Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz e kanal sokamıyoruz
Ödemeler kesinleşmedi
Ülke değiştiremiyoruz
İzlenimi gelen kanalların para kazanını açamıyoruz ülke nedeniyle
İzlenimler siliniyor(teknik sorun)
Var mı arttıran?![]()
Saçma sapan güncelleme yapıyorlar.Sonra sorun çıkıyor.Quiz e kanal sokamıyoruz
Ödemeler kesinleşmedi
Ülke değiştiremiyoruz
İzlenimi gelen kanalların para kazanını açamıyoruz ülke nedeniyle
İzlenimler siliniyor(teknik sorun)
Var mı arttıran?![]()
ne geyık bı durum ya,cogu ulkede acık vietnamla turkıye vs kapalı olucak işmi yanı youtubenın yaptıgı
hocam ben dün almanya lokasyonlu sunucu üzerinden açtım , yine ülke değiştiremiyorum ?
Az önce almanya denedim direk para kazanma açık olarak geldi ama dediğin gibi ülke değiştirme yok. Gelen bir güncelleme değil sorun bu kesinlikle(umuyorum).
Az önce almanya denedim direk para kazanma açık olarak geldi ama dediğin gibi ülke değiştirme yok. Gelen bir güncelleme değil sorun bu kesinlikle(umuyorum).
alt kanal aca bıldınmı para kazanması acık
Açılmadı
ip lokasyonu yurd dısı olmasına ragmen?
evet almanya lokasyon. Almanya vatandaşı gibi açtım alt kanal da açılmadı para kazanma
boyle olması cok daha ıyı oldu en azında sadece trde degıl,cogu kısı ısyan edıyordur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.