeyi beceremedim , yardımcı olursanız sevinirim
edit 3 : sanırım ben bu kanalları açarken alt kanal olarak açmışım , 4 kanalda @pages.plusgoogle.com şeklinde uzantıları , geçmiş olsun :)

arkadaşlar şu google+ dan kesim işlemini detaylı bir görselle anlatsanız bilmeyen ve yapamayanlar için süper olur şahsen ben yapamıyorum bir türlü..

kanalım dün kapandı sadece video lar yüzünden spam degil bu artık baska bisey google fazla para kazanmayı gördümü ne yapcanı sasırıyo kanalım izlenmesi abonesi

19.462
görüntüleme
404
abone

Arkadaşlar bütün kanallar kapandıktan sonra o adsensi i kullanabiliyor muyuz tekrar?

valla dün toptan kıyım yapmış yt...
8 kanaldan nasıl olduysa 1 tane kanalın para kazanması açık kalmış...
hepsinin google+sını kesiyorum bakalım ne olacak.

Merhaba dostlar yeni konu açmaktan çekindim bu aralarda ytpara yı pek fazla takip edemedim.Ama yaklaşık 1 saatten beri para kazanması devre dışı kalmış arkadaşların yazılarını ve önerilerini okudum.Açıkcası bunun stabil bir konu olduğunu düşünmüyorum.Çünkü herkes bişeyler yazıp çizmiş.Bende ne yapacağımızı bilmiyorum.Kanallarımın hemen hemen hepsinin para kazanması devre dışı olmuş.Yaklaşık 40 tane kanalım vardı.Şimdi bu kanalları tek tek dolaşıp ne yapmam lazım.İçlerinde alt kanallarda var.Alt kanalların bazılarının para kazanması 1 a önce filan devre dışı kalmıştı zaten.Bugunde hepsi devre dışı kalmış.Tek adsense kullanıyorum.Yönlendirme durumumumda şimdilik yok.Ne önerirsiniz.Ne yapıyım.Kanallarımı siliyimmi.Tek tek 3 taraf videolarınımı siliyim.Adsensem zarar görürmü?

Bu arada kanallarımın para kazanmasına sebep olan alt kanalım mış öğrendim alt kanalı sildim.Acaba şimdi para kazanmalar eski halini alır mı?

Google+ sayfalarını silmeden sadece kanalları sildim , bakalım ödeme yapılacak mı :)

Yt uyari atmis.

Sayın comedi chennell,

▼ Alıntılanan metni gizle

Xxxx hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne bakabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Kanali baska adsense ye aldim. Bundan baska oneriniz var mi ?

He bide kanalda 1 tane topluluk var. Bide cok sayida yas kisitlamasi gelmis video vardi. Onlari sildim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri