Kanalının para kazanması devre dışı bırakılanlar ve merak edenler BURAYA

• Kullanıcı Strider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
silinci direk mimlenmiş kanalı, diğer kanallara yansımız mı acaba

Adsense'den koparırsan o kanalın para kazanması gitse bile diğerlerinin ki gitmez diyeyim ben.Mesela bende şuan iki adsense var.Eğer bir kanalım da dünya geneli felan yersem diğer adsense'e bağlarım onu diğer adsense zaten yemiş yiyeceği kadar :D

Arkadaşlar şimdi Google Forumuna baktım.İnsanlar yazmaya başlamış bir çok kişide aynı problem varmış.Ve doğal olarak Google dan açıklama bekliyorlar.Birkaç kişinin yazdığını alıntılayım:
LoadHeaven
"we can see more and more people have same problem...
one channel problem and they disable all your adsense...
even for a dispute copyright they can do it..."

Yani, birçok kişide aynı problemi görüyoruz.Bir kanal yüzünden adsensedeki tüm kanalları götürüyorlar.

peter janson (direk türkcelerine cevireyim)

Bütün kanallarımın para kazanması devre dışı kaldı.Bu ay kazandıklarım hesabıma yatacak mı?

CaptRobLee

Unutmayın ki bir kişi sadece bir Adsense hesabı kullanabilir ve açabilir.Eğer kanalları silerseniz ve yeni kanallar açarsanız ve de onları Adsense hesabınıza tekrar bağlarsanız aynı olay tekrar yaşanacaktır.

Arkadaşlar şimdi Google Forumuna baktım.İnsanlar yazmaya başlamış bir çok kişide aynı problem varmış.Ve doğal olarak Google dan açıklama bekliyorlar.Birkaç kişinin yazdığını alıntılayım:
LoadHeaven
"we can see more and more people have same problem...
one channel problem and they disable all your adsense...
even for a dispute copyright they can do it..."

Yani, birçok kişide aynı problemi görüyoruz.Bir kanal yüzünden adsensedeki tüm kanalları götürüyorlar.

peter janson (direk türkcelerine cevireyim)

Bütün kanallarımın para kazanması devre dışı kaldı.Bu ay kazandıklarım hesabıma yatacak mı?

CaptRobLee

Unutmayın ki bir kişi sadece bir Adsense hesabı kullanabilir ve açabilir.Eğer kanalları silerseniz ve yeni kanallar açarsanız ve de onları Adsense hesabınıza tekrar bağlarsanız aynı olay tekrar yaşanacaktır.
Ben de okudum bunlari. Hele bu LoadHeaven in yazmadigi yer kalmamis. Buradan okuduklarim kadari ile bu sekilde para kazanmasi kapananlar parasini maalesef alamayacaklar. Google paralari reklamverenlere iade edecekmis. Tahminlerime göre bu olayin yansimalari daha da buyuyecek onumuzdeki bir kac haftada. O zaman belki mantikli bir aciklama yaparlar. Google forumlarinda yazanlarin cogu herhangi bir ihlal yapmadiklari halde para kazanmanin iptal edildigini soyluyorlar. Anlayacaginiz spamle alakasi yok.

Hocam merhaba Bende sorulari cevaplayacaktim ama Sizin yazdiklariniz bana tamamen uyuyor. 2 aydir burdayim ilk ay 5 $ kazandim simdi gunluk kazancim 1.5 - 3 $ arasinda gidip geliyor. Gunluk video sayim 50 yi gecmiyor tr ip si uzerinden yukluyorum. Kapanan kanalimda olmadi. Bence cozum bu.

1- Spamcımıydınız? Yani çok sayıda kanal ve çok sayıda video ile sureklı olarak kanal acıp vıdeo atıp arkasına bakmayanlardanmıydınız?
Toplam kanal sayım 10 civarında. yaklaşık 20 ye yakın kanalım, soruda ki gibi aç kanalı, at video'yu arkana bakma gibi çalıştığımdan kapandı. Bu 10 kanalımı ise 1 maile bağladım, herhangi bir kanalda bir sorun olduğu zaman direk maile bildirim geliyor ve o kanalda ki uyarıyla ilgili işlemi yapıyorum. Dünya genelinde engellenme, eşleşen, telif, topluluk kuralları; bunların hepsini yaşadı kanallar, ancak herhangi bir problem yaşamadım. kanal kapama vs gibi.

2- Adsensenize baglı butun kanallarınızın para kazanılması kapatıldı mı? hayır

3- İlk kapatılan kanalınızda telif, uyarı vb. varmıydı?
1 kanalım ile ilgilenmedim. o kanala peş peşe gelen topluluk ve dünya geneli uyarılarından dolayı kapandı

4- "sizce" bu durumla karşılaşıyor olmamızın sebebi nedir? Sizler ne gibi yukleme yapardınız, ne gibi bir durumla karşılaştınız kısaca anlatır mısınız?
bana göre spamın en büyük sebebi ve kanal kapanmasının en büyük sebebi, mail aç, kanal oluştur video yükle ve geç. Özellikle vds kullananlar bu durumun azizliğine uğruyorlar. Şuan altif olan 10 kanalı aynı ıp üzerinden açıp, aynı ıp üzerinden video yükledim. TR TTNET ORJİNAL IP

5- Videolarınıza etiketleri ayrı ayrı mı gırıyordunuz yoksa butun kanaldakı vıdeolara aynı etıketlerı mı gırıyordunuz?
Etıketlerınız arasında vıdeolarınızla alakasız seyler yer alıyormuydu? Etiketleri açıklama kısmına giriyormuydunuz? (önemli)

Metin belgesi içerisinde etiket ve açıklamarı bekletiyorum. Her kanala ve her videoya varsayılanlara girip geçiyorum. Alakasız pek etiket yok. Açıklama kısmına da etiket ve anahtar kelimeleri giriyorum varsayılan olarak.

Çözüm mü? : Bence tek çözüm, kendinizi google'ın yerine koymanız ve siz olsaydınız ne yapardınız?

Ben çok kazanan birisi değilim. 4 aydır bu işin içindeyim. 2 ay araştırdım. 3'üncü ay 90tl kazandım ve bu ay 20 gün içerisinde 120tl'ye ulaştım ve her geçen gün üzerine katlanarak gidiyor. Benim tek formülüm, az az, yavaş yavaş ilerlemek. Bazı arkadaşlar 500 video diyor, bişey olmaz diyor, ertesi gün konu acıyor kanallarım kapandı diye. Ben ise 10 video-15 video diyorum ve daimi kazanç diyorum.

10 Kanalımda her birinde ortalama 20-25 arası video bulunmakta ve 1 kanala toplu video attıktan sonra o kanala 1 ay içerisinde tekrar video atmıyorum ve 3 günde 1 yükleme yapıyorum. Aynı zamanda gmail hesapları en az 10 gün bekliyor...

Bu yazımı daha önceden bir konu açtım ve paylaştım ancak pek umursayan olmadı, sorun değil, hergün konu açmaya devam ederler... Adsense,Youtube ve Siz, Empati... Başka birşeye gerek yok.

---------- Mesaj saat 00:09:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:02:31 civarında gönderildi. ----------

Kanallari kapananlara bakiyoeumda 50 - 100 kanali var b elki daha fazla bukadar kanala orjinal tel. Numarasini nerden buluyorsunuz. Tabiki bulamiyorsunuz ve daha sonra yabanci sitelerden illegal dogrulama yapiyosunuz ve sonunda booom !

1- Spamcımıydınız? Yani çok sayıda kanal ve çok sayıda video ile sureklı olarak kanal acıp vıdeo atıp arkasına bakmayanlardanmıydınız?
Cevap :Aynen oyleydim halende oyleyim Canerim.

2- Adsensenize baglı butun kanallarınızın para kazanılması kapatıldı mı?
Cevap : Bu biraz genis konu.Yani soyle anlatayim sizlere.Bu olay yeni degil.Neden yeni degil az cok konu sahibi ve yakin arkadasim olarak sen bilirsin ama diger arkadaslar icin acikliyorum bunu.Bu Toplu Para kazanmalarin gitmesi,Toplu kanallarin kapatilmasi vs bana gecen yilda oldu bu yil baslarinda arka arkayada belirli surelerlede yani bu yeni basimiza gelen bir olay degil.

Benim su son gunlerde forumda acilan toplu Para kazanmalarin kapatilmasi ile ilgili dusuncem su.

Ben Toplu para kazanmalarin kapatilmasindan bahsedeyim.

Simdi caner sende bilirsin cok basimiza geldi bu isler.Yani yeni olan birsey degil.Benim aklima gelen,uzun suredir bol kanalla calisan yada az ama spam kanalla calisan yada karisik ozgun guncel calisan arkadaslar bizim onceki aylarda basimiza gelen olayi yeni yasadiklari icin ve bu sefer birazcik daha toplu ve cok kisinin canini yakacak sekilde oldugu icin biraz forumda buyudu konusu gibime geliyor.Yani bana bunlar cok normal geliyor,buyuk bir sey gibi gelmiyor.

Ancak,bildigim ve bildigimiz su ki Youtube gercekden cok yeni ve cok kati kurallar uygulamalar getirdi halende getiriyor.Bu sebeble onceden belirli araliklarla kime cikarsa bu ayda gibi davranarak yaptigi temizligi artik daha duzenli daha iyi sekilde yapmaya baslamis gibi geliyor.Bu da gayet normal.

Yani bu is icin aklimda 2 farkli dusunce var.Ya eskisi gibi yaptigini aynen yapiyor ama bu sefer birden fazla kisinin basina geldigi icin yeni ve buyuk bir degisimmis gibi algiliyoruz.Yada Youtube gercekden artik boyle yapacak,bu sekilde her uyarida telifde Para kaznamalari taki adsenseye kadar kapatacak gibime geliyor.

2.Yazidigim fikrimlede benim yaptigim isler ve gorduklerim celisiyor.Neden celisiyor,cunki son 1 aydir belirli gun ve araliklarla onlarca kanalim kapatildi,Ya uyaridan,ya telifden,ya toplulukdan,ya spamdan,halende her gun 1-2 kanal gidiyor,ama Toplu para kazanma olayi olmadi hic.Insallahda olmaz.Yazdigim ilk fikrim dogru desek,beni bu ay youtube'un ucurmasi lazimdi ki cok sukur nazar degmesin hersey eskisi gibi sadece biraz zorluyor bizi o kadar.

Yani uzun lafin kisasi ben halen bu isin gercekden boyle devam edeceginin yada eski duzende devam edeceginin kararini veremedim,gercegini goremedim.Bunu nasil olsa anlariz 1 aya.

Cevap : Kapatilan kanal cok,gunde 3-5 kanal gidiyor topluluk,telif,eslesen spam dan vs gidiyor ki zaten arkama donup bakmadigim icin ne oldgunuda tam arastirmam.Ayakda kalanlar varsa devam,yoksa daha cok kanal diyerek giderim.

4- "sizce" bu durumla karşılaşıyor olmamızın sebebi nedir? Sizler ne gibi yukleme yapardınız, ne gibi bir durumla karşılaştınız kısaca anlatır mısınız?

Cevap : Bir kere bu yukleme isinide bir duzende yapmak cok onemli artik.Bana gorede en onemli sey bu bence.

Ben son gunlerde yaptigimi anlatayim sizlere ve su an icin eskiye bakarak yasadigim sorunlar 100/50 azaldi diyebilirim.

a) 1.Gun 10-20-30 herneyse mailleri acarim,actiririm.
b) Acilan mailleri 1 gun bos bekletirim.
c) 3.Gun Tek tek maillere girip kanallari olusturur,Google+ Baglantisini yapar,Profil resmini eklerim,Gercek isim veririm,Kanal olusturup ayarlarini etiketlerini,kanal resmini dizaynini yaparim.
d) Butun kanallarin ayarlari bittikden sonra o kanallari yeniden 1 gun bos bekletirim.
e) 5.Gun Kanallara girip hangileri spamdan vs direk ucmamissa daha video yuklemeden elimde kalan saglam kanallara 100'er adet yada az fazla az eksik videolari yuklerim yukletirim.Varsayilanlardan girilen bol etiketlerle,Aciklama kismina girilen bol etiketle yuklemelerini yaptiririm butun kanallara.
f) Butun kanallarin yuklemeleri bitince kanallarda Adsense iliskisi yapmadan Para kazanmalarini acarim videolarin ve 1 gun daha bu sekilde bekletirim.
g) 6.Gun Video yuklenmis,Para kazanmalari acik olan ama Adsense iliskilendirmeleri yapilmamis kanallari tek tek Adsenseye baglamak icin giris yapmaya baslarim.
Bu 6.Gunde zaten ucacak olan kanal ucar,uyari verecek olan verir vs hepsi ortaya cikar.

Ilk olarak Video Yoneticine giris yaparim,
ve Eslesen 3.Taraf,Uyari veren videolar varsa ilk bunlari silerim yeniden kanali temiz hale getiririm.Daha sonra o kanaldaki butun videolarin izlenim alip almadigini kontrol ederim..Ornek veriyorum kanala 50 video atmisisim.Eger bu 50 videodan en az 10-15 tanesini 1 er izlenim almamissa yada hic izlenim almamissa o kanali adsense ile iliskilendirmem,1 gun daha bekletirim bu sekilde.

1.Gun acilmis 20 Maill varsa,6.gune geldigimde 12 saglam mail ve kanal kalmistir.Buda herseyi ilk gun yapipda ertesi gun spamdan yada direk ucan kanal riskini yada adsense riskini azaltmak icin cok cok iyi bir calisma seklidir bence.

h)
Ve 7.Gun.. Bir onceki gun yani 6. gun Adsense iliskisi yapilmis,izlenim almis,indexlenmis videolarin etiketlerini temizler,sade,spam riski olusturmayacak sekilde az ve oz ilgili etiket girip,arasina cok asiri olmamak kaydi ile farkl ireklam cesidi olsun diye 1-2 tane micro niche etiket girerim ki burda benim amacim yuksek gelir degil,Farkli reklam cevirebilmek icindir.Tabi cok goze batmayacak ve kanalinizdak iicerige hitap ettirebileceginiz turde micro nicheler girerim.
Bunu yapmamdaki amac,zaten videolar izlenim aldigi icin,indexlendigi icin,aramalarda ciktigi icin,cok etiket'den spama girmeyi engellemek,youtube'un botlarinin gozune carpamamakdir.

i) Bunca islemden sonra bu kanalalrin hic birine bir daha geri donup bakmam,uctumu kaldimi diye ki bu kanallarin ve maillerin bu gunden sonra sadece Kanal url'sini kayit altina alirim,kafam estikce en son sekliyle herseyi bitmis 1-2 gun onceki kanallari bi kontrol ederim ucmusmu duruyormu diye.

5- Videolarınıza etiketleri ayrı ayrı mı gırıyordunuz yoksa butun kanaldakı vıdeolara aynı etıketlerı mı gırıyordunuz?
Etıketlerınız arasında vıdeolarınızla alakasız seyler yer alıyormuydu? Etiketleri açıklama kısmına giriyormuydunuz? (önemli)
Cevap : Etiket kismini yukarda anlattim ama kisaca burdada anlatayim.

Her kanalima Varsayilanlardan olmak kaydi ile Toplu olarak 10-20-30-40 yani aldigi kadar etiket girerim,ayni sekilde aciklamalarada.Daha sonra videolar indexlenip,izlenim almaya baslayinca etiketleri komple kaldirip sade ve dikkat cekmeyecek sekilde 3-10 arasi etiket girerim arasinada Micro niche etiket eklerim mutlaka.Yukarda anlatmistim yeniden okuyabilirsiniz.

Evet benim calisma yontemim seklim semalim bu sekilde her gun devirdayim ederek gidiyor 1 aydir ve sorunlarla karsilasma oranim 100/50 azaldi diyebilirim.Burda amac artik Spamda calissaniz Kitabina ve Duzenine gore calismaniz gerektigini vurgulamakdir.

Ve sunuda unutmayinki bu spam isinde Actiginiz maillerden tutun,onayladiginiz Telefonlara kadar,Bu islemleri yaptiginiz ip'lere kadar herseyin etkisi cokdur.Ve her basamakdada kendiniz bir duzen bir deneme ile en risksiz sekilde ilerlemesini bulmaniz cozmeniz gerekiyor.

Umarim faydali olur bu yazdiklarim sizlere.

Saygilarimla

Harikasın abi her zaman ki gibi eline koluna yüreğine sağlık, bu aralar böyle bir açıklamaya ihtiyacımız vardı ... Sıkıntı yok yola devam :)

Cevap :Aynen oyleydim halende oyleyim Canerim.

2- Adsensenize baglı butun kanallarınızın para kazanılması kapatıldı mı?
Cevap : Bu biraz genis konu.Yani soyle anlatayim sizlere.Bu olay yeni degil.Neden yeni degil az cok konu sahibi ve yakin arkadasim olarak sen bilirsin ama diger arkadaslar icin acikliyorum bunu.Bu Toplu Para kazanmalarin gitmesi,Toplu kanallarin kapatilmasi vs bana gecen yilda oldu bu yil baslarinda arka arkayada belirli surelerlede yani bu yeni basimiza gelen bir olay degil.

Benim su son gunlerde forumda acilan toplu Para kazanmalarin kapatilmasi ile ilgili dusuncem su.

Ben Toplu para kazanmalarin kapatilmasindan bahsedeyim.

Simdi caner sende bilirsin cok basimiza geldi bu isler.Yani yeni olan birsey degil.Benim aklima gelen,uzun suredir bol kanalla calisan yada az ama spam kanalla calisan yada karisik ozgun guncel calisan arkadaslar bizim onceki aylarda basimiza gelen olayi yeni yasadiklari icin ve bu sefer birazcik daha toplu ve cok kisinin canini yakacak sekilde oldugu icin biraz forumda buyudu konusu gibime geliyor.Yani bana bunlar cok normal geliyor,buyuk bir sey gibi gelmiyor.

Ancak,bildigim ve bildigimiz su ki Youtube gercekden cok yeni ve cok kati kurallar uygulamalar getirdi halende getiriyor.Bu sebeble onceden belirli araliklarla kime cikarsa bu ayda gibi davranarak yaptigi temizligi artik daha duzenli daha iyi sekilde yapmaya baslamis gibi geliyor.Bu da gayet normal.

Yani bu is icin aklimda 2 farkli dusunce var.Ya eskisi gibi yaptigini aynen yapiyor ama bu sefer birden fazla kisinin basina geldigi icin yeni ve buyuk bir degisimmis gibi algiliyoruz.Yada Youtube gercekden artik boyle yapacak,bu sekilde her uyarida telifde Para kaznamalari taki adsenseye kadar kapatacak gibime geliyor.

2.Yazidigim fikrimlede benim yaptigim isler ve gorduklerim celisiyor.Neden celisiyor,cunki son 1 aydir belirli gun ve araliklarla onlarca kanalim kapatildi,Ya uyaridan,ya telifden,ya toplulukdan,ya spamdan,halende her gun 1-2 kanal gidiyor,ama Toplu para kazanma olayi olmadi hic.Insallahda olmaz.Yazdigim ilk fikrim dogru desek,beni bu ay youtube'un ucurmasi lazimdi ki cok sukur nazar degmesin hersey eskisi gibi sadece biraz zorluyor bizi o kadar.

Yani uzun lafin kisasi ben halen bu isin gercekden boyle devam edeceginin yada eski duzende devam edeceginin kararini veremedim,gercegini goremedim.Bunu nasil olsa anlariz 1 aya.

Cevap : Kapatilan kanal cok,gunde 3-5 kanal gidiyor topluluk,telif,eslesen spam dan vs gidiyor ki zaten arkama donup bakmadigim icin ne oldgunuda tam arastirmam.Ayakda kalanlar varsa devam,yoksa daha cok kanal diyerek giderim.

Cevap : Bir kere bu yukleme isinide bir duzende yapmak cok onemli artik.Bana gorede en onemli sey bu bence.

Ben son gunlerde yaptigimi anlatayim sizlere ve su an icin eskiye bakarak yasadigim sorunlar 100/50 azaldi diyebilirim.

a) 1.Gun 10-20-30 herneyse mailleri acarim,actiririm.
b) Acilan mailleri 1 gun bos bekletirim.
c) 3.Gun Tek tek maillere girip kanallari olusturur,Google+ Baglantisini yapar,Profil resmini eklerim,Gercek isim veririm,Kanal olusturup ayarlarini etiketlerini,kanal resmini dizaynini yaparim.
d) Butun kanallarin ayarlari bittikden sonra o kanallari yeniden 1 gun bos bekletirim.
e) 5.Gun Kanallara girip hangileri spamdan vs direk ucmamissa daha video yuklemeden elimde kalan saglam kanallara 100'er adet yada az fazla az eksik videolari yuklerim yukletirim.Varsayilanlardan girilen bol etiketlerle,Aciklama kismina girilen bol etiketle yuklemelerini yaptiririm butun kanallara.
f) Butun kanallarin yuklemeleri bitince kanallarda Adsense iliskisi yapmadan Para kazanmalarini acarim videolarin ve 1 gun daha bu sekilde bekletirim.
g) 6.Gun Video yuklenmis,Para kazanmalari acik olan ama Adsense iliskilendirmeleri yapilmamis kanallari tek tek Adsenseye baglamak icin giris yapmaya baslarim.
Bu 6.Gunde zaten ucacak olan kanal ucar,uyari verecek olan verir vs hepsi ortaya cikar.

Ilk olarak Video Yoneticine giris yaparim,
ve Eslesen 3.Taraf,Uyari veren videolar varsa ilk bunlari silerim yeniden kanali temiz hale getiririm.Daha sonra o kanaldaki butun videolarin izlenim alip almadigini kontrol ederim..Ornek veriyorum kanala 50 video atmisisim.Eger bu 50 videodan en az 10-15 tanesini 1 er izlenim almamissa yada hic izlenim almamissa o kanali adsense ile iliskilendirmem,1 gun daha bekletirim bu sekilde.

1.Gun acilmis 20 Maill varsa,6.gune geldigimde 12 saglam mail ve kanal kalmistir.Buda herseyi ilk gun yapipda ertesi gun spamdan yada direk ucan kanal riskini yada adsense riskini azaltmak icin cok cok iyi bir calisma seklidir bence.

h)
Ve 7.Gun.. Bir onceki gun yani 6. gun Adsense iliskisi yapilmis,izlenim almis,indexlenmis videolarin etiketlerini temizler,sade,spam riski olusturmayacak sekilde az ve oz ilgili etiket girip,arasina cok asiri olmamak kaydi ile farkl ireklam cesidi olsun diye 1-2 tane micro niche etiket girerim ki burda benim amacim yuksek gelir degil,Farkli reklam cevirebilmek icindir.Tabi cok goze batmayacak ve kanalinizdak iicerige hitap ettirebileceginiz turde micro nicheler girerim.
Bunu yapmamdaki amac,zaten videolar izlenim aldigi icin,indexlendigi icin,aramalarda ciktigi icin,cok etiket'den spama girmeyi engellemek,youtube'un botlarinin gozune carpamamakdir.

i) Bunca islemden sonra bu kanalalrin hic birine bir daha geri donup bakmam,uctumu kaldimi diye ki bu kanallarin ve maillerin bu gunden sonra sadece Kanal url'sini kayit altina alirim,kafam estikce en son sekliyle herseyi bitmis 1-2 gun onceki kanallari bi kontrol ederim ucmusmu duruyormu diye.

Cevap : Etiket kismini yukarda anlattim ama kisaca burdada anlatayim.

Her kanalima Varsayilanlardan olmak kaydi ile Toplu olarak 10-20-30-40 yani aldigi kadar etiket girerim,ayni sekilde aciklamalarada.Daha sonra videolar indexlenip,izlenim almaya baslayinca etiketleri komple kaldirip sade ve dikkat cekmeyecek sekilde 3-10 arasi etiket girerim arasinada Micro niche etiket eklerim mutlaka.Yukarda anlatmistim yeniden okuyabilirsiniz.

Evet benim calisma yontemim seklim semalim bu sekilde her gun devirdayim ederek gidiyor 1 aydir ve sorunlarla karsilasma oranim 100/50 azaldi diyebilirim.Burda amac artik Spamda calissaniz Kitabina ve Duzenine gore calismaniz gerektigini vurgulamakdir.

Ve sunuda unutmayinki bu spam isinde Actiginiz maillerden tutun,onayladiginiz Telefonlara kadar,Bu islemleri yaptiginiz ip'lere kadar herseyin etkisi cokdur.Ve her basamakdada kendiniz bir duzen bir deneme ile en risksiz sekilde ilerlemesini bulmaniz cozmeniz gerekiyor.

Umarim faydali olur bu yazdiklarim sizlere.

Saygilarimla

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] üstadım bu konuya da böylece noktayı koymuş oldu.
serkan üstad'ın şu post'unun bile yeni başlayanlara,başlayacaklara bir rehber niteliğinde olduğunu düşünüyorum.Ve bu değerli post'u bir metin belgesine alarak saklayacağım,benim için altın değerinde bir yol haritası çünkü :)
Teşekkürler üstad...

Arkadaslar yazdiklarimda eksigim,yanlisim olabilir.Belki dusundugum gibi olmayabilir ancak burda esas vurgulamak istedigim sey,Bu iste Bundan sonra Spamda calisaniz,Ozgunde calissaniz Duzgun,duzenli bir sekilde calismaniz gerektigini vurgulamak istedim.Ozelliklede Sabrederek,acele etmeyerek duzenli bir sekilde calisilmasi gerektigini.

Tesekkurler [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] .Benim yazdiklariniza eklemek istedigim bisey var.Arkadaslar,kanallariniza 400-500 video eklemeyin.Haber calisanlar,10 gunde bir eski videolarini silsinler.Populer olan ve abone,izlenim getirenleri saklasinlar sadece.Bu sekilde google'in gozunde kanallarinizla ilgileniyor izlenimi yaratirsiniz. Bir kanalda 500 video olup bunun 50 tanesinin bile populer olmadigi kanallar,gereksiz tehlike yaratiyor sizlere..Ayrica diger kategorilerde calisan arkadaslar da kanallarini evladiyelik dusunmesinler.Bir kanaldan omur boyu kazanc saglamayi dusunmek yerine,para kazanan kanallariniz ile ayni modelde (ayni videolarla demiyorum) kanallar acarak,portfoyunuzu zenginlestirin..

Tesekkurler @Muslera06 .Benim yazdiklariniza eklemek istedigim bisey var.Arkadaslar,kanallariniza 400-500 video eklemeyin.Haber calisanlar,10 gunde bir eski videolarini silsinler.Populer olan ve abone,izlenim getirenleri saklasinlar sadece.Bu sekilde google'in gozunde kanallarinizla ilgileniyor izlenimi yaratirsiniz. Bir kanalda 500 video olup bunun 50 tanesinin. Ile populer olmadigi kanallar,gereksiz tehlike yaratiyor sizlere..Ayrica diger kategorilerde calisan arkadaslar da kanallarini evladiyelik dusunmesinler.Bir kanaldan omur boyu kazanc saglamayi dusunmek yerine,para kazanan kanallariniz ile ayni modelde (ayni videolarla demiyorum) kanallar acarak,portfoyunuzu zenginlestirin..

Aynen dediklerine katiliyorum ustad.

Ve eskisi gibide hemen bir kanal bulup o kanali somurum ,yeni bir gmail ile yeni bir kanal acip somurdugun kanaldaki videolari yukle cik git devri bitti.

Devir sistemli duzenli somurme devri.. :D:D

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bu forumum efsanesisin

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] üstadım bu konuya da böylece noktayı koymuş oldu.
serkan üstad'ın şu post'unun bile yeni başlayanlara,başlayacaklara bir rehber niteliğinde olduğunu düşünüyorum.Ve bu değerli post'u bir metin belgesine alarak saklayacağım,benim için altın değerinde bir yol haritası çünkü :)
Teşekkürler üstad...

valla ben önce okudum daha sonra kayıt ettim altın nıtelıgınde bılgıler ALLLAH Serkan abiden razı olsun ne diyeyim baska .

Bi hesaba alt kanal açarak ilerlemek riski artırıyor mu ? Gördüğüm kadarıyla genelde bir gmail hesabına tek bir ana kanal açarak yükleme yapılıyor, daha sonra diğer gmail hesabına geçiliyor.

Bi hesaba alt kanal açarak ilerlemek riski artırıyor mu ? Gördüğüm kadarıyla genelde bir gmail hesabına tek bir ana kanal açarak yükleme yapılıyor, daha sonra diğer gmail hesabına geçiliyor.
Hayir riskde yok aslinda alt kanallarda konustugum arkadaslarin dediklerine gore ama kendiniz denemeden,gormeden genede yazilanlara bakmayin kim yazarsa yazsin ben dahil.

Hayir riskde yok aslinda alt kanallarda konustugum arkadaslarin dediklerine gore ama kendiniz denemeden,gormeden genede yazilanlara bakmayin kim yazarsa yazsin ben dahil.

Teşekkürler muslera hocam.Ben o şekilde ilerliyorum da,4-5 yıllık gmail hesabı, gerçek telefon onaylı, sürekli aktif olarak kullandığım bi hesap. 30'a yakın alt kanal açtım. Toplu kapanma olayının vurması dışında bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.Yeni gmail hesabı açarsam kullandığım hesap kadar aktif ve sağlam olmayacağı için bana daha sağlıklı geliyor böylesi. Biraz daha deneyip görmek lazım sanırım, sonra yeni gmail gerekirse oraya geçerim olmadı.

valla ben önce okudum daha sonra kayıt ettim altın nıtelıgınde bılgıler ALLLAH Serkan abiden razı olsun ne diyeyim baska .

Al benden de o kadar ben kaydettikten sonra birde yazdırıyorum elimde direk döküman olsun diye :)

Teşekkürler Muslera06

Aynen dediklerine katiliyorum ustad.

Ve eskisi gibide hemen bir kanal bulup o kanali somurum ,yeni bir gmail ile yeni bir kanal acip somurdugun kanaldaki videolari yukle cik git devri bitti.

Devir sistemli duzenli somurme devri.. :D:D

Adsense'e bagli tum hesaplarin kapatilmasina ne diyorsunuz ustad ? Mail geldi ve xxx kanalindan dolayi adsense'e bagli tum hesaplar kapatilacaktir yaziyor.

Artik bu adsense'den hayir gelir mi ? yeni adsense mi almamiz gerekir ?

Tesekkurler, ,

Adsense'e bagli tum hesaplarin kapatilmasina ne diyorsunuz ustad ? Mail geldi ve xxx kanalindan dolayi adsense'e bagli tum hesaplar kapatilacaktir yaziyor.

Artik bu adsense'den hayir gelir mi ? yeni adsense mi almamiz gerekir ?

Tesekkurler, ,
Ustad yukarda bu konu hakkinda fikirlerimi yazdim aslinda.

Bu mailler yeni degil,daha onceleride geliyordu.Burda tek cekimser kaldigim,kaldigimiz sey ya eskisi gibi devam ediyor hersey (Toplu kanal kapatma,Toplu Para kaznamalari kapatma) yada Bu sefer komple bu yenilige gidip en kotu secenegi uygulayacaklar.Bunun icin bence simdiden konusmak erken.Biraz bekleyip zamana birakip herseyi gorebiliriz daha net olarak.

Bir baskasi kotu senaryoyu dusunse ona onay versede,evet artik boyle olacak desede,ben belli bir sure gecmeden herseyi net gormeden kesin konusamam.En azindan su an cin konusamam.

Arkadaşlar bence kötü olanı düşünmeye gerek yok.Bir kanalınıza Dünya engellemesi mi verdi silin gitsin kanalı.Telif mi yediniz silin gitsin kanalı.Bundan sonra açacağınız kanalları riske atmaya değmez.Şahsen sıkıntılı kanalların hepsini temizledim.2,5 gündür kapanma vs yok.Bundan sonra bu yöntemi uyguluycam.İnşallah düşündüğüm gibidir ve uzun soluklu bir yöntem olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri