Kanalının para kazanması devre dışı bırakılanlar ve merak edenler BURAYA

• Kullanıcı Strider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Genel olarak katiliyorum. Sadece Google in paralari cebe indirdigi bilgisi yanlis. Benim gibi Adwords musterisi de olanlar bilir ki Google size her ay geri odeme yapar. Iste onlar bunlar oluyor. Zaten google bu paralari Adwordsculere geri odedigini soyluyor.

Benim 1400 kadar kanalim var sanirim. 9 aydir kanallarim para kazanmaya kapatilmadi. Metodum spam. Gunde 450 500 bin "reklam gosterimi" yaparim. Tarzim yuksek yuklemeler yapmamak. Hicbirinde 100 den fazla video bulamazsiniz.

Sizde boyle yapin diyecegim ama yukarida bir arkadas kanallara tek seferde 5000 yukluyorum, sorun yok diyor.

Genel olarak katiliyorum. Sadece Google in paralari cebe indirdigi bilgisi yanlis. Benim gibi Adwords musterisi de olanlar bilir ki Google size her ay geri odeme yapar. Iste onlar bunlar oluyor. Zaten google bu paralari Adwordsculere geri odedigini soyluyor.

Benim 1400 kadar kanalim var sanirim. 9 aydir kanallarim para kazanmaya kapatilmadi. Metodum spam. Gunde 450 500 bin "reklam gosterimi" yaparim. Tarzim yuksek yuklemeler yapmamak. Hicbirinde 100 den fazla video bulamazsiniz.

Sizde boyle yapin diyecegim ama yukarida bir arkadas kanallara tek seferde 5000 yukluyorum, sorun yok diyor.

peki günde kaç video atıyorsun yaklaşık

hocam sizin tarzda açık kalan nokta çok kanal açıp direkt spam a düşmemeyi sağlamanız. yani çok fazla kanal açıldığında video atmasanız da toplu kapanıyor kanallar..

1- Spamcımıydınız? Yani çok sayıda kanal ve çok sayıda video ile sureklı olarak kanal acıp vıdeo atıp arkasına bakmayanlardanmıydınız?
Toplam kanal sayım 10 civarında. yaklaşık 20 ye yakın kanalım, soruda ki gibi aç kanalı, at video'yu arkana bakma gibi çalıştığımdan kapandı. Bu 10 kanalımı ise 1 maile bağladım, herhangi bir kanalda bir sorun olduğu zaman direk maile bildirim geliyor ve o kanalda ki uyarıyla ilgili işlemi yapıyorum. Dünya genelinde engellenme, eşleşen, telif, topluluk kuralları; bunların hepsini yaşadı kanallar, ancak herhangi bir problem yaşamadım. kanal kapama vs gibi.

2- Adsensenize baglı butun kanallarınızın para kazanılması kapatıldı mı? hayır

3- İlk kapatılan kanalınızda telif, uyarı vb. varmıydı?
1 kanalım ile ilgilenmedim. o kanala peş peşe gelen topluluk ve dünya geneli uyarılarından dolayı kapandı

4- "sizce" bu durumla karşılaşıyor olmamızın sebebi nedir? Sizler ne gibi yukleme yapardınız, ne gibi bir durumla karşılaştınız kısaca anlatır mısınız?
bana göre spamın en büyük sebebi ve kanal kapanmasının en büyük sebebi, mail aç, kanal oluştur video yükle ve geç. Özellikle vds kullananlar bu durumun azizliğine uğruyorlar. Şuan altif olan 10 kanalı aynı ıp üzerinden açıp, aynı ıp üzerinden video yükledim. TR TTNET ORJİNAL IP

5- Videolarınıza etiketleri ayrı ayrı mı gırıyordunuz yoksa butun kanaldakı vıdeolara aynı etıketlerı mı gırıyordunuz?
Etıketlerınız arasında vıdeolarınızla alakasız seyler yer alıyormuydu? Etiketleri açıklama kısmına giriyormuydunuz? (önemli)

Metin belgesi içerisinde etiket ve açıklamarı bekletiyorum. Her kanala ve her videoya varsayılanlara girip geçiyorum. Alakasız pek etiket yok. Açıklama kısmına da etiket ve anahtar kelimeleri giriyorum varsayılan olarak.

Çözüm mü? : Bence tek çözüm, kendinizi google'ın yerine koymanız ve siz olsaydınız ne yapardınız?

Ben çok kazanan birisi değilim. 4 aydır bu işin içindeyim. 2 ay araştırdım. 3'üncü ay 90tl kazandım ve bu ay 20 gün içerisinde 120tl'ye ulaştım ve her geçen gün üzerine katlanarak gidiyor. Benim tek formülüm, az az, yavaş yavaş ilerlemek. Bazı arkadaşlar 500 video diyor, bişey olmaz diyor, ertesi gün konu acıyor kanallarım kapandı diye. Ben ise 10 video-15 video diyorum ve daimi kazanç diyorum.

10 Kanalımda her birinde ortalama 20-25 arası video bulunmakta ve 1 kanala toplu video attıktan sonra o kanala 1 ay içerisinde tekrar video atmıyorum ve 3 günde 1 yükleme yapıyorum. Aynı zamanda gmail hesapları en az 10 gün bekliyor...

Bu yazımı daha önceden bir konu açtım ve paylaştım ancak pek umursayan olmadı, sorun değil, hergün konu açmaya devam ederler... Adsense,Youtube ve Siz, Empati... Başka birşeye gerek yok.

Ben çok kazanan birisi değilim. 4 aydır bu işin içindeyim. 2 ay araştırdım. 3'üncü ay 90tl kazandım ve bu ay 20 gün içerisinde 120tl'ye ulaştım ve her geçen gün üzerine katlanarak gidiyor. Benim tek formülüm, az az, yavaş yavaş ilerlemek. Bazı arkadaşlar 500 video diyor, bişey olmaz diyor, ertesi gün konu acıyor kanallarım kapandı diye. Ben ise 10 video-15 video diyorum ve daimi kazanç diyorum.

10 Kanalımda her birinde ortalama 20-25 arası video bulunmakta ve 1 kanala toplu video attıktan sonra o kanala 1 ay içerisinde tekrar video atmıyorum ve 3 günde 1 yükleme yapıyorum. Aynı zamanda gmail hesapları en az 10 gün bekliyor...

Bu yazımı daha önceden bir konu açtım ve paylaştım ancak pek umursayan olmadı, sorun değil, hergün konu açmaya devam ederler... Adsense,Youtube ve Siz, Empati... Başka birşeye gerek yok.

şu 3 cümleyi tekrar tekrar okuyun arkadaşlar 1 senedir aynı sistem ile çalışıyorum 1 tane bile kanalım kapanmadı...

şu 3 cümleyi tekrar tekrar okuyun arkadaşlar 1 senedir aynı sistem ile çalışıyorum 1 tane bile kanalım kapanmadı...

hocam o sistemle kazanç mı olur. o arkadaşın 4 ay sonunda ayda kazandığı parayı ben günde kazanıyor konuma gelmiştim. az diyip günde 10 video diyerek kazanılmaz bu işten. çok video çok kanal işin özüdür. bunu yaparkende toplu kapanmaları göz önüne almak gerekir. bunlara alışarak bu işi yapıyoruz. en iyi şekilde atlatmak içinde çözümleri tartışıyoruz.

hocam o sistemle kazanç mı olur. o arkadaşın 4 ay sonunda ayda kazandığı parayı ben günde kazanıyor konuma gelmiştim. az diyip günde 10 video diyerek kazanılmaz bu işten. çok video çok kanal işin özüdür. bunu yaparkende toplu kapanmaları göz önüne almak gerekir. bunlara alışarak bu işi yapıyoruz. en iyi şekilde atlatmak içinde çözümleri tartışıyoruz.

sen suan günde kazanıyorsun evet, ancak ben daha bu işin araştırma ve geliştirme aşamasındayım. Bu sistemde giden bir kişi 2 ay sonra düzenli bir şekilde devam ettiği takdirde, sağlam adımlar ile ilerlediği takdirde günlük 50-100$ kazanması kaçınılmaz olur ve topluca gümlemez.

Arkadaşlar google + ya bağladım gelir mi para kazanması , 5 saat oldu gelmedi hala

hocam ben sorunun kaynagini belirttim adsense botlari
bundan once spamla ilgili 10 15 kisiye nasil cozuldugunu anlattim
bunlardan 5 veya 6 si spami cozdu uskudari bile gecti
madem sorunun kaynagina indik artik networklerde spam alamicak 3 ay icinde yani networkte cozum degil katilim olsa bile networklerde fesh edecek

1- Spamcımıydınız? Yani çok sayıda kanal ve çok sayıda video ile sureklı olarak kanal acıp vıdeo atıp arkasına bakmayanlardanmıydınız? 2- Adsensenize baglı butun kanallarınızın para kazanılması kapatıldı mı?

100-150 arası belkıde daha fazla kanalım vardı son ıkı haftada hergün kanal açıp 50-100 arası vıdeo atıp bırakırdım.

İlk kapatılanı bılmıyorum ama 1 saat içinde butun kanallarıma bakınca hepsı iş ortaklığı kapatılmıştı.

4- "sizce" bu durumla karşılaşıyor olmamızın sebebi nedir? Sizler ne gibi yukleme yapardınız, ne gibi bir durumla karşılaştınız kısaca anlatır mısınız?
Güncel butun vıdeoları çekıp açtıgım kanallara atardım.

5- Videolarınıza etiketleri ayrı ayrı mı gırıyordunuz yoksa butun kanaldakı vıdeolara aynı etıketlerı mı gırıyordunuz?
Genelde toplu şekılde etıket gırışı yapardım

Etıketlerınız arasında vıdeolarınızla alakasız seyler yer alıyormuydu? Etiketleri açıklama kısmına giriyormuydunuz? (önemli)

Bazan oluyordu buda sonumuzu getırmede etkılı oldugunu dusunuyorum.

Kısacası 60-70k ızleme alıyordum sımdı ise 0 bır anda kanalların hepsı kapatıldı.
Şimdide bu işi bırakmayı dusunuyorum

1- Spamcımıydınız? Yani çok sayıda kanal ve çok sayıda video ile sureklı olarak kanal acıp vıdeo atıp arkasına bakmayanlardanmıydınız?

2- Adsensenize baglı butun kanallarınızın para kazanılması kapatıldı mı?

1-)Spamcı değilim.(Yt to Yt) Az video yüker,tabiri caizse yüklediğim hemen hemen her videoya gözüm gibi bakarım.

2-)Evet.Önce Hepsi kapatıldı.Sonra google+ ile 2 tanesini açtım.Biri kapatıldı diğeri 3-4 gün ayakta kaldı.Sonra oda kapatıldı.Ardından bir mail geldi hesabınızın(ilk kapanan hesap) para kazanması etkileştirildi diye.2 gün sonra başka bir mail geldi hesabınızın para kazanması devre dışı bırakıldı diye :) (Dalga geçer gibi)

3-) 6-7 Tane dünya geneli gelmişti.Ardından bir dünya geneli daha gelince para kazanması iptal oldu.O gidince peşinden diğer kanalları da götürdü.

4-) Valla ben arka arkaya dünya geneli yediğim ve videoları 1-2 gün silemediğim için o kanalın parasını unuttum bile.Ancak bu kanal gitti diye adsense'e bağlı olan tüm kanalların gitmesi çok üzücü.

5-) Videolara etiketleri aynı atarım,etiketleri açıklamaya da atarım.Ama ''dünya geneli'' yememin bununla bi alakası yok tabii ki.

Çözüm Önerilerim:

1-) Bu kanlları ve adsenseyi unutup.Yeni adsense yeni kanal açıp yola daha dikkatli devam etmek. [MENTION=1316]Alex[/MENTION] renkdaşımın da dediği gibi elinizde adsense'e bağlı olmayan deneme kanalı olsun atacağınız videoları o kanalda deneyin.Sorun çıkarmayanları yeni adsense'inize bağlı kanalınıza atın.Yeni adsense'inize bağlı tüm kanalların mail trafiğini bir maile yönlendirin.Ve Telefonunuzda internet paketi olsun o mail de telefonda hep açık olsun.Bir ihtar vb mail, geldiğinde nerde ne şekilde olursanız olun gidin ve o kanalı yok edin!

2-)Dikkatsiz bir şekilde çalışmak isteyenlere bu.Bol bol adsense açın evdekiler,akrabalar,okul arkadaşları,iş arkadaşları,mahalle arkadaşları vb.Elinizde 20-30 tane adsense olsun.Her adsense'e max 4-5 kanal bağlayın böylece bi kanal kapanırsa zararı en aza indirgemiş olursunuz.

3-) Spamı,Yt to Yt olayını bırakmak! Ve farklı mecralardan da olsa bize ait olmayan videoyu atmamak.Tamamen Özgün(Kafamdaki 3 özgün projeyi de açıklayayım.Özgün çalışmak isteyenlerede yol gösterelim:Telefon şakaları yapıp yüklemek,Kamera şakaları yapıp yüklemek,Vine çekip yüklemek.) çalışmak

Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar yazmışsın sen hangisini uygulayacaksın.Sırayla gideceğim.
Birinci Yönteme başladım bile 1 ay sonra sıkıntı çıkarsa , ikinci yönteme geçeceğim.Eğer o da olmaz ise son yönteme geçeceğim.Ama sonucunda mutlaka bu işten sabit gelir elde edeceğim.Belki 1 ay sürecek bu belki 1 yıl belki sabit 200 tl kazanacağım belki sabit 20.000 tl ama ne olursa olsun pes etmeyeceğim!

Bence 100 de 100 Dunya Geneli bi tane maksimum 2 tane gelse kanal (0 % para kazanma gidiyor 20 + kanal tecrubesi
1 adsens 2 tane dunya genelli video yukluyubde yukledikden hemensonrasildiyim videolar olan kanala gore 50+ kanalin para kazanilmasi kapatildi
ikinci adsensimede dunya geneli video yukleyipde sildiyim kanaldan 5 gun sonra kanalinizn bagli oldugu adsense bagli olan tum kanllar para kazanmasi deaktiv olcaq mesaji gelmesinden sora kanali silmekle 2 ci adsensi kurtardim

Bence dunya geneli videolari 1 tane bile yuklendiyse kanala hemin kanali silmek lazim
Plus video yuklenince aninda dunya geneliveren video 1-ve ya 2 tanesi kanaln max 5-10 gun sora para kazanmasinin devre disi kalmasina sebeb oluyor

ancaq video yuklenibde para kazanmasni aktif etdun ve bi kac gun sonra o videyay dunya geneli geldi ve hemin videoyu silersen kanalin para kazanmasini devre disi kalmama shansi var amma isi shansa birakmamk lazim

100 de 100 Ilk sebeblerden biri belkide en baslicasi dunya genelli videolar

sen suan günde kazanıyorsun evet, ancak ben daha bu işin araştırma ve geliştirme aşamasındayım. Bu sistemde giden bir kişi 2 ay sonra düzenli bir şekilde devam ettiği takdirde, sağlam adımlar ile ilerlediği takdirde günlük 50-100$ kazanması kaçınılmaz olur ve topluca gümlemez.

hocam siz bilirsiniz ama kazancınız arttığında bir şekilde takibe girip spam sıkıntısını yaşayabiliyorsunuz. benden ufak bir tavsiye: youtube kazanç sağlatabiliyorken kazanabildiğiniz kadar kazanın.

yarın pub-id seçeneği ile türkiyede olanlara kuruş kazandırmayabilir. iş işten geçmeden vaktiniz varsa daha fazla yükleyin. bol kazançlar

Hocam bir ara çok aşırı kanalın olması tek adsenseye bağlı olan, ban sebebidir deniyorlardı, bende çok az kanal açıp her birine bin civarı yükledim.. ama artık sizin dediğiniz gibi yüklemek istiyorum ama merak ettiğim gerçekten para kazanması gitme riski ortadan kalkıyormu bu şekil yapınca ??

daha önce google+ baglantı kesıp tekrar baglandıgı için bu bütün kanlların kapandıgı duusncesındeydım ama en son kapanan adsense hesabımda işin boyutu degişti ve sebebini buldum galiba..

1: 3 farklı topluluk yedigimizde noluyordu eskıden ; kanal kapanıyordu
2: 3 farklı telif yedigimizde noluyordu ; kanal kapanıyordu
3: 3, 5, 10 dunya capı engelli video yukledıgımızde noluyordu ; zurnanın zırt dedigi yer burası arkadaslar.

hemen sılıyorduk bunları ve kanalımız ıyı durumda gibi görünüyordu ama youtube bunu unutmuyordu ve aradan bir sure gecında bu kanlları parakazanmaya kapatıyordu. kanalda hiç bir telıf topluluk olmasa bıle...

sımdı yukarda yazdıklarım toplu para kazanma kapatılma olayı olmadan önceydi

bugüne gelelim. sahsi tecrubelerım ve taze gelisen olaylar
1: 3cü toluluk yedim ; kanalım kapandı = diger kanalalra zarar vermedi
2: 3.cü telıf yedım ; kanalım kapandı = diger kanallara zarar vermedi

bu iki sonuca göre ve ilk yazdıgım 3 olayla ilişkilendirme yaparsak. para kazanma kapanma nedeni tek kelime ile dunya capı engelli video yuklemenin vedigi sonuclardır.

yukleme esnasında youtube dogrulamasını yapmadıgımız ve 15 uzeri video yukledıgımızde yada dogrulama olmus olsa bıle spam yaparken yanı 100 200 500 video yuklerken ilk dunya capı video yuklendıgı anda 15 uzun videolar kanal onayı istiyor ve içerisinde 3.taraf yada dunya capı varsa onun da bulundugu kucuk kırmızı kutu normalden az buyuk oluyor ve 3. tarafmı dunya capı engellımı bakmadan sılıyordum. ve bu sekılde dunya capımı degılmı anlamıyorduk nasıl olsa bısey olmaz dıyorduk. belkide ordakilerin hespsi dünya çaı engelliydi. görmedik cunku bakmadık. eskıden birsey olmaz dıyorduk ve olmuyordu ama şimdi yandık.

uzun lafın kısası. parakazanma devre dısı olma sebebı eskıdende dunya capı engellı videolardı. şimdide benim kannatimce bu dünya çapı engelli videolar.

herkese bol kazançlar

kapatılan kanalın adsensesine başka bir kanal bağlasak aynı adsenseyi kullansak bağlanan kanallarda para çıkma işareti var kazanırmıyız yoksa adsenseden hayır gelmez deyip umutsuzca beklesek mi

daha önce google+ baglantı kesıp tekrar baglandıgı için bu bütün kanlların kapandıgı duusncesındeydım ama en son kapanan adsense hesabımda işin boyutu degişti ve sebebini buldum galiba..

3: 3, 5, 10 dunya capı engelli video yukledıgımızde noluyordu ; zurnanın zırt dedigi yer burası arkadaslar.

hemen sılıyorduk bunları ve kanalımız ıyı durumda gibi görünüyordu ama youtube bunu unutmuyordu ve aradan bir sure gecında bu kanlları parakazanmaya kapatıyordu. kanalda hiç bir telıf topluluk olmasa bıle...

bu iki sonuca göre ve ilk yazdıgım 3 olayla ilişkilendirme yaparsak. para kazanma kapanma nedeni tek kelime ile dunya capı engelli video yuklemenin vedigi sonuclardır.

yukleme esnasında youtube dogrulamasını yapmadıgımız ve 15 uzeri video yukledıgımızde yada dogrulama olmus olsa bıle spam yaparken yanı 100 200 500 video yuklerken ilk dunya capı video yuklendıgı anda 15 uzun videolar kanal onayı istiyor ve içerisinde 3.taraf yada dunya capı varsa onun da bulundugu kucuk kırmızı karsi normalden az buyuk oluyor ve 3. tarafmı dunya capı engellımı bakmadan sılıyordum. ve bu sekılde dunya capımı degılmı anlamıyorduk nasıl olsa bısey olmaz dıyorduk. ve işte sonunda olmaya basladı.

uzun lafın kısası. parakazanma devre dısı olma sebebı eskıdende dunya capı engellı videoalrdı. şimdide benim kannatimce bu dünya çapı engelli videolar.

herkese bol kazançlar

Bu adam doğru konuşuyor güzel tespitler bunlar dışında kafa bulandırmanın gereği yok herşey net bence de.

yukleme esnasında youtube dogrulamasını yapmadıgımız ve 15 uzeri video yukledıgımızde yada dogrulama olmus olsa bıle spam yaparken yanı 100 200 500 video yuklerken ilk dunya capı video yuklendıgı anda 15 uzun videolar kanal onayı istiyor ve içerisinde 3.taraf yada dunya capı varsa onun da bulundugu kucuk kırmızı kutu normalden az buyuk oluyor ve 3. tarafmı dunya capı engellımı bakmadan sılıyordum. ve bu sekılde dunya capımı degılmı anlamıyorduk nasıl olsa bısey olmaz dıyorduk. belkide ordakilerin hespsi dünya çaı engelliydi. görmedik cunku bakmadık. eskıden birsey olmaz dıyorduk ve olmuyordu ama şimdi yandık.

uzun lafın kısası. parakazanma devre dısı olma sebebı eskıdende dunya capı engellı videolardı. şimdide benim kannatimce bu dünya çapı engelli videolar.

herkese bol kazançlar

üstad yaklaşık 200 kanalım var. bitanesine baktım az önce 44 tane dünya çapında engellenmiş video var. hepsini sildim tabi. ama bu adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanma kapatılması bana vurmadı. yani benim çoğu kanalımda bu varken neden beni etkilemiyor.

herkese bol kazançlar

19.10.2013 gelken mesaj
xxx hesabınızda birden çok çözülmemiş Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesi olduğunu fark ettik. Videolarınızdan para kazanma hakkınız, bu sorunları çözmediğiniz takdirde bu AdSense hesabına bağlı tüm hesaplarınızda devre dışı bırakılabilir. Hesaptan para kazanma özelliğinin engellenen videoları silseniz bile hala devre dışı bırakılabileceğini unutmayın.

Para kazanma hakkınız devre dışı bırakılırsa bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının altı ay sonra iyi durumda olması halinde tekrar para kazanma hakkına sahip olabilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne bakabilirsiniz.

Saygılarımızla,

bu kanal ogün asagıdakı endenden kapandı ve dıger kanlalra zarar vermedi.
Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

---------- Mesaj saat 23:40:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:38:14 civarında gönderildi. ----------

üstad yaklaşık 200 kanalım var. bitanesine baktım az önce 44 tane dünya çapında engellenmiş video var. hepsini sildim tabi. ama bu adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanma kapatılması bana vurmadı. yani benim çoğu kanalımda bu varken neden beni etkilemiyor.

ustam zaten sildigimiz zman kanal durumu iyi gorunuyor ama youtube unutmuyor. 10 15 gun sonra para kazanmaya kapatıyor. sana tavsiyem o kanalı kökünden sil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri