Kanalın ülke ayarı gözükmüyor

• Kullanıcı caglar1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne 200'müş be , iyi de bu durum google'u da zarara uğratmaz mı ?

Ya allah ıcın dogru duzgun yorum yapın ya bılmedıgınız yuzde yuz emın olmadıgını seylerıde yazmayın ya

Ara sıra böyle şeyler oldugunda google sayesinde biraz kafa dağıtıyoruz :D Resmi tatil gibi :D

Böyle konular espri kaldırmaz arkadaşlar. Elinde net bilgi olmayanlar konuyu sadece izlesinler daha hayırlı olur hepimiz adına.

Son düzenleme:
[MENTION=13845]original[/MENTION]
Hocam espirini kendine saklarsan bundan sonra senin için daha iyi olur. bazılarımız burada ev geçindiriyor, bazılarımız borç ödüyor. herşeyimiz bu işe bağlı. Espiri yapılacak bir ortam değil şuanda.

Adamı linç edeceksiniz beyler tamam doğru bir şey değil ama bu kadarda abartmamak lazım..

200 abone mevzusu herkesin dilinde. nereden çıktı bu biri beni aydınlatabilir mi?

Life network öyle olmayacağını söyledi Quiz sayfasında , 1k izlenim ve 10 aboneye ekstra yeni kriterler isteyeceklermiş.Kanalın açılma süresi gibi olabilir dedi.
Hocam onlari anladim fakat 200 abone ne alaka ? Asparagas mi bu? Kim soyledi bunu merak ediyorum acikcasi.

Mobilden yazildi.

abiler arkadaşlar ne kadar doğrudur yanlıştır bilmem yazılımcı bi abiyle benim arkadaşlar konuşurlarken google ağustosta sağlam bi güncelleme atıcakmış şubat güncellemesi gibi demiş tabi arkadaşlarımın balonu da olabilir ama güvenemiyomda doğru da çıkabilir

abiler arkadaşlar ne kadar doğrudur yanlıştır bilmem yazılımcı bi abiyle benim arkadaşlar konuşurlarken google ağustosta sağlam bi güncelleme atıcakmış şubat güncellemesi gibi demiş tabi arkadaşlarımın balonu da olabilir ama güvenemiyomda doğru da çıkabilir

iş hocam. bana bu işi öğreten abi 2016 ya kadar bitecek dedi.

sizinde ne çok bilen abiniz varmış yaw :D ne senaryolar döndü ordan burdan gelen doğruluğu teyit edilmemiş bilgilerle insanları ümitsizlendirmeyin...

p.kazan açayım dedim amerika yapıcaktım ülkeyi bendede yok ayarlarda ülkeler :S

Acaba sadece tr demi ülke çıkmıyor başka ülkelerde de aynı sorun var mıdır ?

benim amerikadayken actigim mailde de yok ulkeler, ve para kazanmayi da acamiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri