Kanalının para kazanması devre dışı bırakılanlar ve merak edenler BURAYA

• Kullanıcı Strider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
para kazanma dışı olan arkadaşlar sizde videolarınızda reklam çıkıyor mu ?

1-)Spamcı değilim.(Yt to Yt) Az video yüker,tabiri caizse yüklediğim hemen hemen her videoya gözüm gibi bakarım.

2-)Evet.Önce Hepsi kapatıldı.Sonra google+ ile 2 tanesini açtım.Biri kapatıldı diğeri 3-4 gün ayakta kaldı.Sonra oda kapatıldı.Ardından bir mail geldi hesabınızın(ilk kapanan hesap) para kazanması etkileştirildi diye.2 gün sonra başka bir mail geldi hesabınızın para kazanması devre dışı bırakıldı diye :) (Dalga geçer gibi)

3-) 6-7 Tane dünya geneli gelmişti.Ardından bir dünya geneli daha gelince para kazanması iptal oldu.O gidince peşinden diğer kanalları da götürdü.

4-) Valla ben arka arkaya dünya geneli yediğim ve videoları 1-2 gün silemediğim için o kanalın parasını unuttum bile.Ancak bu kanal gitti diye adsense'e bağlı olan tüm kanalların gitmesi çok üzücü.

5-) Videolara etiketleri aynı atarım,etiketleri açıklamaya da atarım.Ama ''dünya geneli'' yememin bununla bi alakası yok tabii ki.

Çözüm Önerilerim:

1-) Bu kanlları ve adsenseyi unutup.Yeni adsense yeni kanal açıp yola daha dikkatli devam etmek. [MENTION=1316]Alex[/MENTION] renkdaşımın da dediği gibi elinizde adsense'e bağlı olmayan deneme kanalı olsun atacağınız videoları o kanalda deneyin.Sorun çıkarmayanları yeni adsense'inize bağlı kanalınıza atın.Yeni adsense'inize bağlı tüm kanalların mail trafiğini bir maile yönlendirin.Ve Telefonunuzda internet paketi olsun o mail de telefonda hep açık olsun.Bir ihtar vb mail, geldiğinde nerde ne şekilde olursanız olun gidin ve o kanalı yok edin!

2-)Dikkatsiz bir şekilde çalışmak isteyenlere bu.Bol bol adsense açın evdekiler,akrabalar,okul arkadaşları,iş arkadaşları,mahalle arkadaşları vb.Elinizde 20-30 tane adsense olsun.Her adsense'e max 4-5 kanal bağlayın böylece bi kanal kapanırsa zararı en aza indirgemiş olursunuz.

3-) Spamı,Yt to Yt olayını bırakmak! Ve farklı mecralardan da olsa bize ait olmayan videoyu atmamak.Tamamen Özgün(Kafamdaki 3 özgün projeyi de açıklayayım.Özgün çalışmak isteyenlerede yol gösterelim:Telefon şakaları yapıp yüklemek,Kamera şakaları yapıp yüklemek,Vine çekip yüklemek.) çalışmak

Şimdi diyeceksiniz ki bu kadar yazmışsın sen hangisini uygulayacaksın.Sırayla gideceğim.
Birinci Yönteme başladım bile 1 ay sonra sıkıntı çıkarsa , ikinci yönteme geçeceğim.Eğer o da olmaz ise son yönteme geçeceğim.Ama sonucunda mutlaka bu işten sabit gelir elde edeceğim.Belki 1 ay sürecek bu belki 1 yıl belki sabit 200 tl kazanacağım belki sabit 20.000 tl ama ne olursa olsun pes etmeyeceğim!

tüm kanalların mail trafiğini bir maile nasıl yönlendiriyoruz ben bu işi yapamadım bir anlatsan

benimde kanallarim patladi... burda gelen mail.... :S butun kanallarim kapandi 0 dan basliyorum. yeni adsensemi acayim ?
deha3uhu.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

benimde kanallarim patladi... burda gelen mail.... :S butun kanallarim kapandi 0 dan basliyorum. yeni adsensemi acayim ?
deha3uhu.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu bildiri benim maildede var ama baktım reklam devam ediyor adsensedede tıklamalar devam ediyor

---------- Mesaj saat 20:44:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:40:22 civarında gönderildi. ----------

Bu yaşananların

Atılan video Sayısıyla, Girilen etiket ile, Spam yapmak ile alakası yok

Yoğunlaşmamız gereken nokta:

Youtube bir yöntem değiştirdi, artık kanallarınızı daha sıkı kontrol edin diyor, para kazanması devre dışı kalan 1 kanalınız olursa alayını affetmem diyor.

Dikkat edilmesi gereken 3.taraflı video ve dünya geneli engelli videolara dikkat ederek kanallarımızın para kazanmasının devre dışı kalmasını önlemek.

kanalları tek maile nasıl yönlendiriliyor

Hala nefes alan bir ben kaldım sanırım sonum yakın hissediyorum

Dun butun kanallarim kapandi hazirandan beri ugrasiyodum tam hersey yoluna girmis dedim hersey kapandi tekrar baslim mi birakayim mi kararsiz kaldim ya

GT-N5100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hala nefes alan bir ben kaldım sanırım sonum yakın hissediyorum

Son mohikan Alex Yürü beya :)

---------- Mesaj saat 21:56:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:47:14 civarında gönderildi. ----------

21 ekimde benimde 6 kanalım aynı anda para kazanması kapandı. Adsenseyi hem youtube için hemde web sitem için kullanıyordum. Adsensede sıkıntı yok sitemde reklamlar var.

2 yeni özgün kanal açtım bunları mevcut adsenseye mi yoksa yeni bir adsenseye bağlasam ?

benimde 30 tane spam kanal vardı hala yaşıyor :D umarım bizede kitlemezler :D

Son mohikan Alex Yürü beya :)

---------- Mesaj saat 21:56:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:47:14 civarında gönderildi. ----------

21 ekimde benimde 6 kanalım aynı anda para kazanması kapandı. Adsenseyi hem youtube için hemde web sitem için kullanıyordum. Adsensede sıkıntı yok sitemde reklamlar var.

2 yeni özgün kanal açtım bunları mevcut adsenseye mi yoksa yeni bir adsenseye bağlasam ?

Bilen varmı ?

Kardeşim o adsense'e bağlama kesinlikle.Yt kendi kendine kanalın para kazanmasını tekrar açıyor.Mail gönderiyor açtık,iyi eğlenceler diye.İki gün sonra tekrar kapatıyor ve yine mail gönderiyor kapattık kusura bakmayın diye.

Ben de senin gibi 2 tane özgün değil de özgüne yakın diyelim yt'da olmayan amatör videoları attığım kanal açtım.Eski adsense'e bağladım.Yt yukarıda anlattığım işlemi yapınca kanallar uçtu.

Kardeşim o adsense'e bağlama kesinlikle.Yt kendi kendine kanalın para kazanmasını tekrar açıyor.Mail gönderiyor açtık,iyi eğlenceler diye.İki gün sonra tekrar kapatıyor ve yine mail gönderiyor kapattık kusura bakmayın diye.

Ben de senin gibi 2 tane özgün değil de özgüne yakın diyelim yt'da olmayan amatör videoları attığım kanal açtım.Eski adsense'e bağladım.Yt yukarıda anlattığım işlemi yapınca kanallar uçtu.

bu youtube çoluk çocuklarımı çalıştırmaya başladı acaba,ben bu kadar ciddiyetsizlik görmedim-insanlarla resmen dalga geçiyorlar!!!

adsense ile ilgili olduğunu sanmıyorum tamamen youtube ile ilgili bir durum bu .

Tam tersi adsense doğrudan ile alakalı bir durum.Youtube ile alakalı olsa benim bir kanalım kapatıldığında en fazla 3-4 kanalım daha giderdi.Ama gel gör ki bir kanal kapandı ardından adsense yöneticisi olan içinde video olmayan kanal bile kapandı.Tamamen adsense üzerinden gerçekleşiyor kontroller.

Bu durumu yaşayanlar yeni adsense ile devam edin bırakın eskisini youtube çok zorluyor artık iyice çığrından çıktı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri