sorun hala devam ediyor mu acaba ?
ooo hocam hoşgeldin,noldu senin konuyu kapattılar heralde
şimdilik bişey yok,gözümüz kulağımız irlanda da
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sorun hala devam ediyor mu acaba ?
Hoşbulduk hocam aynen aynı konudan oldugu için bildirdimooo hocam hoşgeldin,noldu senin konuyu kapattılar heralde
şimdilik bişey yok,gözümüz kulağımız irlanda da![]()
ya tamam işte beyler genel sorun car google yt çalışanı bile genel sorun diyor artık rahatlayın bugün adsense kesinleşmesi belli oluyordu yine supriz olursa iyi olur zira pek üzerine düşmedim bu ay
öyle bir yer yok hakkın da kısmın da
Bende aynı şekilde denedim dün, ülkeyi değiştirdim ama olmadısayfanın altındaki ülkeyi ingiltere yaptıgımda,yada dili ingilizce yaptıgımda geldi dün orası ama degiştirmek işe yaramıyor![]()
Türkiye'ye para kazanma açılırsa Google'in Türkiye'ye vergi ödemesi gerekmicekmi?
yurtdısından acılan amerika hariç diger ulkelerde durum ne acaba
Valla google forumda uzman kişiler Youtube'a sorunun iletildiği yazıyor.Ama google bilinçli mi yaptı yoksa gerçekten sorun mu daha onu çözemedim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.